Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

panos110

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by panos110 »

samisnow wrote:καλημερα απο Κρητη πλέον επιστρέψαμε δυστυχώς θα θελαμε να ηταν λιγο ακομα!!
μπραβο στα παιδια της ΑΟΕ εκαναν εξερετη δουλεια με ομορφα περασματα περασαμε τελεια οσον αφορα τις διαδρομες και τις ειδηκες Πανουλη το κανες το θαυμα σου σ αυτο το κομματι...

ευχαριστω την ομαδα μου Διαμαντη Γιωργο,Χατζιδακη Μαρκο και Τσουλακιδη Μηνα και για τον αγωνα που καναμε ολοι μαζι αλλα και για το οτι αν δεν πλακωναμε το αυτοκινητο να αλλαζαμε φλαντζες δεν θα καναμε τιποτα απ ολα οσα περασαμε το 3μερο αυτο.
ενα τεραστιο ευχαριστω στο συνεργειο "ΜΑΤΡΑΚΑ" στο Θανο και στον Θειο Ματρακα οπως τον αποκαλουσα....εσωσαν πολλες καταστασεις σε ολες τις ομαδες αλλα εμενα προσωπικα στο δικο μου αυτοκινητο που καναμε σχεδον ολικη επισκευή μεσα σε 12 ωρες....
θειος Ματρακας -Διαμαντης VS KING 1-0!!!!

μπραβο στους νικητές και σε ολες τις ομαδες που βρεθηκαν στην ευβοια για τον αγωνα που ξανα βρεθηκαμε ολοι μαζι οι γνωριστηκαμε για πρωτη φορα... περασαμε ωραια ελπιζω και του χρονου να μαστε καλα να ξαναβρεθουμε στο ιδιο μερος!!!

και τελος θελω να πω...Πανο εισαι ανώμαλος και σε εχουν πειράξει οι καταδύσεις στον εγγεφαλο!!!! :lol: :lol: :lol:
Μανωλη το θεαμα που προσεφερες στη σουπερ ειδικη θα μεινει σε ολους αξεχαστο!!!
Θα σας ανεβασει ο Κατσουλας συντομα τις φωτο που τραβηξα.
gzaour

Post by gzaour »

