Nicolas wrote:Το περίεργο δεν είναι που μιλάω στα πουλάκια.
Το περίεργο είναι πως μου απαντάνε...
E ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Και επειδή είναι και αποδημητικά όταν λείπουν στην Αφρική του στέλνουν και γράμμα....με οικογενειακές φωτογραφίες ......και τώρα τελευταία με την κρίση του βάζουν και κανά 10 δόλλαρο για τα μικροέξοδά του.
εχω μια απορεια ρε παπαρα.απο τα ληγμενα που πινεις εχεις κ αχρωματοψια.τα χρωματα που τα βρισκεις κ τα βαζεις στον γραφικο σου χαρακτηρα??η πατας στην τυχη κ οτι σου βγαλει??
Τα χρώματα που έχει δεξιά είναι κάτι σαν το Joker.....πατάς ένα στην τύχη και περιμένεις το αποτέλεσμα....εγώ παίζω εδώ και καιρό το πάνω δεξιά...(παρά την αριστερή μου συνείδηση).
comanche wrote:Τα χρώματα που έχει δεξιά είναι κάτι σαν το Joker.....πατάς ένα στην τύχη και περιμένεις το αποτέλεσμα....εγώ παίζω εδώ και καιρό το πάνω δεξιά...(παρά την αριστερή μου συνείδηση).
Ασυνείδητε.....
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Nicolas wrote:Το περίεργο δεν είναι που μιλάω στα πουλάκια.
Το περίεργο είναι πως μου απαντάνε...
E ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Και επειδή είναι και αποδημητικά όταν λείπουν στην Αφρική του στέλνουν και γράμμα....με οικογενειακές φωτογραφίες ......και τώρα τελευταία με την κρίση του βάζουν και κανά 10 δόλλαρο για τα μικροέξοδά του.
comanche wrote:Τα χρώματα που έχει δεξιά είναι κάτι σαν το Joker.....πατάς ένα στην τύχη και περιμένεις το αποτέλεσμα....εγώ παίζω εδώ και καιρό το πάνω δεξιά...(παρά την αριστερή μου συνείδηση).
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.