3ο Wild Terrain Λασιθίου (6-7-8-9/12/2012).
- κυριακος αθανασιου
Re: 3ο Wild Terrain Λασιθίου (6-7-8-9/12/2012).
για παμε....και εμειναν μονο 20 μερες....
1] ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ- ΖΑΟΥΡΗΣ ΑΟΕ____________________________________________LD 110
2] ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΟΕ_________________________________VITARA
3]ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4]ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝ.- ΧΡΥΣΑΛΟΡΑΣ ΓΙΑΝ.________________________________________LD 110
5]ΨΙΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ___________________________(KING RC)
6]ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ____________________________________GENERAL
7]ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΝΙΑ_______________________________SAMURAI
8] ΝΤΑΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΘΗΝΑ __________________________________ WRANGLER
9]ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ(GANGSTER)ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ__________________________JIMNY nightmare 1.3
10]ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΝΑΚΗΣ ΜΑΘΙΟΣ ΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ 4Χ4________ SUZUKI SJ410
11]
12]
13]
14]
15]
τι εχει γινει???γιατι κολλησαμε στις 10 συμμετοχες μονο???
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ----170 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ [ΠΛΟΙΑ] ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 30/%
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 136 ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ...
Η ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 114 ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΕΡΕΤΟΥΡ 364 ΕΥΡΩ
ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΛΙΣΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 88 ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 312 ΕΥΡΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
1] ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ- ΖΑΟΥΡΗΣ ΑΟΕ____________________________________________LD 110
2] ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΟΕ_________________________________VITARA
3]ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4]ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝ.- ΧΡΥΣΑΛΟΡΑΣ ΓΙΑΝ.________________________________________LD 110
5]ΨΙΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ___________________________(KING RC)
6]ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ____________________________________GENERAL
7]ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΝΙΑ_______________________________SAMURAI
8] ΝΤΑΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΘΗΝΑ __________________________________ WRANGLER
9]ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ(GANGSTER)ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ__________________________JIMNY nightmare 1.3
10]ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΝΑΚΗΣ ΜΑΘΙΟΣ ΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ 4Χ4________ SUZUKI SJ410
11]
12]
13]
14]
15]
τι εχει γινει???γιατι κολλησαμε στις 10 συμμετοχες μονο???
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ----170 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ [ΠΛΟΙΑ] ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 30/%
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 136 ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ...
Η ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 114 ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΕΡΕΤΟΥΡ 364 ΕΥΡΩ
ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΛΙΣΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 88 ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 312 ΕΥΡΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
-
κοκκινη μηπως πρεπει να ενημερωσης τους αγωνιζομενους
να φερουν πλαστικες βαρκες
γιατι βλεπω στον ανωγειανο να κανουν ραφτινκ

να φερουν πλαστικες βαρκες

γιατι βλεπω στον ανωγειανο να κανουν ραφτινκ

kwstas1234 wrote:κοκκινη μηπως πρεπει να ενημερωσης τους αγωνιζομενους
να φερουν πλαστικες βαρκες![]()
![]()
γιατι βλεπω στον ανωγειανο να κανουν ραφτινκ![]()
![]()
![]()
![]()
φτιαξτε το φραγμα δεν εχω παραθυρα
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
- κυριακος αθανασιου
παρε αδιαβροχο μανωλη....αν και δεν βλεπω να σου κανει τιποτα...χαχαχαχαχαsamisnow wrote:kwstas1234 wrote:κοκκινη μηπως πρεπει να ενημερωσης τους αγωνιζομενους
![]()
![]()
![]()
![]()
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
samisnow wrote:kwstas1234 wrote:κοκκινη μηπως πρεπει να ενημερωσης τους αγωνιζομενους
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΥΤΕ ΕΓΩ..........

ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Ο Ανωγιανος δεν είναι τίποτα Μανώλη, η μορφολογία του εδάφους και το μαλλί της γριάς στης πέτρες απάνω που δεν σε αφήνει να κάμεις βήμα
αυτό είναι το πρόβλημα αλά φοβούνται η Αντρές πχ ΑΡΗ πόλοι τσίου τσίου στο τέλος σε βλέπω σε κάνα κλαδί

-
γιωργη αστους να βαλουν ερπιστρηες για να περασουν
γιατι βλεπω να καμομε χριστουγεννα στον αγιο

γιατι βλεπω να καμομε χριστουγεννα στον αγιο

Nαι μας τρομαξες τωρα ! χαχαχαχααKritikos wrote:Ο Ανωγιανος δεν είναι τίποτα Μανώλη, η μορφολογία του εδάφους και το μαλλί της γριάς στης πέτρες απάνω που δεν σε αφήνει να κάμεις βήμα![]()
αυτό είναι το πρόβλημα αλά φοβούνται η Αντρές πχ ΑΡΗ πόλοι τσίου τσίου στο τέλος σε βλέπω σε κάνα κλαδί
Ο General ειναι στην εντατικη και ετοιμαζεται για μεγαλα νταβανια !!!

- Attachments
-
- IMG_1934.JPG (126.88 KiB) Viewed 3243 times
-
απο οτι βλεπω βρισκεται στην εντατικη στο ιατρικο κεντρο
του δοκτορ νινοφ
[ανεβα στην ραμπα]

του δοκτορ νινοφ
[ανεβα στην ραμπα]