comanche wrote:μια μέρα εκτός και όλα συνεχίζουν να βαίνουν καλώς.....(άντε να δω ποιός παπάρας θα με ρωτήσει τι ήπια και βρίσκω αυτές τις λέξεις)....
Αρχί νομίζω ότι η συνεχής συναναστροφή σου με άτομα του ενδοσυλλογικού οργάνου του Κλουμπ (παλιά αριστερή λέξη για να μη ξεχνάμε και ποιοί ήμασταν και που είμαστε) σε έχει κάνει να χάσεις τον προσανατολισμό σου σχετικά με τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και να νομίζεις ότι στην ηλικία που είσαι έχεις τις επιδόσεις ενός Ζορό (λέγε τον και Δον) ή ακόμα καλύτερα του προσφιλούς σου συγγενούς του Σποκ (αν και έχω την αμυδρά υποψία ότι είσαι ο ίδιος και απλά μετά το τέλος της σειράς αποσύρθηκες στην Κρήτη γιατί ο Αστροστόλος καταστράφηκε μετά από τις επιδέξιες μετατροπές που έκανες στα φωτοαξόνια και στα νετροκορώνια του σκάφους).....
.....
και για να επανέλθω
.....
δυστυχώς έχασα τον ειρμό μου και συνεχίζω απο εκεί που σταμάτησα......ξαναγυρίζω στην τουαλέτα....
Α...και ο Γυναικολόγος ( που από τον καιρό που κατάλαβε ότι δεν είναι ΩΡΛ γιατί όσες ώρες και να φώναζε στα μουνιά αυτά δεν αντιδρούσαν στα ακουστικά σήματα δείχνει σημάδια ψυχωτικής εμμονής) σε λίγο καιρό που θα διαπιστώσει ότι όσο και να φτιάχνει το ρημάδι του πάλι θα είναι ένα (1) έτος φωτός μακριά από την μεγαλειώδη κατασκευή σου θα μετακομίσει δίπλα σου και θα αποτελέσει αυτό που ο μέγιστος Δον δε κατάφερε...να γίνει το αριστερό σου χέρι (να μη ξεχνάμε και την αριστερή μας κουλτούρα)...
....
οσο για τον Θεόδωρο (δίνω μια νότα επισημότητας για να επισημάνω την σημαντικότητα της προσωπικότητας του και παράλληλα να τον εξοικειώσω με την ιδέα ότι πρέπει να εναρμονιστεί με το σεξουαλικό του ίνδαλμα την Λάσυ ...το γνωστό σκυλάκι με την διφορούμενη σχέση με το αφεντικό της) Νριμόνη .........παραμένει στις καρδιές μας σαν ο πιο αγαπημένος φίλος του Δον από την εποχή που ζούσε αυτός (ο Δον) μόνος του στα σπήλαια της Σκωτίας όπου και ανακάλυψε εντελώς τυχαία μιά μέρα που αποφάσισε να κατουρήσει αντί να γαμάει, το περίφημο πλέον Scotch...και αυτό χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα γιατί οι γυναίκες που ζούσαν εθελοντικά μαζί του και ήταν η αφρόκρεμα του γυναικείου φύλου εκείνη την ημέρα είχαν ρεπό μετά από 32 χρόνια άγριας σεξουαλικής εργασίας ( εδώ επεμβαίνει η αριστερή μας συνείδηση αλλά επειδή είναι φίλος δεν κατεβαίνουμε σε διαμαρτυρία για Εργασιακό Μεσαίωνα ).....
...θα λείψω για λίγο και αν θυμηθώ που σταμάτησα θα συνεχίσω....
ΡΕ .... ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ???? ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, Ε????
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Ζω μία τραγωδία...εδώ και μέρες με κόβει το λαστιχοσώβρακο στην κοιλιά και υποθέτω 'οτι επειδή αρκετοί από εσάς εδώ μέσα έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν το έχετε εκφράσει είναι η ευκαιρία για να το θέσουμε επί τάπητος και να ανταλλάξουμε απόψεις...
