Γαμω τις τεχνολογίες κ γαμω τα I phone!!στείλτε μου ρε Καγκουρες τα τηλέφωνα σας μέσω μνμ στο to γιατί το Μπόυρδελο μου έσβησε τον τηλεφωνικό κατάλογο απο μόνο του!!
georgexj wrote:Γαμω τις τεχνολογίες κ γαμω τα I phone!!στείλτε μου ρε Καγκουρες τα τηλέφωνα σας μέσω μνμ στο to γιατί το Μπόυρδελο μου έσβησε τον τηλεφωνικό κατάλογο απο μόνο του!!
georgexj wrote:Γαμω τις τεχνολογίες κ γαμω τα I phone!!στείλτε μου ρε Καγκουρες τα τηλέφωνα σας μέσω μνμ στο to γιατί το Μπόυρδελο μου έσβησε τον τηλεφωνικό κατάλογο απο μόνο του!!
ΆΧΡΗΣΤΕ!!!!!!
ΚΟΥΛΕ!!!!!!!!
ΠΑΠΑΡΑ!!!!!!!!!!
ρε μαλακα λουστρε τι φταιω εγω αμα ειναι μπουρδελα τα τηλεφωνα.αλλα που να ξερεις εσυ απο τετοιες τεχνολογιες!!!
ΆΧΡΗΣΤΕ!!!!!!
ΚΟΥΛΕ!!!!!!!!
ΠΑΠΑΡΑ!!!!!!!!!!
ρε μαλακα λουστρε τι φταιω εγω αμα ειναι μπουρδελα τα τηλεφωνα.αλλα που να ξερεις εσυ απο τετοιες τεχνολογιες!!!
που να ξερουμε εμεισ!!!εμεισ ακομα ειμαστε στα περιστερια