Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
μη πειραζετε το LEE
Ειναι η δευτερη φορα που γραφω για πανω απο μια ωρα τις σκεψεις μου για τον αγωνα και το κειμενο χανεται!
Τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα ξαναπροσπαθησω αυριο.
Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!!!

θα ξαναπροσπαθησω αυριο.
-
αρη σωρη μπερδεψα τι γατοτροφυ με τι σκυλοτροφυ για αυτο δεν ειχαμε αποτελεσμαGENERAL LEE wrote:Nαι.... να το κοιταξεις γιατι αυτο το πληκτρωλωγιω εκτος απο το Η δεν γραφει ουτε το Ω !team xtrackmbarlos wrote:ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΑΤΡΑ
Ο ΑΓΟΝΑΣ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΕΝΤΙΠΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΓΟΝΑ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΝ ΟΡΓΑΝΟΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΟΝΑΣ
ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΙΛΟΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΝ ΣΙΜΕΤΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΟΝΑ ΣΟΥ
SINODIGARA MOU KAMPERO TELIKA TA KATAFERAME FILE
FITA KAI KEXAGIA EYXARISTW GIA OLA EISTE POLI MPROSTA MAGKES MOU
ΖΑΟΥΡΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ ..........
ΜΑΝΤΡΑΚΑ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...
KAI TO KERASAKI ITAN OTI O PERSINOS PRWT8LITIS ELLADOS 2011 PANOS MAKRINOS EKANE TIN APONOMI APO TON AGONA TOU KAI MOU EDWSE TIN T8ESI TOU PRWTA8LITI ELLADOS 2012
KAI AYTO EINAI EIDIKA AFIEROMENO STIN..... XTRACK BARLOS ...
MASTORA EISAI DYNAMI SE EYXARISTW GIA OLA ...
PANO KAI ZAOURI SAS EUXARISTW GIATIN FILOXENIA KAI GIA OLA OSA KANATE GIA EMAS ......
ME EKTIMISI ......GIANNIS VALAWRAS.............
KAI TELOS TO GAMIMENO PLIKTOLOGIO DEN GRAFEI TO ITA GIAYTO TA GRAFW OLA ME I T8ANKS
XAXAXAXAXXAAX
Τo δικω μου μπερδευεται καμια φωρα και γραφει περισσοτερα ! χαχχαχαχααα
Συγχαρητήρια και απο εδώ Αντρεα !
ωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωω
ωωωωωωωω
ωωωωωωω
ωωωωωω
ωωωωω
ωωωω
ωωω
ωω
ω
Γατάκι !!!!![]()
![]()
![]()
panos110 wrote:Ειναι η δευτερη φορα που γραφω για πανω απο μια ωρα τις σκεψεις μου για τον αγωνα και το κειμενο χανεται!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα ξαναπροσπαθησω αυριο.
EINAI KRIMA NA AKOUGONTAI KAPOIES MALAKIES TOU STIL OTI O AGONAS EINAI GAY
KAI NA TO LENE SE ENA ANT8ROPO POU 5 MINES PARATISE TIN DOULEIA TOU ORGOSE OLA TA VOUNA TIS EVIAS
MONO KAI MONO GIA NA KATAFEREI NA KANEI ENA AGONA ISAXIO TOU ONOMATOS TOU TROFY
ME MONADIKO TOU ANTALAGMA NA MAS DEI EYXARISTIMENOUS
PRAGMATIKA LIPAMAI KIRIOI POU XESTOMIZETE TETOIES KOUBENTES
KAI MIN XEXNATE DEN EINAI METEREOLOGOS GIATI EAN TOU EKANE TO XATIRI O KAIROS AKOMA EKEI MESA T8A EIMASTE OLOI MAS KAI T8A ANAGKAZOTAN META NA KOPSEI APO TIS DIADROMES GIA NA BGEI O AGONAS
GIA MENA TA KATAFERE BRAVO RE SKILE ..
KAI FILE PANO GIAUTOUS POU SOU TO PEZOUN ISTORIA PES OTI TIN ITORIA ESI TIN EGRAPSES....
1 EVIA TROFY EINAI PLEON GEGONOS FILE MOU
KAI EGW NA XEREIS TA ERT8W ME KAMPERO NA TIN XANAKANOUME ME BROXI GIAUTO ZAOURI ETOIMASOU ARKETA KAT8ISES KOUFALA
XAXAXXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAX
VALAWRAS
Βρε γατακι !!!team xtrackmbarlos wrote:panos110 wrote:Ειναι η δευτερη φορα που γραφω για πανω απο μια ωρα τις σκεψεις μου για τον αγωνα και το κειμενο χανεται!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα ξαναπροσπαθησω αυριο.
EINAI KRIMA NA AKOUGONTAI KAPOIES MALAKIES TOU STIL OTI O AGONAS EINAI GAY
KAI NA TO LENE SE ENA ANT8ROPO POU 5 MINES PARATISE TIN DOULEIA TOU ORGOSE OLA TA VOUNA TIS EVIAS
MONO KAI MONO GIA NA KATAFEREI NA KANEI ENA AGONA ISAXIO TOU ONOMATOS TOU TROFY
ME MONADIKO TOU ANTALAGMA NA MAS DEI EYXARISTIMENOUS
PRAGMATIKA LIPAMAI KIRIOI POU XESTOMIZETE TETOIES KOUBENTES
KAI MIN XEXNATE DEN EINAI METEREOLOGOS GIATI EAN TOU EKANE TO XATIRI O KAIROS AKOMA EKEI MESA T8A EIMASTE OLOI MAS KAI T8A ANAGKAZOTAN META NA KOPSEI APO TIS DIADROMES GIA NA BGEI O AGONAS
GIA MENA TA KATAFERE BRAVO RE SKILE ..
KAI FILE PANO GIAUTOUS POU SOU TO PEZOUN ISTORIA PES OTI TIN ITORIA ESI TIN EGRAPSES....
1 EVIA TROFY EINAI PLEON GEGONOS FILE MOU
KAI EGW NA XEREIS TA ERT8W ME KAMPERO NA TIN XANAKANOUME ME BROXI GIAUTO ZAOURI ETOIMASOU ARKETA KAT8ISES KOUFALA
XAXAXXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAX

