χαχαχαχα πανω σε μια δεξια στροφη.καιμε τα σπασιματα ωραια ηταν.hurris wrote: Υ Γ όσο για τους νεκρούς χρόνους κάποιοι θα θυμούνται στη θεσαλονικη το 2008 όταν το αυτοκίνητο του τασου ηταν με σπασμένη παναρ και έιχε κλείσει το δρόμο τελείως κάτσαμε σαν ομαδα βρήκαμε παράκαμψη οδηγήσαμε όλα τα πληρώματα απο την παράκαμψη παρόλο που αυτό κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα και μετα μας μάζεψε η οργάνωση..... δεν ήταν κόπος ηταν χαρά να βοηθάς τους συμπολεμιστές σου...
Evros Adventure Trophy 2013 !
Re: Evros Adventure Trophy 2013 !
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
πολλες φορες το δευτερο αμαξι μπορει να σου χαλασει εναν αγωνα .σε περιπτωση μπλοκαρισματος να βρουμε μια φορμουλα και να παρακαμτουμε απο διπλα κτλ,ολα γινονται,θετικη σκεψη να υπαρχει.
εχω και αλλο παραδειγμα με νεκρο χρονο που εχει τσακισει τον αγωνα,ασε μεσα τα αμαξια να παλευουνε,να γινει ο αγωνας και λιγo σαν camel trophy.
harry δωσε την ψηφο σου να παει 50-50 %
εχω και αλλο παραδειγμα με νεκρο χρονο που εχει τσακισει τον αγωνα,ασε μεσα τα αμαξια να παλευουνε,να γινει ο αγωνας και λιγo σαν camel trophy.
harry δωσε την ψηφο σου να παει 50-50 %
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Κωστα, ξερείς ότι πλέων δεν μπορω να τρέξω, πρόβλημα υγείας ( οχι σοβαρό, θα ζήσω χαχαχα αλλα δεν μπορω να τρεξω ) και με αυτό τον τρόπο μπαίνοντας στο forum νομίζω ότι ακόμα ανηκω στη famylia αλλά καλύτερα να ψηφίσουν αυτοί που τρέχουν.....
όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται........
Χαρη το ξερω το θεμα ,ουτε εγω τρεχω ,το εχω ριξει στα τα-ξιδια αλλα στο μελλον θα ξανα μπω στο παιχνιδι.hurris wrote:Κωστα, ξερείς ότι πλέων δεν μπορω να τρέξω, πρόβλημα υγείας ( οχι σοβαρό, θα ζήσω χαχαχα αλλα δεν μπορω να τρεξω ) και με αυτό τον τρόπο μπαίνοντας στο forum νομίζω ότι ακόμα ανηκω στη famylia αλλά καλύτερα να ψηφίσουν αυτοί που τρέχουν.....
καλα να ειμαστε και ολο και θα παιζουμε με φιλους αλλα πιο χαλαρα!!!
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Καλή κουφάλα είσαι μη μονιμότερο του προσωρινού ΚΩΣΤΗ
ρε ρε ΧΑΡΗ που είσαι βρε ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό γιαυτό ο δικό σου ΚΑΙΓΕΤΑΙ για τις μόνες συμμέτοχες παντός ελπίζω να-σαι καλά και να τα ξαναπούμε ειλικρινά χάρηκα
ΕΓΩ δεν έχω πρόβλημα μόνες η δίπλες άλλα η ομάδα είναι ομάδα πως να το κάνουμε.τώρα
αν κλέψει και κάνεις δεν ΠΕΙΡΑΖΕΙ κάπου θα τη πατήσει έχουμε δη πολλά μέχρι τώρα τουλάχιστον εγώ
η αγώνες τώρα θα πρέπει το κάθε αμάξι να καταγραφή τη διαδρομή του αυτή είναι η μαγκιά για μένα εκεί που φτάσαμε και ας ΚΟΣΤΙΖΕΙ

ρε ρε ΧΑΡΗ που είσαι βρε ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό γιαυτό ο δικό σου ΚΑΙΓΕΤΑΙ για τις μόνες συμμέτοχες παντός ελπίζω να-σαι καλά και να τα ξαναπούμε ειλικρινά χάρηκα

