Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

geo

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by geo »

τωρα καταλαβενεις γιατι δε ξεσηκονεται ο Ελληνας και των γ@μουν οι πολιτικοι του... ευτυχος υπαρχει ο geo με το Fani
to 13moy kai egw eimastai prwtoi sto xwrio
delis

Post by delis »

panos110 wrote:Και το δικο μου μπιμπελο δεν ειναι ρε Αρη?
Γιατι δε με ανεφερες? :lol: :lol: :lol:
katsula ase tis malakies kai trexe kanto gia ton filo sou ton pano toso kopo ekane timise ton me tin simetoxi sou
sou eipame ta sou feroume oti tes konta rezerva ti allo t8es re pousti mou na ferw kai tipota rwsides konta
dixe ta arxidia sou kai ti mporei na kanei o katsulas freestyler
aliws min ert8eis katolou evoia opou se dw t8a sto patisw kai t8a ginei paliosidera ok filos kai min me dokimaseis xereis ti mourlia koubalaw .. etsi kai aliws den exeis epiloges poles trexeis axioprepws ton agona na goustareis kai na paraseis kala i fonazeis ton paliatzi na mazepsei ta sidera meta .....sizitisi telos egw se enimerosa ......
perimenw na dw simetoxi ok freestyler....
VALAWRAS
lr90

Post by lr90 »

Κουμπάρε το Lego μου είναι έτοιμο για αναχώρηση με λαδάκια φωσφόριζε
Vasilisx4

Post by Vasilisx4 »

Αντρέα μή το πολυζορίζεις με την υποστήριξη, γιατί δεν θέλω και πολύ να δώσω την κάμερα στο katsula και να έρθω με το σαμούρι...
Και αν συνεχίσεις να τάζεις... το δίλημα είναι σοβαρό!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Αλλά ξέρεις τι λένε... Scripta manet!
Και ξέρεις τι άλλο λένε; Ότι τα πορτοκαλί αυτοκίνητα λάμπουν στο φακό!
Οπότε δεν βάζεις και συ ένα πορτοκαλί ολόσωμο να κολυμπήσετε παρέα, να είστε και ασορτι;
panos110

Post by panos110 »

lr90 wrote:Κουμπάρε το Lego μου είναι έτοιμο για αναχώρηση με λαδάκια φωσφόριζε
Γεια σου κουμπαρακι!
Αντε περνανε οι μερες.Περιμενουμε τη μαχιμη ομαδα της λεσχης Κω 4χ4 στα βουνα μας.
Θυμασαι τι γραφει στο Γ. βραχο στο Πυλι?
<<Δυναμη μου η εκπαιδευση μου>>
panos110

Post by panos110 »

Vasilisx4 wrote:Αντρέα μή το πολυζορίζεις με την υποστήριξη, γιατί δεν θέλω και πολύ να δώσω την κάμερα στο katsula και να έρθω με το σαμούρι...
Και αν συνεχίσεις να τάζεις... το δίλημα είναι σοβαρό!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Αλλά ξέρεις τι λένε... Scripta manet!
Και ξέρεις τι άλλο λένε; Ότι τα πορτοκαλί αυτοκίνητα λάμπουν στο φακό!
Οπότε δεν βάζεις και συ ένα πορτοκαλί ολόσωμο να κολυμπήσετε παρέα, να είστε και ασορτι;
Aν ειναι να τρεξεις Βασιλη θα παρω εγω την καμερα. 8-)
Vasilisx4

Post by Vasilisx4 »

Πάνο να ξέρεις ότι θα το ήθελα όσο τίποτε άλλο, αλλά γουστάρω την κάμερα και ξέρω ότι θα μας μείνει το αποτέλεσμα...
;)
panos110

Post by panos110 »

Vasilisx4 wrote:Πάνο να ξέρεις ότι θα το ήθελα όσο τίποτε άλλο, αλλά γουστάρω την κάμερα και ξέρω ότι θα μας μείνει το αποτέλεσμα...
;)
Οπως το ειπες θα μας μεινει το αποτελεσμα.
Η μνημη μας απ ολους τους αγωνες εκτος απο αυτην που κουβαλαει ο καθενας μας στο μυαλο του σαν οδηγος συνοδηγος η θεατης ειναι τα βιντεακια σου!
katsulas

Post by katsulas »

Ρε σεις, όπως και να έχει τώρα δεν προλαβαίνω να το ετοιμάσω. Σκοτώστε με!!! :lol: :lol: :shock: :shock:

Εγώ και αν ήθελα να τρέξω, αλλά τόσο καιρό που έψαχνα ζευγάρι δεν έβρισκα και το άφησα λίγο ποιο πίσω.

Ρε General , ξέρεις πόσο πολύ ήθελα να ακούω το V6 σου πίσω μου :lol: :lol: :lol: αλλά δεν είμαι ακόμα readys, έτσι και αλλιώς μου είχε τάξει ο κουμπάρος μου πως αν με πετύχαινε με το KING μπροστά του θα με κατατρόπωνε :lol: :lol: ...

Το αν θα γίνει η λαμαρίνα αλουμινόχαρτο είναι το τελευταίο που με απασχολεί γιατί αργά γρήγορα θα φύγει η περισσότερη...

Δελή, εσύ κανόνισε να με πετύχεις σε κανά ΣΕΔ και να έρθεις κατά πάνω μου, σε προειδοποιώ, θα έχω μαζί τη καραμπίνα/// :lol: :lol: :lol:
Image
delis

Post by delis »

katsulas wrote:Ρε σεις, όπως και να έχει τώρα δεν προλαβαίνω να το ετοιμάσω. Σκοτώστε με!!! :lol: :lol: :shock: :shock:

Εγώ και αν ήθελα να τρέξω, αλλά τόσο καιρό που έψαχνα ζευγάρι δεν έβρισκα και το άφησα λίγο ποιο πίσω.

Ρε General , ξέρεις πόσο πολύ ήθελα να ακούω το V6 σου πίσω μου :lol: :lol: :lol: αλλά δεν είμαι ακόμα readys, έτσι και αλλιώς μου είχε τάξει ο κουμπάρος μου πως αν με πετύχαινε με το KING μπροστά του θα με κατατρόπωνε :lol: :lol: ...

Το αν θα γίνει η λαμαρίνα αλουμινόχαρτο είναι το τελευταίο που με απασχολεί γιατί αργά γρήγορα θα φύγει η περισσότερη...

Δελή, εσύ κανόνισε να με πετύχεις σε κανά ΣΕΔ και να έρθεις κατά πάνω μου, σε προειδοποιώ, θα έχω μαζί τη καραμπίνα/// :lol: :lol: :lol:
kala kala katsoula esi nomizeis oti egw pezw min to fereis konta kai ta sou pw meta den se glitonei oute kalasnikof
re malaka xekola eimaste oloi mia megali parea kai stoxos mas einai na to kratisoume energo auto to tema me tous agones oloi katabaloume megali prospat8eia na paroume meros kai teloume olous tous filous mas konta
xekola loipon kai apo ayrio trexe na to porolabeis stin teliki na se boitisoume oso mporoume oloi mas
min kaneis san tin mikri loulou exalou tin kaula sou pas na kaneis oxi na bgeis prwtos .....
egw re trompa exw kanei megales prospateies na timisw me tin parousia mou ola ayta ta paidia pou kanoune tosi megali prospat8eia se oloi tin ellada na kratisoun ayto to gamimeno prwtat8lima zwntano
exalou eisai dipla mia porta ti sto diaolo se kolonei den katalabenw ...
VALAWRAS
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”