Δεν μειωνει κανενας την αξια σας λεγονατς οτι ο αγωνας ηταν ποιο ευκολος λογο του καιρου !
Οσο ευκολος ηταν για εσας αλλο τοσο ηταν και για τους υπολοιπους , παρ ολα αυτα ειχατε καθαρα μια ωρα μπροστα απο τους υπολοιπους ! κατα δευτερων θα πρεπει να μαθεις να λες ευχαριστω οταν σου λενε συγχαρητηρια ! Ειναι αγενεια να μην το κανεις !

για να κρινεις το κατα ποσο δυσκολος ειναι ενας αγωνας θα πρεπει να ξερεις πως ειναι και οι υπολοιποι για να εχεις μετρο συγκρισης ! Για παραδειγμα ο αγωνας του Θεσσαλονικη trophy 2011 την πρωτη ημερα ηταν κατα την γνωμη μου , η καλυτερη ημερα Trophy που εχει γινει ποτε εν ελλαδι ! 110 χλμ η 120 χλμ μικτου Terrain με 9 ωρες οδηγησης απο εμας και 140 λιτρα καυσιμου για καθε αυτοκινητο της ομαδος μας ! ξερεις ποσες ομαδες τερματισαν ? Τρεις ! ετσι για την ιστορια !
45 χλμ διαδρομης ψωρισ ουτε μετρο χωματοδρομου στο ΕΑΤ 2009 !
Η Ευβοια αδελφε και φιλε μου δεν ειναι Εβρος που ολα τα βουνα ειναι ποιο <<απαλα>> και σε αφηνουν να σχεδιασεις οτι θελεις ! Ειναι πραγματικα δυσκολο να κανεις οτι εκανε ο Πανος και η δουλεια που εχει φενεται αν παρεις το στιγμα του gps σου και δεις την διαδρομη που εκανες !
Εχε ακομη υπο οψιν σου οτι το ρυθμο στο πως θα χορεψεις σε ενα Trophy τον δινουν καποιες ομαδες που πιθανοτατα να μην τις εχεις δει επι το εργον ! Παλιες καραβανες που βαρανε το νταουλι κι εσυ χωρευεις πισω τους προσπαθοντας να μαθεις καμια φιγουρα απ αυτους μοιπως και γινεις μαγκας σε κανενα χορο που αυτοι λοιπουν !
Ψιλα γραμματα που μαλλον δεν τα καταλαβαινεις ουτε εσυ ουτε πολλοι εδω μεσα !
Ενα πραγμα να ξερεις , ο Τροφας ειναι μαγκας στο βουνο και αδερφος στο camp αυτον χειροκροτας οταν τελειωνει ο αγωνας , μ αυτον γουσταρεις να ξανατρεξεις κι ας σε κερδιζει !
Καλη Νυχτα σας και ονειρα γλυκα !
Και παλι μπραβο Πανο !!!