ΕΓΩ δεν έχω πρόβλημα μόνες η δίπλες άλλα η ομάδα είναι ομάδα πως να το κάνουμε.τώρα

hurris
Θέμα δημοσίευσης: Re: Evros Adventure Trophy 2013 ! Απάντηση με παράθεση
Κωστα, ξερείς ότι πλέων δεν μπορω να τρέξω, πρόβλημα υγείας ( οχι σοβαρό, θα ζήσω χαχαχα αλλα δεν μπορω να τρεξω ) και με αυτό τον τρόπο μπαίνοντας στο forum νομίζω ότι ακόμα ανηκω στη famylia αλλά καλύτερα να ψηφίσουν αυτοί που τρέχουν.....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και φυσικα ανηκεις - ανηκουμε στην Famylia οπως και πολλοι αλλοι που εχουν και αποψη και Χρημα για να ασχοληθουν αλλα αποφευγουν να αναλωθουνε εδω μεσα πολλες φορες για τα αυτονοητα.
Εαν βαφτιστης μια φορα σου εχει μεινει το λαδι και δεν φευγει ποτε.
εγραψα σε προηγ.post αυτα
================================================================================================
Εκτος απο αυτο ομως θα πρεπει ολοι οι συμμετεχοντες να δουνε πως μπορει να βελτιωθει ο χωρος απο τα Χρονια Προβληματα
που υπαρχουν και εχουν φερει τους αγωνες στο σημειο που εχουν ερθει.Διοτι η κριση φταιει για την μιση ελλειψη συμμετοχων.
ΤΟ αλλο το μισο που ειναι ?????
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ????????
Ας ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ( ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ )
Θέμα δημοσίευσης: Re: Evros Adventure Trophy 2013 ! Απάντηση με παράθεση
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και φυσικα ανηκεις - ανηκουμε στην Famylia οπως και πολλοι αλλοι που εχουν και αποψη και Χρημα για να ασχοληθουν αλλα αποφευγουν να αναλωθουνε εδω μεσα πολλες φορες για τα αυτονοητα.
Εαν βαφτιστης μια φορα σου εχει μεινει το λαδι και δεν φευγει ποτε.
εγραψα σε προηγ.post αυτα
================================================================================================
Εκτος απο αυτο ομως θα πρεπει ολοι οι συμμετεχοντες να δουνε πως μπορει να βελτιωθει ο χωρος απο τα Χρονια Προβληματα
που υπαρχουν και εχουν φερει τους αγωνες στο σημειο που εχουν ερθει.Διοτι η κριση φταιει για την μιση ελλειψη συμμετοχων.
ΤΟ αλλο το μισο που ειναι ?????
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ????????
Ας ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ( ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ )
Ολα ειναι μια Εγκεφαλικη Καραμελα
http://action4x4club.gr
http://action4x4club.gr
Ότι είναι πάντως να γίνει ας γίνει……… εμάς δεν μάς πειράζει έτσι κ αλλιώς
Αλλά αποφασίστε γρήγορα γιατί αν είναι μονές συμμετοχές πρέπει να βάλουμε οπωσδήποτε
πίσω εργάτη , να αγοράσουμε καμιά σχάρα και όλα τα συναφή ξέρετε αλώστε

Αλλά αποφασίστε γρήγορα γιατί αν είναι μονές συμμετοχές πρέπει να βάλουμε οπωσδήποτε
πίσω εργάτη , να αγοράσουμε καμιά σχάρα και όλα τα συναφή ξέρετε αλώστε

CLUB 4X4 KAVALA
δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
Γιαυτό εδώ, και σε αυτό το τόπο δεν πάει τίποτα μπροστά.Γιατί αν ήταν όλοι πρώτοι θα ήταν ευχαριστημένοι. ΜΟΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