Το EVIA TROPHY.... τελειωσε!!!! Ηταν το πρωτο..ελπιζουμε να ακολουθησουν και αλλα!!!!...ευχαριστουμε ολους τουσ φιλους που ηρθαν και αγωνιστηκαν...ξερουμε οτι για πολλους ηταν πολυ δυσκολο...ομως ηταν εδω και ηταν τιμη μας !!!!!!!...ΠΟλλα συγχαρητηρια στους νικητες....οι ΔΕΛΗΣ-ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΦΥΤΑΣ- ΚΕΧΑΓΙΑΣ ...ηταν σουπερ!!!!!αφου καταφεραν να εχουν υπο ελεγχο το Δελη :lol: ...δεν μπορουσαν να χασουν..ειναι πολυ ικανοι!!!...ειδα με τα ματια μου τον Κεχαγια...σε μια πυξιδα 700 μετρων...να οδηγει την ομαδα...σαν ινδιανος ιχνηλατης...εχω γεννηθει κ μεγαλωσει σ αυτα τα βουνα...μα αυτος εδειχνε να τα ξερει καλυτερα και απο μενα!!!!...τα σεβη μου....φιλε! σου βγαζω το καπελο!
Ειμαι περηφανος για το φιλο μου τον Φρεζακια (Γυφτονικολος).....ηξερα και ξερω.. οτι εχει χερια στο τιμονι!!!...εε οκ και το αυτοκινητο του καλο ειναι....θα μπορουσε να εχει και καλυτερο :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!...και να ξερεις φρεζακια...εισαι τυχερος...γιατι σου ετυχε ο Στρατος!!!!!ΜΠραβο ρε Στρατο!!!!
ΠΟλλα συγχαρητηρια και στους Κοκκινιδες...ειναι παντα μεγαλη δυναμη....εχουν εμπειρια εχουν τεχνικη...και ειναι ΛΥΚΟΙ!!!!....Μπραβο σας...θα τα πουμε με το καλο στην Κρητη!!!!!
....σκεφτομαι τωρα...να μην ειχαν αποφασισει να ερθουν...Ψιστακης-Διαμαντης!!!!!.....γαμησετα!!!!!...φαι χωρις αλατι!!!!!..δεν πηραν κυπελλο.αλλα ολοι μιλανε για το "τερας"!!!!!!!!...στην σουπερ ειδικη επαθε πλακα ο κοσμος!!!!...να ξερεις Μανωλη..οτι το αυτοκινητο σου ειναι απο χθες..ταπετσαρια σε ολα τα κινητα των πιτσιρικαδων που σε ειδαν.....και σε ακουσαν :lol: :lol: !!!!....ααα και κατι αλλο....επειδη ειμαι απο την περιοχη που εγινε ο αγωνας σου μεταφερω...πολλα ευχαριστω απο τους λαγοκυνηγους μας....γιατι λεει...δεν εμεινε αλεπου σε ακτινα 50 χλμ...απο το μουγκρητο του Σωληνοτου!!!!! :lol: :lol: :lol:
.....λυπαμαι γιατι ο κοσμος δεν απολαυσε σε ολο τους το μεγαλειο τους Νταη και GENERAL.....Ειχαν πολλες ατυχιες...κριμα για τον κοσμο!!!!...οσοι τους ειδαν εστω και για λιγο καταλαβαν τι μπορουσαν να δωσουν στον αγωνα!!!!....ποσο μαλλον εμεις που τους ξερουμε!!!!
ΚΟυζουκα!!!!!! οσο περναγαν οι μερες γινοσουν και καλυτερος....φιλε εχεις παραπανω δυνατοτητες..και εσυ και το land rover...to δειχνουν οι επιμερους στιγμες!!!!...οταν το "αποφασιζεις¨" χαιρομαι να σε βλεπω!!!!
Σαραντοπουλε!!!!!! εισαι τρελος ρεεεεε!!!!!...εισαι οδηγαρα!!!!..πηρες πιο πολλα χειροκροτηματα κ απο τον Ψιστακη!!!!!
Τελος χαιρομαι ιδιαιτερα για τον φιλο μου τον Πανο !!!!! εκανε τοσα πολλα!!!!! περασε τοσο αγχος!!!!...μονο κ μονο....για να σας αφησει ευχαριστημενους...για να σας δει στο τελος χαμογελαστους και γεματους απο τον αγωνα!!!...απο εναν αγωνα...που η καρδια του η ψυχη του...ηταν αυτος....!!!!!....ξερεις οτι δεν στα λεω παντα απο κοντα ....αλλα εσυ με καταλαβαινεις!!!!.....ομως φιλε χωρις εσενα...δεν θα υπηρχε το 1ο ΕVIA TROPHY!!!!!!......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!! ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ......
katsulas

Post by katsulas »

Γιάννο τα είπες όλα, και επίσης αυτός ο τρελός ο Μακρινός τα έκανε όλα αλλά εκτελούσε και χρέη φωτογράφου... Αμάν ρε Πάνο, που στο διάολο τα προλαβαίνεις όλα :lol: :lol: :lol:

Έτσι λοιπόν παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες δια χειρός Μακρινού

Day 1

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
katsulas

Post by katsulas »

Και το τι έγινε στην υπερ-ειδική μέσα από την κάμερα του Πάνου ! ! !