- kexagias_p
Καλησπέρα στην παρέα. ……. Και γω με την σειρά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πανο και σε όλους όσους βοήθησαν για να βγει αυτός ο αγώνας ,ήταν ένας από τους καλύτερους που έχω τρέξει.(ευτυχώς για όλους μας δεν έβρεξε)…………..
Τα βουνά σας είναι καταπληκτικά πολύ ωραία τοπία και πολύ ωραίες διαδρομές. Επίσης πολύ εντύπωση μου έκανε η φιλοξενία τον ανθρώπων εκεί, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συνεργείο του ΜΑΤΡΑΚΑ τα παλικάρια δεν παίζονται μπράβο.
Έκανα 2136 km από την παρασκευή 19 στης 5 το πρωί που ξεκίνησα μέχρι και την δεύτερα 22 4.48 τα ξημερώματα που έφτασα Ορεστιάδα (και 6.30 πήγα στη δουλεία).
Ένα πράγμα ευχαριστήθηκα ποιο πολύ από όλα: που βρέθηκα ξανά με καλούς φίλους , και που είδα ανθρώπους να γελανε.
Στα δικά μας τώρα ,ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά από την πάτρα δελη και καμπερο που μας έδωσαν την δυνατότητα να τρέξουμε αυτόν τον αγώνα μαζι. Ο αλεξης εξελίσσετε σε πολύ καλό συνοδηγό αλλά έχει και μεγάλη υπομονή με τον τρελό τον δελη που έχει μπλέξει…..
Όσο για τον Αντρέα είναι ένα από τα καλύτερα τιμόνια του 4χ4 ………………… αλλά και πολύ ξεροκέφαλος (αν τον αφήσεις μόνο του είναι ικανός να σου κατεβάσει το βουνό ).
Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οδηγό μου τον ΦΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ που στα 5 χρόνια που τρέχουμε μαζί μου δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη στο όπου και αν τον κατευθύνω με την πλοήγηση μου.
Καλή αντάμωση.
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τα βουνά σας είναι καταπληκτικά πολύ ωραία τοπία και πολύ ωραίες διαδρομές. Επίσης πολύ εντύπωση μου έκανε η φιλοξενία τον ανθρώπων εκεί, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συνεργείο του ΜΑΤΡΑΚΑ τα παλικάρια δεν παίζονται μπράβο.
Έκανα 2136 km από την παρασκευή 19 στης 5 το πρωί που ξεκίνησα μέχρι και την δεύτερα 22 4.48 τα ξημερώματα που έφτασα Ορεστιάδα (και 6.30 πήγα στη δουλεία).
Ένα πράγμα ευχαριστήθηκα ποιο πολύ από όλα: που βρέθηκα ξανά με καλούς φίλους , και που είδα ανθρώπους να γελανε.

Στα δικά μας τώρα ,ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά από την πάτρα δελη και καμπερο που μας έδωσαν την δυνατότητα να τρέξουμε αυτόν τον αγώνα μαζι. Ο αλεξης εξελίσσετε σε πολύ καλό συνοδηγό αλλά έχει και μεγάλη υπομονή με τον τρελό τον δελη που έχει μπλέξει…..

Όσο για τον Αντρέα είναι ένα από τα καλύτερα τιμόνια του 4χ4 ………………… αλλά και πολύ ξεροκέφαλος (αν τον αφήσεις μόνο του είναι ικανός να σου κατεβάσει το βουνό ).

Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οδηγό μου τον ΦΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ που στα 5 χρόνια που τρέχουμε μαζί μου δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη στο όπου και αν τον κατευθύνω με την πλοήγηση μου.
Καλή αντάμωση.
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Η ΜΕΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΣΧΥΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ,
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΩΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΩΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.
katarxin eyxaristw poli ..........den to ekana eskemena apla ta pira me tis malakies pou emat8a kai tsantistika file ari
giati xerw oti ayta ta paidia kanane megali prospat8eia gia ayton ton agona
kai exw mat8ei na sebomai aytous pou forane pantelonia kai ta timane kai oxi kapoious tsampa magkes
pou xeroun na lene paparies kai na kanoun disfimisi ston agona kapoiou ....
twra oso gia olous tous agonizomenous pote den exw upotimisi kanena ektos apo esena
kai ayto kalampoyri metaxi mas kai mexri ekei...
sto eipa apo tin arxi pou grafame den me endiaferei ti t8esi t8a parw me endiaferei
na eimai dikaios agonizomenos kai prwpat8w oso mporw
kai an kai koutabi stous agones kai sto prwtat8lima nomizw kala ta pigame
ayta file mou ta upoloipa ayrio sto til ..
kai pali se eyxaristw na eisai kala..
kai epidei na xereis goustarw na trexw mazi sou giati exeis xabale se perimenw ean t8es sto 24wro
prwta o θeos na eimaste kala kai apo oti xerw t8a einai kai oi kokinides ...
kai exw mat8ei na sebomai aytous pou forane pantelonia kai ta timane kai oxi kapoious tsampa magkes
twra oso gia olous tous agonizomenous pote den exw upotimisi kanena ektos apo esena
sto eipa apo tin arxi pou grafame den me endiaferei ti t8esi t8a parw me endiaferei
kai epidei na xereis goustarw na trexw mazi sou giati exeis xabale se perimenw ean t8es sto 24wro
VALAWRAS
Αντρεα ...team xtrackmbarlos wrote:katarxin eyxaristw poli ..........den to ekana eskemena apla ta pira me tis malakies pou emat8a kai tsantistika file ari
Κι εγω γουσταρω να τρεχω μαζι σου σου γιατι εισαι καλη μοναδα αν και νεος στο χωρο !
Κι αν σου κουναω το δαχτυλο το κανω φανερα γιατι καποιοι αλλοι διαβαζουν και κρυβονται πισω απ το δαχτυλο που εγω κουναω !

Απλα κοψε λιγο τονους ρε φιλε ...γινεσε προκλητικος και δεν κανει να το κανεις σ αυτην την καστα ανθρωπων που λεγονται τροφαδες !
Το ζευγαρι σου ειναι απ αυτους ,απο τους ποιο μικρους ισως αλλα απ αυτους που βαρανε το νταουλι ! κοιτα να μαθαινεις φιγουρες !

Ξυπνησα παλι απο την τοσο δυνατη βροχη που ριχνει εξω!
Θα γραψω για τριτη φορα αλλα σε πιο μικρες ενοτητες για να μην χαθει το κειμενο παλι.
Για την ιστορια λοιπον του πρωτου Ευβοια τροφυ
Ο Μανος Γεωργιαδης,εμπνευστης της ΑΟΕ4χ4 οργανωσε ολα τα γραφειοκρατικα του αγωνα και οχι μονο.
Χωρις αυτον δε θα υπηρχε ΑΟΕ4χ4 και συνεπως δεν θα υπηρχε τροφυ.
Ο Βαγγελης Αγγελου εγραψε το roadbook(ηταν η πρωτη φορα που εκανε κατι τετοιο και νομιζω παιρνει αριστα,μ ενα μικρο τυπογραφικο λαθος στις 2 μερες)
Δεν περιμενα οτι θα βοηθουσε τοσο οταν του ζητησα να μην τρεξει γιατι τον χρειαζομουν.
Εβαλε στο χαρτη εδω και μηνες ολη τη διαδρομη που ειχα στο μυαλο μου και τοσα αλλα.
Ο Γιαννης Ζαουρης αριστος γνωστης του Πυξαρια εβαλε τις δικες του πινελιες στη διαδρομη στα δυσκολα ορεινα αδιαβατα απο αυτοκινητο κομματια και περασε μαζι μου το λαντ απο τα πιο απιστευτα σημεια για να δουμε αν ειναι εφικτο πριν το ζητησουμε απο εσας.
Ο Σπυρος Τσουπεης τοπικος ηρωας του Καντηλιου,σκυλος εντουρας μου εδωσε δυο κομματια που ενωσα στο παζλ της δευτερης μερας.
Ο Αλεκος Αποστολιδης ετρεξε τον αγωνα μετρο μετρο μαζι μου τσεκαρε τα παντα !!!
Ο Κωστας Τσετσος και η Μαιρη οργανωσαν την απειρια μας και ολα κυλησαν καλα!
Η λεσχη Ευριπου 4χ4 ηταν οπως παντα εδω οταν μας λειπουν χερια καθως και τοσοι αλλοι φιλοι εθελοντες.
Αυτα για τους συνεργατες που συντελεσαν στην επιτυχια του αγωνα.
Αν χαθει παλι το κειμενο θα πατησω τον υπολογιστη με το λαντ ροβερ
Θα γραψω για τριτη φορα αλλα σε πιο μικρες ενοτητες για να μην χαθει το κειμενο παλι.
Για την ιστορια λοιπον του πρωτου Ευβοια τροφυ
Ο Μανος Γεωργιαδης,εμπνευστης της ΑΟΕ4χ4 οργανωσε ολα τα γραφειοκρατικα του αγωνα και οχι μονο.
Χωρις αυτον δε θα υπηρχε ΑΟΕ4χ4 και συνεπως δεν θα υπηρχε τροφυ.
Ο Βαγγελης Αγγελου εγραψε το roadbook(ηταν η πρωτη φορα που εκανε κατι τετοιο και νομιζω παιρνει αριστα,μ ενα μικρο τυπογραφικο λαθος στις 2 μερες)
Δεν περιμενα οτι θα βοηθουσε τοσο οταν του ζητησα να μην τρεξει γιατι τον χρειαζομουν.
Εβαλε στο χαρτη εδω και μηνες ολη τη διαδρομη που ειχα στο μυαλο μου και τοσα αλλα.
Ο Γιαννης Ζαουρης αριστος γνωστης του Πυξαρια εβαλε τις δικες του πινελιες στη διαδρομη στα δυσκολα ορεινα αδιαβατα απο αυτοκινητο κομματια και περασε μαζι μου το λαντ απο τα πιο απιστευτα σημεια για να δουμε αν ειναι εφικτο πριν το ζητησουμε απο εσας.
Ο Σπυρος Τσουπεης τοπικος ηρωας του Καντηλιου,σκυλος εντουρας μου εδωσε δυο κομματια που ενωσα στο παζλ της δευτερης μερας.
Ο Αλεκος Αποστολιδης ετρεξε τον αγωνα μετρο μετρο μαζι μου τσεκαρε τα παντα !!!
Ο Κωστας Τσετσος και η Μαιρη οργανωσαν την απειρια μας και ολα κυλησαν καλα!
Η λεσχη Ευριπου 4χ4 ηταν οπως παντα εδω οταν μας λειπουν χερια καθως και τοσοι αλλοι φιλοι εθελοντες.
Αυτα για τους συνεργατες που συντελεσαν στην επιτυχια του αγωνα.
Αν χαθει παλι το κειμενο θα πατησω τον υπολογιστη με το λαντ ροβερ

