ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
μετά από πολύωρη συζήτηση με τον εαυτό μου και αφού ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που υπήρχαν στην συννενόηση (επιμένει να μου απαντάει στα Ισπανικά..μία γλώσσα που ουδόλως γνωρίζω αλλά αντίθετα απεχθάνομαι.....""πολλά θθθθθθθθθθθθ""""....) πιστεύω πως είμαι σε καλό σημείο για να τον πείσω να μου επιτρέψει να συγχρωτισθώ μεθ'υμάς.....(και γαμώ.....)
ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ...
ή κόψε τα χάπια, ή άλλαξε χτένισμα, κάτι δεν πάει καλά στα εγκεφαλικά σου κύτταρα. δεν εξηγείται αλλιώς.
λοιπόν...
καγκουράκια, ενημέρωση.
εχθές προσπαθώντας να βρώ άκρη για ανθρώπους που θα συναντήσουμε στη Β.Ευβοια, έπεσα πάνω στους καλύτερους.
Μίλησα με τον Νικόλα και με τον "Mano4x4" όπου και αυτοί μίλησαν με κάποιους άλλους και τελικά καταλήξαμε.
Βρήκαμε λοιπόν τον Μελέτη, ο οποίος είναι φίλος του Μάνου και του Νικόλα. Του μίλησα χθές στο τηλέφωνο. του εξήγησα την κατάστασή μας και φιλοτιμήθηκε να μας βοηθήσει.
θα κανονίσει να μας φέρει σε επαφή με 2-3 παιδιά με τζιπάκια απο την περιοχή που ξέρουν το μέρος (καθότι οι τοπικές λέσχες μάλον έχουν διαλύσει), αλλά θα προσπαθήσει να έρθει και ο ίδιος στην παρέα μας.
Επίσης μου είπε ότι θα βρούμε ξενοδοχείο να μας φιλοξενήσει καθώς και πλυντήριο αυτοκινήτων 24ώρες και συνεργείο 24ώρες (προετοιμασμένο να με καλοδεχτεί
)
Αυτά για τώρα.
όλα τα θέματα διοργάνωσης τα έχω αναλάβει προσωπικός εγώ μαζί με τον Νικόλα. οπότε μπορείτε να είστε ήσυχοι... θα τα φροντίσω όλα εγώ με τον μοναδικό μου τρόπο.
(εδώ κολλάει ιστορία απο τον Τσέλιο)

ή κόψε τα χάπια, ή άλλαξε χτένισμα, κάτι δεν πάει καλά στα εγκεφαλικά σου κύτταρα. δεν εξηγείται αλλιώς.
λοιπόν...
καγκουράκια, ενημέρωση.
εχθές προσπαθώντας να βρώ άκρη για ανθρώπους που θα συναντήσουμε στη Β.Ευβοια, έπεσα πάνω στους καλύτερους.
Μίλησα με τον Νικόλα και με τον "Mano4x4" όπου και αυτοί μίλησαν με κάποιους άλλους και τελικά καταλήξαμε.
Βρήκαμε λοιπόν τον Μελέτη, ο οποίος είναι φίλος του Μάνου και του Νικόλα. Του μίλησα χθές στο τηλέφωνο. του εξήγησα την κατάστασή μας και φιλοτιμήθηκε να μας βοηθήσει.
θα κανονίσει να μας φέρει σε επαφή με 2-3 παιδιά με τζιπάκια απο την περιοχή που ξέρουν το μέρος (καθότι οι τοπικές λέσχες μάλον έχουν διαλύσει), αλλά θα προσπαθήσει να έρθει και ο ίδιος στην παρέα μας.
Επίσης μου είπε ότι θα βρούμε ξενοδοχείο να μας φιλοξενήσει καθώς και πλυντήριο αυτοκινήτων 24ώρες και συνεργείο 24ώρες (προετοιμασμένο να με καλοδεχτεί

Αυτά για τώρα.
όλα τα θέματα διοργάνωσης τα έχω αναλάβει προσωπικός εγώ μαζί με τον Νικόλα. οπότε μπορείτε να είστε ήσυχοι... θα τα φροντίσω όλα εγώ με τον μοναδικό μου τρόπο.

if it doesn't break, fix it until it does
θα πάρω το δεύτερο..αλλάζω χτένισμα....
σιγά μη καταφέρεις ρε παπάρα να οργανώσεις περισσότερα από ΕΝΑ (1) πράγματα ταυτόχρονα......ούτε σε βάθος δεκαετίας δε μας βλέπω να μαζευόμαστε αν αναλάβεις εσύ....
και τώρα κλείνω για να μη συγχυστώ με την απάντησή σου.
σιγά μη καταφέρεις ρε παπάρα να οργανώσεις περισσότερα από ΕΝΑ (1) πράγματα ταυτόχρονα......ούτε σε βάθος δεκαετίας δε μας βλέπω να μαζευόμαστε αν αναλάβεις εσύ....
τη διοργάνωση την έχω στο αίμα μου φίλε...comanche wrote: σιγά μη καταφέρεις ρε παπάρα να οργανώσεις περισσότερα από ΕΝΑ (1) πράγματα ταυτόχρονα......ούτε σε βάθος δεκαετίας δε μας βλέπω να μαζευόμαστε αν αναλάβεις εσύ....
μια φορά χρειάστηκε να συντονίσω δύο συνεργεία να δουλέψουν στην ίδια οικοδομή και τελικά τους έβαλα να τσακωθούν...........

απο τότε κατάλαβα ότι δεν κάνω για εργοδηγός και έγινα αφεντικό.

τώρα με την απάντησή σου αυτή κάτι έκανες..κάπως βελτίωσες τη θέση σου.......keep trying.....may the FORCE be with you...(Agglika me aristerh syneidhsh).......
ταρατατζούμ - ταρατατζούμ.comanche wrote:...may the FORCE be with you...

μα στο μυαλό μου είσαι.....
κιαπαυτό έχει το κατάστημα....
ρε.
ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να το γυρίζεις απο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=_XmfA3HQ ... 4C0850D552
στον Κυριαζή?

ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να το γυρίζεις απο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=_XmfA3HQ ... 4C0850D552
στον Κυριαζή?

τι heavy metall ......τι ακούσματα...τι μελωδία...τι παπαριές είναι αυτές που ακούς ρε καμένε......που είναι ο Δον να σου δείξει τον δρόμο προς τ'Αστέρια (τον γνωστό Ιερό Ναό στην παραλιακή όπου ανέπτυξε τα καλλιεργημένα ένστικτα της κλασσικής του Παιδείας).......
ΟΥΣΤ....τον ΕΞΩ απο ΔΩ έχεις μέσα σου....
ΟΥΣΤ....τον ΕΞΩ απο ΔΩ έχεις μέσα σου....