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με τον υπέροχο επίλογο : Η Doly με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Image

Αφιερωμένο στο Πάνο που τόσο πολύ μας ευχαριστησε με όλα όσα έκανε πρώτα αυτός

Image
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ακομη ενα ευχάριστο τριημερο για την ομαδα μας !
Θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια της ΑΟΕ για τον καταπληκτικο αγωνα που διοργανωσαν !
Ως αφορα της διαδρομες καθε ημερας αν λαβουμε υπ οψιν την εμπειρια απο σχεδιασμο trophy και το terrain τα παιδια παιρνουν αριστα ! Αν μαλιστα ειχε βρεξει κι ολας θα μιλαγαμε γι ενα πραγματικα πολυ δυσκολο αγωνα . :D
Να ευχαριστησω πρωσοπικα τον Σπυρο Κατσιμαλη που βρεθηκε στο διπλανο μου καθισμα και μαζι με τον Μανωλη Ξανθο εκαναν καταπληκτικη δουλεια !
Συγχαρητηρια στους νικητες του αγωνα που πραγματικα βρεθηκαν με το σπαθι τους στις πρωτες θεσεις .
Ενα μεγαλο ευχαριστω στο συνεργειο του ΜΑΤΡΑΚΑ για ολη την βοηθεια κατα την διαρκεια του αγωνα ! πραγματικα δινουν τον καλητερο τους εαυτο καθε φορα που θα τουσ χρειαστουμε !

Στα αγωνιστικα της ομαδος μας .
Η πρωτη ημερα ξεκινησε μουδιασμενα μιας και ο Σπυρος εχει κανει μια προσφατη εγχειρηση στην μεση του και δεν σηκωνει κανιβαλισμους ! Χαλαρο ξεκινημα λοιπων και υπιοι ρυθμοι με ομολογουμενος πολυ καλη πλοηγηση και απο τους δυο συνοδηγους μιας και δεν γνωριζαμε μεχρι που ειναι τα ορια του Σπυρου . αφου τελικα βρηκαμε ενα σβελτο ρυθμο αρκετα γρηγορα καπου στην μεση της διαδρομης ο συμπλεκτης του Στρατηγου παρεδωσε πνευμα ! Δευτερη αντλια φυσικα και υπηρχε αλλα η αντικασταση της απο εμας θα κοστιζε μια με δυο ωρες χρονου οποτε .... εμπρος λοιπων καλο μου σασμαν !!! ολες καρφωτες και ξεκινημα με μιζα !!! χαχαχχαα
Καπου εκει στο βαλε βγαλε σβησε καρφωσε μιζαρισε και μην τ αφηνεις απο γκαζι βρεθηκε στο διαβα μου ενας ερμος κριτης με μεγαλο ποδι ! Ε του το πατησα μεχρι τον αστραγαλο τον φορτωσε ενα ασθενοφωρο για ακτινες και συνεχισα τον αγωνα δερνοντας το σασμαν !!! ευτηχως ο φιλος , μιλησα μαζι του τελικα εχτες το βραδυ εχει υποστει κακωση και οχι καταγμα οπως φοβηθηκαμε ! Φιλε μου περαστικα !!! Αν σου ξαναζητησουν να γινεις κριτης ρωτα πρωτα αν τρεχει ο GENERAL !
Ποιο περα μας χαιρετησε και ενα σωληνακι φρενων του Στρατηγου το επισκευασαμε προχειρα και τελικα τερματισαμε !!! :D
Να ευχαριστησω τον Πετρο και τον Χρηστο ( GIASSIMAKOS - NINOS ) που προσπαθησαν να επισκευασουν το αυτοκινητο μου μα ματαια καθως η εφεδρικη αντλια που ειχα ηταν τελικα προβληματικη !!!! :evil: :evil: :evil:
Βουρ στο Ματρακα με καρφωτες για ακομη μια φορα ! Αφιξη της XTREME4X4 απο αθηνα και εγχειρηση και στις δυο αντλιες απο τον Παυλο ! Τελικα η εγχειρηση πετηχε και ο συμπλεκτης λειτουργει !!! :D many thanks ! :D :D :D
Στο ξενοδωχειο φτασαμε τελικα λιγο μετα τα μεσανυχτα !