Η σουπερ ειδικη που σας αρεσε επιλεχτηκε λογω της θεσης του Αγιου Ιερεμια,γνωστο σημειο της περιοχης σε ολους,επειδη ειχε προσβαση απο ασφαλτο για τους θεατες και ηταν πανοραμικη.
Απο 7 00 εως 9 30 το πρωι Αγγελου ,Ζαουρης κι ενας μαθητης λυκειου ο Χρηστος της δωσαμε μορφη με κορδελλα που ελλειψη χρηματων στην ομαδα ξηλωσαμε απο ειδικη εντουρο 30 χιλιομετρα μακρυα(ευχαριστω το Γιωργο Βουδουρη για τη βοηθεια σ αυτο)
Βαλαμε εκκινηση,τερματισμο κοντα στους θεατες,ασφαλεις πλαγιες κλισεις μονο σε σημεια που ειχε δεντρα για να μην φτασετε στην πλατεια,ανηφορες σε βραχια για να τρελανει ο Ψιστακης τους θεατες που απο τη λυσσα σας ανεβηκατε σχεδον ολοι προς εκπληξη μας!!!
Μας τα χαλασε ο καιρος την Κυριακη και ο πολυς κοσμος που ηρθε θα ηταν Χ 3 σε περιπτωση λιακαδας.
Αν καποιος ειχε τερατριπ ανοιχτο θα ηθελα να μας πειτε απο περιεργεια το μηκος της.
Απο 7 00 εως 9 30 το πρωι Αγγελου ,Ζαουρης κι ενας μαθητης λυκειου ο Χρηστος της δωσαμε μορφη με κορδελλα που ελλειψη χρηματων στην ομαδα ξηλωσαμε απο ειδικη εντουρο 30 χιλιομετρα μακρυα(ευχαριστω το Γιωργο Βουδουρη για τη βοηθεια σ αυτο)
Βαλαμε εκκινηση,τερματισμο κοντα στους θεατες,ασφαλεις πλαγιες κλισεις μονο σε σημεια που ειχε δεντρα για να μην φτασετε στην πλατεια,ανηφορες σε βραχια για να τρελανει ο Ψιστακης τους θεατες που απο τη λυσσα σας ανεβηκατε σχεδον ολοι προς εκπληξη μας!!!
Μας τα χαλασε ο καιρος την Κυριακη και ο πολυς κοσμος που ηρθε θα ηταν Χ 3 σε περιπτωση λιακαδας.
Αν καποιος ειχε τερατριπ ανοιχτο θα ηθελα να μας πειτε απο περιεργεια το μηκος της.
Last edited by panos110 on Tue Oct 23, 2012 04:46, edited 1 time in total.