Τώρα που το ανακοίνωσες επίσημα μπορώ να σου πω καλοτάξιδο....βγάλε τα κωλο-αυτοκόλλητα από πίσω....
εξαιτίας σου δεν ήπιαμε καφέ με τον παπάρα....
αλλά δεν πειράζει......
τον γράφω στ'αρχίδια σου......(τα δικά μου έχουν γεμίσει)
αρχικά πίστευα ότι ότι το εμβαδόν των όρχεων μου είναι ικανό να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο βασιζόμενο στην αρχή της ''εξελικτικής'',αλλά φεύ,οι κρεμαστήρες μύες μου που τους συγκρατούν αρνούνται να συνεργασθούν με το προχωρημένο της ηλικίας μου και έτσι δε λένε να κρεμάσουν (εξ'ού και το παροιμοιώδες ''μου τα έκανες κρεμαστάρια'').Ετσι επανερχόμενος στο αρχικό μου θέμα αποφάσισα ότι από το να προσπαθώ να τα ξεχειλώσω και να βρω χώρο για να γράψω τον Δον (μεταξύ μας είναι τόσο παπάρας που θα απαιτούσε πολύωρη προσπάθεια ξεχειλώματος για να χωρέσει η αφεντιά του) να σου δώσω την χαρά να τον εγγράψεις εσύ που διαθέτεις τον απαραίτητο χώρο κρίνοντας πάντα από το επίπεδο της ηγετικής σου φυσιογνωμίας.
Σε καθαρά επιστημονική προσέγγιση θα σου πρότεινα (οχι ότι έχεις ανάγκη από συμβουλές) να τον γράψεις στο μακρύτερο εκ των δύο (πάντα ο ένας ορχις είναι μακρύτερος του άλλου...εξαιρούνται οι έχοντες τρεις όρχεις όπου το φαινόμενο να είναι οι δύο μακρύτεροι είναι πιθανό) και να προσέξεις να είναι σε τέτοιο σημείο που θα σου επιτρέπει κατά την διάρκεια του ξυσίματος να έχεις πανοραμική θέα του ονόματός του.
Και πάλι καλορίζικος ο Δον στ'αρχίδια σου και καλοτάξιδος....
Εγώ φταίω ρε παπαρα;;εγω σου είπα ότι στις 5 θα είμαι Αθηνα ΕΣΥ κατάλαβες στις 4.μέτα σου λέω θα πάω Πειραιά το αυτοκίνητο του αλλουνου του παπαρα κ μετα θα είμαι στο κωλονάκι!αλλα ΕΣΥ είχες υποχρεώσεις!!κ που λες βασιλια μου εκει που έκανα τα παζάρια με το αυτοκίνητο κ είμαι μέσα στο Σπιτι του ανθρώπου του λέω κάποια στιγμη:κάτσε να βγω έξω να κλειδωσω το αυτοκίνητο μην το κλέψουν.με το που βγαίνω έξω τι να δω....τον λυγμενο τον άνθρωπο με το Τζινάκι του την παντοφλιτσα του το πουκαμισακι του το περίεργο κ το wrangleraki του ξεσκεπαστο κ λέω απο μέσα μου:ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΕΡΌ ΞΕΚΟΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙΣ Κ ΤΖΟΒΕΝΟΣ;; !!εεε τα είπαμε λίγο του είπα τι έχω να κάνω κ μου είπε θα δούμε αργά μήπως συναντηθούμε αλλα μάλλον θα πήγε να γαμήσει το παιδι γιατί τα έχει κ μεγάλα κ τον βαρένουν!! κ απ ότι δείχνει ακόμα απο χτες δεν πρέπει να έχει ξεκαβλωσει!!σκέψου τι δόση είχε πάρει εχτές!!
Επειδή μικρό και άμαθο αγόρι δε παρακολουθείς τον ειρμό μου θα σε επαναφέρω στην τάξη θυμίζοντάς σου ότι δεν ανέφερες ποτέ ότι θα έρθεις συνοδευόμενος από την μεραρχία των SS (που φέρει τον τίτλο ''Μωρό'') και η οποία σε είχε σε κατάσταση ''1 1/2 μέτρο αλυσίδα και η λαιμαριά σφιχτή'',ενώ για το θέμα της ώρας απλά θα σου υπενθυμίσω ότι το 4 με το 4 και τέταρτο και 4 και 1/2 ουδεμία σχέση έχουν με το 5 και 1/2 σε παίρνω τηλ να σου πω ότι πάω να δω ένα αυτοκίνητο...και συν τοις άλλοις είχα μείνει νηστικός περιμένοντας να έρθεις...και δεν είχα πάρει και τα απογευματινά χάπια μου γιατί είχα άδειο στομάχι (εξαιρέσει 4-5 τσίπουρα και 2 μπυρίτσες).
comanche wrote:Επειδή μικρό και άμαθο αγόρι δε παρακολουθείς τον ειρμό μου θα σε επαναφέρω στην τάξη θυμίζοντάς σου ότι δεν ανέφερες ποτέ ότι θα έρθεις συνοδευόμενος από την μεραρχία των SS (που φέρει τον τίτλο ''Μωρό'') και η οποία σε είχε σε κατάσταση ''1 1/2 μέτρο αλυσίδα και η λαιμαριά σφιχτή'',ενώ για το θέμα της ώρας απλά θα σου υπενθυμίσω ότι το 4 με το 4 και τέταρτο και 4 και 1/2 ουδεμία σχέση έχουν με το 5 και 1/2 σε παίρνω τηλ να σου πω ότι πάω να δω ένα αυτοκίνητο...και συν τοις άλλοις είχα μείνει νηστικός περιμένοντας να έρθεις...και δεν είχα πάρει και τα απογευματινά χάπια μου γιατί είχα άδειο στομάχι (εξαιρέσει 4-5 τσίπουρα και 2 μπυρίτσες).
Πως???
Μικρο και αμαθο αγορι???
Φωτη, εγω μονο αυτο καταλαβα απο τα παραπανω γραφομενα....
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club