Δευτερη ημερα και καιρος πλεον για αντεπιθεση !
Εχω μαθει τα ορια του Σπυρου ο Σπυρος εχει μαθει την ομαδα και ξεκιναμε αεροπορια !!!
Τοσο αεροπορια που τελικα δεν περασαμε τον Κοκκινη απο πανω οπως του ειχαμε υποσχεθει αλλα τον Μισκη !!! Και μαλιστα με τουμπες !!! :shock: :shock: :shock:
Σε μια εντονη πλαγια κλιση και προσπαθοντας να περασουμε την ομαδα των Μισκη Γιασσιμακου ενω ειχαν βλαβη , το πλαγιο σχοινι που χρησιμοποιουμε για να κραταμε το wrangler λυθηκε και ο koloγερας απογειωθηκε με τουμπες και προσπερασε το αυτοκινητο του Μισκη απο πανω κανοντας του μια μικρη ζημια ! Μιχαλη μια χοντρη αλοιφη θα το περασεις πρωτα και μετα μια ψιλη και εισαι κομπλε !
Ως συνηθως για οτι στραβο γινετε σ αυτη την ομαδα φταιω εγω και αφου ακουσα του poustrilikia του kologera και απεγκλωβισαμε το αυτοκινητο , αλλαξαμε ενα pitman στο τιμονι , επισκευασαμε προχειρα την πισω αναρτηση , αλλαξαμε το ξεζανταρισμενο λαστιχο και πηραμε το δρομο για το συνεργειο !
Xtreme4x4 vs τουμπαρισμενο wrangler 1-0 ! το αυτοκινητο ηταν ετοιμοπολεμο στις 8 το βραδυ για την super ειδικη !

Τριτη ημερα και βρισκομαστε στο σημειο της superstage !
Πραγματικα δεν εχω ξανατρεξει τοσο καλοσχεδιασμενη ειδικη ! Πανο δεν φοραω καπελο θα το εβγαζα για παρτυ σου !!! :D
Αποφασιζουμε τελευταια στιγμη οτι λογο των εντονων πλαγιων κλισεων και της υγειας του Σπυρου καλο θα ηταν να μπουμε εμεις μπροστα αντι για το Wrangler ! Τα λογαριαζαμε χωρις τον ξενωδοχο ομως !!! Ενω η ειδικη ηταν πραγματικα στα μετρα μας το wrangler ειχε αποφασισει οτι ο αγωνας ειχε τελειωσει απο την προηγουμενη ημερα και μας τιμωρησε δινοντας μας ενα ημιαξονιο στα χερια !
Συνεχισα την ειδικη κανοντας μια μικρη επιδειξη δυναμης ! 8-) 8-) 8-) χαχαχχαχα ΓΑΤΑΚΙΑ !!! και αφου διελησα τη μεση του Σπυρου τερματισαμε ! 8-) 8-) 8-)

Κολογερα η επομενη μεταροπη στο wrangler θα ειναι μια πλεξουδα σκορδα στο cage !!! :lol: :lol: :lol:

Ολα καλα !!! :D αναμνησεις , φωτογραφιες και γραπτα μενουν για να θυμομαστε και αυτο τον αγωνα ! :D
Μανωλακο στεναχωρηθηκα παρα πολυ ρε φιλε οχι γιατι δεν πηγαμε καλα στον αγωνα αλλα γιατι ξερω οτι σε πειραξε ο τροπος που αυτο εγινε ! Δεν πειραζει θα σε παω στις κουνιες και θα το ξεχασεις !!! 8-)
Attachments
IMG_9478.JPG
IMG_9478.JPG (223.21 KiB) Viewed 3230 times
delis

Post by delis »

ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΑΤΡΑ
Ο ΑΓΟΝΑΣ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΕΝΤΙΠΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΓΟΝΑ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΝ ΟΡΓΑΝΟΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΟΝΑΣ
ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΙΛΟΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΝ ΣΙΜΕΤΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΟΝΑ ΣΟΥ
SINODIGARA MOU KAMPERO TELIKA TA KATAFERAME FILE
FITA KAI KEXAGIA EYXARISTW GIA OLA EISTE POLI MPROSTA MAGKES MOU
ΖΑΟΥΡΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ ..........
ΜΑΝΤΡΑΚΑ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...
KAI TO KERASAKI ITAN OTI O PERSINOS PRWT8LITIS ELLADOS 2011 PANOS MAKRINOS EKANE TIN APONOMI APO TON AGONA TOU KAI MOU EDWSE TIN T8ESI TOU PRWTA8LITI ELLADOS 2012
KAI AYTO EINAI EIDIKA AFIEROMENO STIN..... XTRACK BARLOS ...
MASTORA EISAI DYNAMI SE EYXARISTW GIA OLA ...

