Ερώτηση για ημιαξόνια...ένα θέμα που καίει πολλούς

St. Tselios

Re: Ερώτηση για ημιαξόνια...ένα θέμα που καίει πολλούς

Post by St. Tselios »

XJ ''The Doctor'' wrote:Όχι, θα πληρώνω ημιαξονια 1000€ το ένα επειδή θα σπάει ο σταυρος κάθε φορά που τρώει γκαζι με στριμενο τιμόνι .... Είπαμε με ψέματα δεν γίνεται αυτοκινητο
Συμφωνω...αν το ημιαξονιο κανει 1000€ καλως να μπει...
Αλλα οχι οσο κανει ο σταυρος να κανει και το ημιαξονιο... :D
Image
gv1600

Re: Ερώτηση για ημιαξόνια... ένα θέμα που καίει πολλούς

Post by gv1600 »

antonisxj wrote:νά'σαι καλά φίλεμου για τα καλά σου λόγια, αν και θα έπρεπε να μου τα πείς απο κοντά. γιαυτό είναι οι αγώνες, να γνωριζόμαστε και μεταξύ μας.
τέλός πάντων, έσπασα στο πρώτο εμπόδιο και παρότι σπασμένος ήμουν στην τρίτη θέση, δεν ήθελα να τρέξω στο δεύτερο εμπόδιο αλλά το μυαλό δεν με σταμάτησε.
τώρα, το αν θα το έσωζα... μεγάλη κουβέντα. έτραχα με ένα μπροστινό ημιαξόνιο και το σπάσιμο ήταν αναπόφευκτο. ακόμα κιέτσι όμως, το αμάξι συνέχισε την πορεία του :mrgreen:

τα λέμε στα Χανιά στις 11 του οκτώμβρη.
Δε βόλεψε να σου μιλήσω......
Κόσμος πολύς γυρω-γυρω για βοήθεια, εσύ με το αγχος σου......... καταλαβαίνεις.

Ελπίζω να τα πούμε στα Χανιά.

Καλή συνέχεια 8-)
SJ 413 LWB "Agriκολας"
loutrokampines

Re: Ερώτηση για ημιαξόνια... ένα θέμα που καίει πολλούς

Post by loutrokampines »

gv1600 wrote:
antonisxj wrote:νά'σαι καλά φίλεμου για τα καλά σου λόγια, αν και θα έπρεπε να μου τα πείς απο κοντά. γιαυτό είναι οι αγώνες, να γνωριζόμαστε και μεταξύ μας.
τέλός πάντων, έσπασα στο πρώτο εμπόδιο και παρότι σπασμένος ήμουν στην τρίτη θέση, δεν ήθελα να τρέξω στο δεύτερο εμπόδιο αλλά το μυαλό δεν με σταμάτησε.
τώρα, το αν θα το έσωζα... μεγάλη κουβέντα. έτραχα με ένα μπροστινό ημιαξόνιο και το σπάσιμο ήταν αναπόφευκτο. ακόμα κιέτσι όμως, το αμάξι συνέχισε την πορεία του :mrgreen:

τα λέμε στα Χανιά στις 11 του οκτώμβρη.
Δε βόλεψε να σου μιλήσω......
Κόσμος πολύς γυρω-γυρω για βοήθεια, εσύ με το αγχος σου......... καταλαβαίνεις.

Ελπίζω να τα πούμε στα Χανιά.

Καλή συνέχεια 8-)
λοιπον μαγκες σκετη καταστροφη ειστε :lol: :lol: να το θεσω απλα: με εκδρομικη κυριως χρηση οπως μπολικη λασπη,χιονι,βαθια νερωφαγωματα και ανηφοροκατιφορικες, περασμα απο ποταμοκοτρονες και καμια πιστουλα πχ στιλ ατταρτ και οχι να του γ....... σε φαση"εγω δεν παω απο αλλου θα την βγαλω την κωλοανηφορικη" η πιθανοτητα να σπασεις και να μεινεις στον τοπο θα λεγατε πως ειναι μεγαλη :?: χρειαζεται να ριξει κανεις ενα σωρο φραγκα σε μπλοκε,αξονες, σπεσιαλ ημιαξονια ,σταυρους κτλ :?:
antonisxj

Post by antonisxj »