α)πως έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα όταν κάθεστε στο κάθισμα του αυτοκινήτου?
β)ομοίως με το ανωτέρω αλλά στην καρέκλα της κουζίνας?
γ)όταν σκύβετε για να δείτε τι τρέχει κάτω από το ρημάδι σας?
δ)ομοίως αλλά σκύβοντας για να δείτε τι έσπασε?
ε)στο κάθισμα εμπρός από τον υπολογιστή?
και τα πιο σοβαρά....
α)όταν έχετε βγεί με το γκομενάκι και πρέπει να φορέσετε και εφαρμοστό παντελόνι...(εκτός από το σφίξιμο στ'αρχίδια που αυτό αντιμετωπίζετε με τη συνεχή τους μεταφορά αριστερά-δεξιά)
β)στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στην περίπτωση που δεν προλαβαίνετε από την καύλα (μεταξύ μας για να μη μετανοιώσει το γκομενάκι)
γ)στο κλαμπάκι όταν πρέπει να κουνηθείτε και λίγο και φοβάστε μήπως σκοτώσετε κανέναν σε περίπτωση που σπάσει το λαστιχοσώβρακο..(γιατί θα έχετε αφήσει το πουκάμισο έξω..το κουμπί από το παντελόνι θα έχει ανοίξει..κατά λάθος..)
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
με την κλανιά που εγκλωβίζεται μεταξύ άνω και κάτω κοιλίας και χάνει τον δρόμο της με αποτέλεσμα να σε κόβει κρύος ιδρώτας από το σφίξιμο και την υπερπροσπάθεια να την ενώσεις σε ένα ευγενές και άρτιο αέριο πως αντιδράτε?
για όλες τις ανωτέρω ερωτήσεις θα ήθελα να δοθούν απαντήσεις που να εμπεριέχουν το στοιχείο της κατασταλαγμένης σκέψης...διαυγής δηλαδή..κρυστάλλινη....
Υ.Γ.
Ατομα του τύπου σπάω σίδερα στο γυμναστήριο.....μετράω τους κοιλιακούς με κομπιουτεράκι...πήγα από το Αργος στην Πάτρα με το ποδήλατο για να πάρω το τελευταίο τεύχος του ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ και ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΣ και η μάνα μου μου έβαλε τις φωνές γιατί ξέχασα το ΒΕΛΟΝΑ και ΣΕΜΕΔΑΚΙ και αναγκάστηκα να πεταχτώ και να τις το φέρω....παρακαλώ να μην ΝΑ ΜΗΝ...ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
Ντριμόνη ισχύει και για σένα το ανωτέρω...αν και θα πεταχτείς σαν διαμελισμένη πορδή και θα την πεις την παπαριά σου....
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
με την κλανιά που εγκλωβίζεται μεταξύ άνω και κάτω κοιλίας και χάνει τον δρόμο της με αποτέλεσμα να σε κόβει κρύος ιδρώτας από το σφίξιμο και την υπερπροσπάθεια να την ενώσεις σε ένα ευγενές και άρτιο αέριο πως αντιδράτε?
Στο συγκεκριμενο προβλημα σου μια ειναι η λυση..............η λυση του Καγκουρα "εραστη" που δεν καταλαβαινει τιποτα:
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Να κάθεσαι αναπαυτικά αδιαφορώντας για τα κουμπιά.......... και όλα παίρνουν τον φυσικό τους δρόμο
με άλλα λόγια, sit back, relax ...and enjoy it.!!!
30o_90.jpg (148.87 KiB) Viewed 3060 times
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Ευχαριστώ θερμά τους δύο (2) συντρόφους που ξεκίνησαν να απαντούν με σοβαρότητα και βαθυστόχαστα βίδεο και φωτό και έτσι το πόνημα μου αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά νόημα...
Υ.Γ.
Ισως κάποια στιγμή της ημέρας επανέλθω με καινούργιες θεματικές ενότητες.