PANO KAI ZAOURI SAS EUXARISTW GIATIN FILOXENIA KAI GIA OLA OSA KANATE GIA EMAS ......
ME EKTIMISI ......GIANNIS VALAWRAS.............
KAI TELOS TO GAMIMENO PLIKTOLOGIO DEN GRAFEI TO ITA GIAYTO TA GRAFW OLA ME I T8ANKS
XAXAXAXAXXAAX
VALAWRAS
toro

Post by toro »

GENERAL LEE wrote:Ακομη ενα ευχάριστο τριημερο για την ομαδα μας !
Θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια της ΑΟΕ για τον καταπληκτικο αγωνα που διοργανωσαν !
Ως αφορα της διαδρομες καθε ημερας αν λαβουμε υπ οψιν την εμπειρια απο σχεδιασμο trophy και το terrain τα παιδια παιρνουν αριστα ! Αν μαλιστα ειχε βρεξει κι ολας θα μιλαγαμε γι ενα πραγματικα πολυ δυσκολο αγωνα . :D
Να ευχαριστησω πρωσοπικα τον Σπυρο Κατσιμαλη που βρεθηκε στο διπλανο μου καθισμα και μαζι με τον Μανωλη Ξανθο εκαναν καταπληκτικη δουλεια !
Συγχαρητηρια στους νικητες του αγωνα που πραγματικα βρεθηκαν με το σπαθι τους στις πρωτες θεσεις .
Ενα μεγαλο ευχαριστω στο συνεργειο του ΜΑΤΡΑΚΑ για ολη την βοηθεια κατα την διαρκεια του αγωνα ! πραγματικα δινουν τον καλητερο τους εαυτο καθε φορα που θα τουσ χρειαστουμε !

Στα αγωνιστικα της ομαδος μας .
Η πρωτη ημερα ξεκινησε μουδιασμενα μιας και ο Σπυρος εχει κανει μια προσφατη εγχειρηση στην μεση του και δεν σηκωνει κανιβαλισμους ! Χαλαρο ξεκινημα λοιπων και υπιοι ρυθμοι με ομολογουμενος πολυ καλη πλοηγηση και απο τους δυο συνοδηγους μιας και δεν γνωριζαμε μεχρι που ειναι τα ορια του Σπυρου . αφου τελικα βρηκαμε ενα σβελτο ρυθμο αρκετα γρηγορα καπου στην μεση της διαδρομης ο συμπλεκτης του Στρατηγου παρεδωσε πνευμα ! Δευτερη αντλια φυσικα και υπηρχε αλλα η αντικασταση της απο εμας θα κοστιζε μια με δυο ωρες χρονου οποτε .... εμπρος λοιπων καλο μου σασμαν !!! ολες καρφωτες και ξεκινημα με μιζα !!! χαχαχχαα
Καπου εκει στο βαλε βγαλε σβησε καρφωσε μιζαρισε και μην τ αφηνεις απο γκαζι βρεθηκε στο διαβα μου ενας ερμος κριτης με μεγαλο ποδι ! Ε του το πατησα μεχρι τον αστραγαλο τον φορτωσε ενα ασθενοφωρο για ακτινες και συνεχισα τον αγωνα δερνοντας το σασμαν !!! ευτηχως ο φιλος , μιλησα μαζι του τελικα εχτες το βραδυ εχει υποστει κακωση και οχι καταγμα οπως φοβηθηκαμε ! Φιλε μου περαστικα !!! Αν σου ξαναζητησουν να γινεις κριτης ρωτα πρωτα αν τρεχει ο GENERAL !
Ποιο περα μας χαιρετησε και ενα σωληνακι φρενων του Στρατηγου το επισκευασαμε προχειρα και τελικα τερματισαμε !!! :D
Να ευχαριστησω τον Πετρο και τον Χρηστο ( GIASSIMAKOS - NINOS ) που προσπαθησαν να επισκευασουν το αυτοκινητο μου μα ματαια καθως η εφεδρικη αντλια που ειχα ηταν τελικα προβληματικη !!!! :evil: :evil: :evil:
Βουρ στο Ματρακα με καρφωτες για ακομη μια φορα ! Αφιξη της XTREME4X4 απο αθηνα και εγχειρηση και στις δυο αντλιες απο τον Παυλο ! Τελικα η εγχειρηση πετηχε και ο συμπλεκτης λειτουργει !!! :D many thanks ! :D :D :D
Στο ξενοδωχειο φτασαμε τελικα λιγο μετα τα μεσανυχτα !

