Kritikos wrote:
Φυσικά και βλέπω εσει τη λες να μη ΒΛΈΠΩ τη γράφω άλλα όταν το πήρα χαμπάρι ήταν αργά, αλά τη πράσινο τη πορτοκαλί το πράα πάρα πρα παραπα αυτό το ξεχνάς η σου τη έφραξε ο ΝΙΝΟΣ για να περνάς απαρατήρητος Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
Απο δευτέρα θα το πάω να μου βάλει άλλο καζανάκι στην εξάτμιση ... ελεύθερο !!! χαχαχχααα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΣΚΗ
Πεδία ένα κάλο νέο ευχάριστο βρέχει από χτες το βράδυ τα καλά έρχονται ΑΡΗ 1111111111 ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΕΙ ΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΖΆΝΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΘΑ ΔΕΙΣ..................
Kritikos wrote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΣΚΗ
Πεδία ένα κάλο νέο ευχάριστο βρέχει από χτες το βράδυ τα καλά έρχονται ΑΡΗ 1111111111 ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΕΙ ΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΖΆΝΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΘΑ ΔΕΙΣ..................
Ευχαριστώ Γιώργη, ότι επιθυμείτε, καλές ετοιμασίες και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!
Kritikos wrote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΣΚΗ
Ευχαριστώ Γιώργη, ότι επιθυμείτε, καλές ετοιμασίες και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!
μιχαλη χρονια πολλα να χεραισε το ονομα σου υγεια και πολλα ευρω
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Den tha mporousa na leipsw apo ton agapimeno mou agwna ara +1 simetoxi Tsourlakiss Vaggelis(GANGSTER) MARIOS LASKOS(INDIANOS) ME jimny Nightmare....1300!!!