ο μπουμπης Γιωργη ειναι ασυμβίβαστος οποτε σκεφτομαι να ανεβασω Παλιερο με την διαφορα οτι θα κανω κουμαντο να τους ποτισω αντιβιωση οστε να μινει λιγο αλκοόλ στον κοσμο της Εύβοιας φευγοντας εμεις απο κει!!!!Kritikos wrote:Τον τεταρτο τον εχεις για το τελος η προσπαθης να συβασης τον Μπουμπημας για σου Μανο!!!!!!!samisnow wrote:τι χωρις εργατη ρε κουφαλα?με ελικοπτερο πρεπει να ερθουμε μπασ και ανεβουμε πουθενα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
						Psistakis Manolis
ο κατσουλας θελει λεει να κανει τις πορτες του οπως και του μακρινου!!!!κουμπαρε Κατσουλα εχε το νου σου μην εχεις ξεχασει κανα ipad μεσα γιατι θα το χαλασει η αχνη!!!eangelou wrote:1.Νταης-Ξανθος .Κοσμας- Κατσιμαλής (Αθηνα)
2.Αθανασιου-Σιακουλης.Σιγαλας-Μπακαλη Βιβη (Ευβοια)
3.Μισκης-................... Γιασημακος-.............. (Αθηνα)
4. Catfotis-...................................................(Γρεβενα)
5.Σταμογλου Γ Καρύδης Μ - Στεργίου Γ Χολέβας Γ
6.Κοκκινης-Σταθακος.Κοκκινης-Ζαχαριας(Κρητη)
7.Κατσουλας Γιωργος.....................................(Ευβοια)
8.Δελλης-Καμπερος-Φυτας-Κεχαγιας.(Πατρα-Καβαλα)
9. Ραφτόπουλος
10.Γυφτονικολος-............. (Ευβοια)- Ιερεμιαδης, Ναξιαδης (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
11.Κουζούκας Β. Καραγιαννης Φ- Σαραντόπουλος Α
12.Ψιστάκης Μανωλης-Διαμαντης Γιωργος.............Χατζιδακης Μαρκος - ?.................... (ΡΕΘΥΜΝΟ)
καλως τους ....
Διαμαντή θα φάμε κουφέτα φέτος ο Κατσούλας περιμένει....
Psistakis Manolis
						Psistakis Manolis
Αμα ερθει ο Παλιερος εδεσε το γλυκο!!! 

Οσο για τον Κατσουλε τετοια λεγε του για τις πορτες και θα το κλεισει σε γκαραζ για 3 μερες...

Οσο για τον Κατσουλε τετοια λεγε του για τις πορτες και θα το κλεισει σε γκαραζ για 3 μερες...
[quote="panos110"]Αμα ερθει ο Παλιερος εδεσε το γλυκο!!! 

:lol
να του πεις να το κανει κομοδινο χαχαχα το παει και για καιρωμα Πανο?

να του πεις να το κανει κομοδινο χαχαχα το παει και για καιρωμα Πανο?
Psistakis Manolis
						Psistakis Manolis
Ρε κουμπάρε, ασε να με πας στο γάμο πρώτα (όταν παντρευτώ δηλαδή) και μετά το κάνεις σουροτυρι. Αν και κανα δυο τρυπούλες τις χρειάζομαι για να φεύγουν τα νερα. χα χα χα

katsulas wrote:Ρε κουμπάρε, ασε να με πας στο γάμο πρώτα (όταν παντρευτώ δηλαδή) και μετά το κάνεις σουροτυρι. Αν και κανα δυο τρυπούλες τις χρειάζομαι για να φεύγουν τα νερα. χα χα χα
![]()
Psistakis Manolis
						Psistakis Manolis
Με βλέπω να το φέρνω χωρίς πόρτες. Τι στο διάολο? αέρα θα βαρέσεις? Αλλά μη φύγει καμιά ξόφαλτση και με πάρει στο δόξα πατρή. Οπότε καλύτερα στη πόρτα ! ! ! 

- κυριακος αθανασιου

κατσουλα το νου σου μην εχεις κατεβασμενο το παραθυρο και χασεις και το τζαμι... 

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
						ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Ναι, κορόιδευε εσύ, δεν έχεις ιδέα από Ψιστάκη ! ! !κυριακος αθανασιου wrote:κατσουλα το νου σου μην εχεις κατεβασμενο το παραθυρο και χασεις και το τζαμι...![]()
ελα μωρε το παιδι.τι εχει.ηρεμο ειναι!!!