Δευτερη ημερα και καιρος πλεον για αντεπιθεση !
Εχω μαθει τα ορια του Σπυρου ο Σπυρος εχει μαθει την ομαδα και ξεκιναμε αεροπορια !!!
Τοσο αεροπορια που τελικα δεν περασαμε τον Κοκκινη απο πανω οπως του ειχαμε υποσχεθει αλλα τον Μισκη !!! Και μαλιστα με τουμπες !!! :shock: :shock: :shock:
Σε μια εντονη πλαγια κλιση και προσπαθοντας να περασουμε την ομαδα των Μισκη Γιασσιμακου ενω ειχαν βλαβη , το πλαγιο σχοινι που χρησιμοποιουμε για να κραταμε το wrangler λυθηκε και ο koloγερας απογειωθηκε με τουμπες και προσπερασε το αυτοκινητο του Μισκη απο πανω κανοντας του μια μικρη ζημια ! Μιχαλη μια χοντρη αλοιφη θα το περασεις πρωτα και μετα μια ψιλη και εισαι κομπλε !
Ως συνηθως για οτι στραβο γινετε σ αυτη την ομαδα φταιω εγω και αφου ακουσα του poustrilikia του kologera και απεγκλωβισαμε το αυτοκινητο , αλλαξαμε ενα pitman στο τιμονι , επισκευασαμε προχειρα την πισω αναρτηση , αλλαξαμε το ξεζανταρισμενο λαστιχο και πηραμε το δρομο για το συνεργειο !
Xtreme4x4 vs τουμπαρισμενο wrangler 1-0 ! το αυτοκινητο ηταν ετοιμοπολεμο στις 8 το βραδυ για την super ειδικη !

Τριτη ημερα και βρισκομαστε στο σημειο της superstage !
Πραγματικα δεν εχω ξανατρεξει τοσο καλοσχεδιασμενη ειδικη ! Πανο δεν φοραω καπελο θα το εβγαζα για παρτυ σου !!! :D
Αποφασιζουμε τελευταια στιγμη οτι λογο των εντονων πλαγιων κλισεων και της υγειας του Σπυρου καλο θα ηταν να μπουμε εμεις μπροστα αντι για το Wrangler ! Τα λογαριαζαμε χωρις τον ξενωδοχο ομως !!! Ενω η ειδικη ηταν πραγματικα στα μετρα μας το wrangler ειχε αποφασισει οτι ο αγωνας ειχε τελειωσει απο την προηγουμενη ημερα και μας τιμωρησε δινοντας μας ενα ημιαξονιο στα χερια !
Συνεχισα την ειδικη κανοντας μια μικρη επιδειξη δυναμης ! 8-) 8-) 8-) χαχαχχαχα ΓΑΤΑΚΙΑ !!! και αφου διελησα τη μεση του Σπυρου τερματισαμε ! 8-) 8-) 8-)

Κολογερα η επομενη μεταροπη στο wrangler θα ειναι μια πλεξουδα σκορδα στο cage !!! :lol: :lol: :lol:

