Σαφως και η καγκουροσυναντηση θα γινει την ημερομηνια ( 13-15/11) που εχει αναγγελθει και δεν θα αλλαξει.
Soon, θα σας ενημερωσω για το ξενοδοχειο, περιμενω στοιχεια ( τηλ, site, κλπ )
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Καγκουρες καλημερα!!!!!!!!ειμαι πολυυυυ χαρουμενοοοος!!!!!!!!!!!!!!!δινω το πιστο μου YJ 2,5 την αλλη βδομαδα για να παρω TJ 4.0 2002:!: ειδα και αποειδα με το 2,5 και ειπα να χρεωθω για κατι ποιο μαχιμο!!!!!!σταθερος σε wrangler ομως!!!!οποτε λογικα στην συναντηση θα σας ερθω αγριεμενος!!! φυλαχτε τα νωτα σας
p.s. μια ερωτηση.....6000e δινω το δικο μου χωρις hardtop και πορτες...καλα δεν ειναι?????μην μας πιασουν και τον ποπο....
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
Να'στε καλα καγκουραδερφια!!!!!!!!μολις το παρω κερναω μπυρες!!!!!!οτι καγκουροκαλουδι εχει πανω του θα βγει ,γιατι το φιλαρακι μου το θελει μαμα και οσο το δυνατον πιο φτηνο....και εγω θελω καποια πραγματα για το καινουριο μωρο!!!!!!!θελω να το ακουσω να γουργουριζει!!!!!!!!....τελικα παλι χρεωθηκα ...δεν το γλυτωσα...γαμωτοοοοο
Αυτό θα πεί κάγκουρας Δεν φτάνει που στην λένε για το περίπτερο, ξανά περίπτερο ρε φιλαράκι
Άντε φιλαράκι καλολάσπωτο το τουτούνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μην λές πολλά γιατί θα ανοίξεις το στόμα του αρχικάγκουρα, και μετά...........................
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
χαχαχαχαα!!!!!αγαπητε και αυτο με hardtop θα ειναι....βεβαια το καλοκαιρι που θα ειναι ανοικτο σκεφτομαι για αδεια καντινας...να πουλαω κανα σαντουιτς σε καμια παραλια... ξερεις .....καθηστε να το παρω πρωτα και μετα παλιοcherokades δουλεψτε με.........