Καλα..μην εισαι τοσο σιγουρος...εγω εμαθα οτι καποιος θελει να σου κανει.....σεξgeorgexj wrote:Σε γράφω στα αρχίδια μου!!ΓΙ αυτο λέγεται συνάντηση για να βρεθούμε κατα κύριο λόγο όχι για να κάνουμε ......!!

Καλα..μην εισαι τοσο σιγουρος...εγω εμαθα οτι καποιος θελει να σου κανει.....σεξgeorgexj wrote:Σε γράφω στα αρχίδια μου!!ΓΙ αυτο λέγεται συνάντηση για να βρεθούμε κατα κύριο λόγο όχι για να κάνουμε ......!!
georgexj wrote:Κ γιατί δεν μου το λέει απο τώρα;;![]()
![]()
!!μου το κρατάει για έκπληξη;;
Κοιτα, θα σε..βοηθησω λιγο: Το ονομα του αρχιζει απο Dri και τελειωνει σε mongeorgexj wrote:Κ γιατί δεν μου το λέει απο τώρα;;![]()
![]()
Παιδιά!!Βάλτε και κανένα αποσμητικό γιατί βρομάει βαρβατίλα!!Αι στα διάλα ρε που μου μάθατε και το sex!!ROCKY XXX wrote:georgexj wrote:Κ γιατί δεν μου το λέει απο τώρα;;![]()
![]()
ξερω και εγω εναν που θελει να σου κανει σεξ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:Κοιτα, θα σε..βοηθησω λιγο: Το ονομα του αρχιζει απο Dri και τελειωνει σε mongeorgexj wrote:Κ γιατί δεν μου το λέει απο τώρα;;![]()
![]()
Κανόνισε κακόμοιρε και μην έρθεις χωρίς αμάξι...........georgexj wrote:Αυτόν τον έχω γραμμένο ξέρεις που....!!δεν ασχολούμαι μαζι του!!![]()
![]()
Θα τον συναντησει ο Αρχι, κατεβαινοντας να προσγειωθει απο κανενα πλανητηgeorgexj wrote:κ να μην το εχω ετοιμο εσενα τι σε νοιαζει???αφου δεν εχεις αντιπαλους.εισαι ο καλητερος.εκει που πας εσυ κανεις δεν μπορει να σε ακολουθησει.οποτε τι χαλιεσαι??![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΣ Κ ΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!
![]()
![]()
![]()