Ολα καλα !!! :D αναμνησεις , φωτογραφιες και γραπτα μενουν για να θυμομαστε και αυτο τον αγωνα ! :D
Μανωλακο στεναχωρηθηκα παρα πολυ ρε φιλε οχι γιατι δεν πηγαμε καλα στον αγωνα αλλα γιατι ξερω οτι σε πειραξε ο τροπος που αυτο εγινε ! Δεν πειραζει θα σε παω στις κουνιες και θα το ξεχασεις !!! 8-)
...................................................................................................................................................................... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..........ΕΣΥ φταις για ολα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ...Ασε που ο.....ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ γραφεται με......ΟΜΙΚΡΟΝ!!!!!!! Ασχετε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..
toro

Post by toro »

[quote="GENERAL LEE"] :lol: :lol: :lol: :lol:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

team xtrackmbarlos wrote:ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΑΤΡΑ
Ο ΑΓΟΝΑΣ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΕΝΤΙΠΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΓΟΝΑ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΝ ΟΡΓΑΝΟΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΟΝΑΣ
ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΙΛΟΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΝ ΣΙΜΕΤΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΟΝΑ ΣΟΥ
SINODIGARA MOU KAMPERO TELIKA TA KATAFERAME FILE
FITA KAI KEXAGIA EYXARISTW GIA OLA EISTE POLI MPROSTA MAGKES MOU
ΖΑΟΥΡΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ ..........
ΜΑΝΤΡΑΚΑ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...
KAI TO KERASAKI ITAN OTI O PERSINOS PRWT8LITIS ELLADOS 2011 PANOS MAKRINOS EKANE TIN APONOMI APO TON AGONA TOU KAI MOU EDWSE TIN T8ESI TOU PRWTA8LITI ELLADOS 2012
KAI AYTO EINAI EIDIKA AFIEROMENO STIN..... XTRACK BARLOS ...
MASTORA EISAI DYNAMI SE EYXARISTW GIA OLA ...

PANO KAI ZAOURI SAS EUXARISTW GIATIN FILOXENIA KAI GIA OLA OSA KANATE GIA EMAS ......
ME EKTIMISI ......GIANNIS VALAWRAS.............
KAI TELOS TO GAMIMENO PLIKTOLOGIO DEN GRAFEI TO ITA GIAYTO TA GRAFW OLA ME I T8ANKS
XAXAXAXAXXAAX
Nαι.... να το κοιταξεις γιατι αυτο το πληκτρωλωγιω εκτος απο το Η δεν γραφει ουτε το Ω !
Τo δικω μου μπερδευεται καμια φωρα και γραφει περισσοτερα ! χαχχαχαχααα

Συγχαρητήρια και απο εδώ Αντρεα !

ωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωω
ωωωωωωωω
ωωωωωωω
ωωωωωω
ωωωωω
ωωωω
ωωω
ωω
ω

Γατάκι !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
geo

Post by geo »

καλησπερα και απο εμενα.να πω και εγω ενα μπραβο σε ολους τους αγωνιζομενους για τον δικαιο αγωνα. Καναμε ζευγαρι πολυ καλο με το Στελιο και και το Ζαφυρη ΑΝ και δεν γνωριζομασταν...
[προξενιο] ο Στρατος η συνοδηγαρα η ΤΕΡΑΣΤΙΑ για θεατης ερχοταν, και αποφασιστικε πραγματικα τελευταια στιγμη να ερθει συνοδηγος,[τι σου μελε να παθεις] :lol: παρολα αυτα υπηρχε μια χημεια στην ομαδα ;) ;) ;) τη Πρασκευη τωρα,λιγο μουδιασμενα τα πρωτα 4,5χλμ μεχρι να ζεσταθει ο Ζαφυρης και μετα κοφτες.το Σαββατο ο Στρατος πεταξε φωτιες δε χαθηκαμε πουθενα, ο Στελιος ηταν παντα στο καθρεφτη μου και πηγαμε μπαλα κουταβακια :lol: :lol: :lol: στη super ειδικη της κυριακης ολα πηγαν καλα και την ευχαριστηθικαμε οι οδηγοι :lol: :lol:
να ειστε ολοι καλα στο επανιδειν
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”