Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

katsulas

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by katsulas »

samisnow wrote:τα αμαξια δεν ειναι ετοιμα ακομα αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια...το καραβι μας περιμενει 9 το βραδυ για αναχωρηση απο το λιμανι των Χανιων προς πειραια για να τρεξουμε και αυτον τον αγωνα του τρελου καραφλου και τησ παρεας του στην ευβοια!!
θα γινει χαμος...επιδη τ αμαξια τα φερνουμε με προβληματα μεσα στις εργαλειοθηκες μας εχουμε βαλει και πολλα λιτρα ρακι..αν μεινουμε θα ξεκολοθουμε στα κουπιδια κατω απο κανα δεντρο.....οποις περναει κοντα μας και θελει πολυ ευχαριστως τηα τον κερασουμε...εκτος απο τον Αρη και τον Νταη διοτι ειναι επικυνδηνοι μετα...
Αν καταφερουμε να τερματισουμε θα ειναι σιγουρο οτι ειμαστε πρωτοι...οποτε επιδη τοσες μερες ευχεστε να κανετε και ενα τρεισαγιο μπας και μεινουμε....
καλη ανταμωση λοιπον καλη επιτυχία σε ολους και με το καλο να γυρισουμε να τα ξαναπουμε ολοι μαζι απο δω!!!
Πανο ελπιζω να μπορεις να ξεχωρισεις τις βαρκουλες αν κουνιουνται...χαχαχαχ
Κατσουλινο την εβαψες...
Κοσμα Αρη μιπως να αλλαξω το χρωμα στις λαμαρινες μου για να δεις οτι πολυ ευκολα αλλαζει και ο νικιτης που δεν θα ναι απαρετητα πορτοκαλι αυτοκινητο?
Καμπερο ελπιζω παρ ολη τη φασαρια που κανει το αυτοκινητο μου να σ ακουω να καντιλιαζεις τον Δελη!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
τα λεμε απο κοντα
ΩΩχχχ!!! Μήπως να μην το φέρω στο βουνό το SSBMP γιατί προβλέπεται να το κάνεις σουροτύρι ! ! ! χα χα χα
Κουμπαράκι καλή αντάμωση και Καλό ταξίδι να έχετε

Σας περιμένουμε ! ! !
Image
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

κατσουλα εμπλεξες....και καλα θα σου κανουν...για να μην θες να τρεξεις στον αγωνα... :lol: :lol: :lol: :lol:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
katsulas

Post by katsulas »

κυριακος αθανασιου wrote:κατσουλα εμπλεξες....και καλα θα σου κανουν...για να μην θες να τρεξεις στον αγωνα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσύ μη μιλάς γιατί θα αρπάξω το Glock του κουμπάρου και θα σου κάνω το Vitara αποχειμωτή. :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
eangelou

Post by eangelou »

o καιρός στην περιοχή του αγώνα δεν φέρνει βροχή
ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

katsulas wrote:
κυριακος αθανασιου wrote:κατσουλα εμπλεξες....και καλα θα σου κανουν...για να μην θες να τρεξεις στον αγωνα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσύ μη μιλάς γιατί θα αρπάξω το Glock του κουμπάρου και θα σου κάνω το Vitara αποχειμωτή. :lol: :lol: :lol: :lol:
αφου θα το εχει αδειασει στο δικο σου...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
delis

Post by delis »

....................ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΧΙΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ KAI NA PROSEXETE .................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,GIANNIS VALAWRAS ...............
VALAWRAS
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

team xtrackmbarlos wrote:....................ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΧΙΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ KAI NA PROSEXETE .................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,GIANNIS VALAWRAS ...............

Ναι .....κι ειχα μια φαγουρα τωρα ...θα ρθει δε θα ρθει .... :lol: :lol: :lol:

Καλη ανταμωση παιδια !!! :D :D :D
delis

Post by delis »

..........................................sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...................................................
VALAWRAS
panos110

Post by panos110 »

Μας φαινεται σεν ψεμα οτι μετα απο τοσους μηνες δουλεια που εχουμε κανει σαν ΑΟΕ 4χ4 μας χωριζει πλεον μονο μια ημερα απο τον αγωνα!
Ηδη ολοι οι αγωνιζομενοι ειναι στο δρομο.Απο Θεσσαλονικη,Κρητη,Κω Αθηνα,Καβαλα,Πατρα,Αγρινιο καθως και θεατες ακομα και απο Ροδο!!!
Σας περιμενουμε.
Θελω τελευταια στιγμη εκτος απο τους συμμετεχοντες και τους χορηγους μας να ευχαριστησω τη Λεσχη Ευριπου,που αν και δηλωνει περιηγητικη,παντα ειναι προθυμη να στηριξει καθε αγωνιστικη διοργανωση στην Ευβοια.
Αν και δεν βρηκαμε το χρονο να βρεθουμε στις συναντησεις τους,λογω φορτου εργασιων στο βουνο,μονοι τους προσφερθηκαν για recovery η οτι αλλο χρειαστει.
Τα λεμε το απογευμα στα Πολιτικα στον τεχνικο ελεγχο .
ΑΛΕΞΗΣ

Post by ΑΛΕΞΗΣ »

ελπιζω να σας δουμε και στην ΚΡΗΤΗ ολοι αυτη την παρεα στου κοκκινη,καλο αγωνα ναχετε ολοι οργανωση,αγωνιζομενοι ,θεατες και παιδια σας παρακαλω θερμα 8-) 8-) 8-) 8-) ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ και για εμας που δεν καταφεραμε να ερθουμε.πολλα βιντεακια και φωτο
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”