βρε κουζινομάχαιρο, λουτροκαμπινέ και λεβηταποθήκη. σε αγώνα ήμουν, έπρεπε να βγάλω το εμπόδιο. η μακακία μου ήταν ότι πάλευα να το βγάλω με ένα ημιαξόνιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δυστυχώς φίλεμου, τα περισσότερα σπασίματα τα έχω κάνει σε βόλτες γιατί απλώς δεν έχω κρύα κεφαλή να σκεφτώ τι πάω να κάνω τη στιγμή που παώ να το κάνω. τα τελευταία 3 χρόνια που τρέχω σε αγώνες, ήταν η πρώτη μου φορά που έσπασα μέσα στον αγώνα. τα εμπόδια της Κ2 τα περνάω, στις βόλτες μου επιλέγω εμπόδια κατηγορίας Κ-κάγκουρας και σπάω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote: τα περισσότερα σπασίματα τα έχω κάνει σε βόλτες γιατί απλώς δεν έχω κρύα κεφαλή να σκεφτώ τι πάω να κάνω τη στιγμή που παώ να το κάνω.......

Ωχ - φανταζομαι τι εχουμε να δουμε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τα εμπόδια της Κ2 τα περνάω, στις βόλτες μου επιλέγω εμπόδια κατηγορίας Κ-κάγκουρας και σπάω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
St. Tselios

Post by St. Tselios »

XJ ''The Doctor'' wrote:...Ωχ - φανταζομαι τι εχουμε να δουμε...
Δεν νομιζω να αφησει τιποτα ορθιο μεχρι τοτε...
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote: τα τελευταία 3 χρόνια που τρέχω σε αγώνες, ήταν η πρώτη μου φορά που έσπασα μέσα στον αγώνα. :

....στον αγωνα που αναφερεις, τι ειχες καινουργιο που τα τελευταια 3 χρονια δεν υπηρχε και δεν εσπαγες????????
Bogger! Think about it!!! :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

XJ ''The Doctor'' wrote:
antonisxj wrote: τα τελευταία 3 χρόνια που τρέχω σε αγώνες, ήταν η πρώτη μου φορά που έσπασα μέσα στον αγώνα. :

....στον αγωνα που αναφερεις, τι ειχες καινουργιο που τα τελευταια 3 χρονια δεν υπηρχε και δεν εσπαγες????????
Bogger! Think about it!!! :mrgreen:
λάθος! στο σημείο που έσπασα, ήμουν σε απότομο κατηφορικό κομμάτι σε στροφή.
το βάρος όλου του αυτοκινήτου είχε πέσει στον μπροστά αριστερό τροχό και έσπασε ο αμφιβόλου ποιότητας και παλαιότητας σταυρός ;)
επειδή συνέχισα στο εμπόδιο με σπασμένο σταυρό, έσπασα και τα υπόλοιπα συνμπλεκόμενα :mrgreen:
τα bogger φίλεμου μόνο καλό κάνουν. όπου πάλευα να βγώ με τα άλλα λάστιχα, τα bogger με βγάζουν χωρίς να καταχτυπάω τ'αμάξι και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς κάν μπλοκέ ;)
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:...ήμουν σε απότομο κατηφορικό κομμάτι σε στροφή....το βάρος όλου του αυτοκινήτου είχε πέσει στον μπροστά αριστερό τροχό και έσπασε...
Δεν υπαρχει χειροτερος τροπος για να σπασει ο μπροστινος σταυρος...
Θεωρειται σιγουρο...και αν δεν σπασει ο σταυρος θα κοψει ημιαξονιο...
Image
jeep2008

Post by jeep2008 »

Τα superior παντως που ανεφερες πιο πριν θεωρουνται απο τα καλυτερα στην κατηγορια τους,με μονο τα dana πιο πανω.Εχεις 4.56 η' 4.88?Στο 4.88 το πηνιο ειναι παρα πολυ μικρο-οριακο.Παιζει παντως τεραστιο ρολο η συμπεριφορα του οδηγου παιδια στα σπασιματα.Αν συμπεριφερεσαι νορμαλ και στο 35αρη εχεις βαλει ενισχυμενα 30αρια ημιαξονια τοτε πολυ δυσκολα θα σπασεις κατι...
Post Reply

Return to “Τεχνικά Θέματα”