-
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την ψήφο σας !
Ευχαριστούμε διπλά αυτούς που μπήκαν στον κόπο να υποστηρίξουν την γνώμη τους γράφοντας κάτι εδώ !
Η περήλιψη έχει ως εξής :
Όποιος έχει « ζευγαρώσει» δηλαδή έχει φτιάξει την μόνιμη ομάδα του , υποστηρίζει της διπλές συμμετοχές ! Όποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν έχει ομάδα , ήτε οικονομικοί είναι οι λόγοι ήτε ιδιαίτερο αυτοκίνητο ήτε νέος στον χώρο προτιμά τις μονές συμμετοχές !
Σκοπός του δημοψηφίσματος είναι να δούμε τις τάσεις της εποχής και ανάλογα να κινηθούμε , όχι να χαλάσουμε την συνταγή !!!
Το πραγματικά μεγάλο ποσοστό ερμηνεύεται και διαφορετικά αν το καλοσκεφτήτε
22 Ναι συμαίνει 22 μονές συμμετοχές !!!
24 Όχι συμαίνει 12 ομάδες !!!
Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό μας …
Ας δούμε όμως αν τα νούμερα αυτά είναι πραγματικά !!!
Το 12 ομαδες το γνωρίζουμε και το έχουμε ξαναδεί !
Θα θέλαμε μέσα από αυτό το Post να μας δηλωθεί ονομαστικά αν γίνετε και όχι δεσμευτικά η πρόθεση συμμετοχής μονών συμμετοχών ! Δηλαδή θα θέλαμε χωρίς να δεσμεύσουμε κανέναν φυσικά , να δούμε ποιοι και πόσοι είναι αυτοί που θα τρέξουν το ΕΑΤ 2013 ως μονή συμμετοχή . Αυτό θα μας έδινε μια πραγματική εικόνα του τι να περιμένουμε εφέτος και πως πρέπει να κινηθούμε στο μέλλον !
Φυσικά και είναι δεκτές οι όποιες παρατηρήσεις !
Το δημοψήφισμα συνεχίζει να τρέχει , πάμε να δούμε όμως τις μονές συμμετοχές !
Πρόθεση για συμμετοχή Extreme Lonely Riders !
1-
2-
3-
4-
5-
Ευχαριστούμε διπλά αυτούς που μπήκαν στον κόπο να υποστηρίξουν την γνώμη τους γράφοντας κάτι εδώ !
Όποιος έχει « ζευγαρώσει» δηλαδή έχει φτιάξει την μόνιμη ομάδα του , υποστηρίζει της διπλές συμμετοχές ! Όποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν έχει ομάδα , ήτε οικονομικοί είναι οι λόγοι ήτε ιδιαίτερο αυτοκίνητο ήτε νέος στον χώρο προτιμά τις μονές συμμετοχές !
Σκοπός του δημοψηφίσματος είναι να δούμε τις τάσεις της εποχής και ανάλογα να κινηθούμε , όχι να χαλάσουμε την συνταγή !!!

Ας δούμε όμως αν τα νούμερα αυτά είναι πραγματικά !!!
Το 12 ομαδες το γνωρίζουμε και το έχουμε ξαναδεί !
Θα θέλαμε μέσα από αυτό το Post να μας δηλωθεί ονομαστικά αν γίνετε και όχι δεσμευτικά η πρόθεση συμμετοχής μονών συμμετοχών ! Δηλαδή θα θέλαμε χωρίς να δεσμεύσουμε κανέναν φυσικά , να δούμε ποιοι και πόσοι είναι αυτοί που θα τρέξουν το ΕΑΤ 2013 ως μονή συμμετοχή . Αυτό θα μας έδινε μια πραγματική εικόνα του τι να περιμένουμε εφέτος και πως πρέπει να κινηθούμε στο μέλλον !
Φυσικά και είναι δεκτές οι όποιες παρατηρήσεις !
Το δημοψήφισμα συνεχίζει να τρέχει , πάμε να δούμε όμως τις μονές συμμετοχές !
Πρόθεση για συμμετοχή Extreme Lonely Riders !

1-
2-
3-
4-
5-
[quote="evrosadventuretrophy"]Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την ψήφο σας !
Είσαι γάτα και μάγκας σου βγάζω το καπέλο. Και ας μου έχεις ψήσεις τόσα χρονιά το ψάρι στα χείλι. Τρέχω και μονή συμμετοχή