Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post Reply
katsulas

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by katsulas »

:lol: :lol: :lol: :D :D :D
Image
ΤΑΚΗΣ

Post by ΤΑΚΗΣ »

katsulas wrote::lol: :lol: :lol: :D :D :D
Κατσούλινο ΕΣΥ γιατί γελας ;;;
Νομίζεις πως θα περάσεις απο έξω απο τα κομμάτια !!!!
Κανόνισε μονο Ο συνοδηγός που θα έχεις να ξερη απο
Αναριχηση!!!!!
V12-6,0L portal axles Transversal .
Hydraulic suspension
hydraulic winch front-real
katsulas

Post by katsulas »

Εγώ θα ακολουθήσω τα χνάρια του Gangster... Τάπα το γκάζι και κατεδαφίζεις τα δέντρα (και μετά μαζεύεις το Sami με το κουταλάκι). :roll: :roll: :roll:
Image
geo

Post by geo »

κατι μου λεει οτι θα εχουμε ακυρωσεις συμετοχων με τις φωτο που βαζεις :oops: :oops: :oops:
Kritikos

Post by Kritikos »

Εγω λεω για την παραλια ειναι κοντα? να εχουμε και το νου μας μη μας πατι.σουν αυτοι . :roll: :roll: για σου[ κατσουλα ]χαιρωμε που θα σε εχω αντιπαλο!!!!!!!!!!
toro

Post by toro »

geo wrote:κατι μου λεει οτι θα εχουμε ακυρωσεις συμετοχων με τις φωτο που βαζεις :oops: :oops: :oops:
................Λοιπον!!!!!!! Εγω το αποφασισα....ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!! ..Θα τρεχω στις φωτο που δεν εχει....αυτοκινητα, και το κιτρινο.........ΧΡΕΠΙ, θα βγαζει τα......ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..(Γαμω τα δυσκολα μου...γαμω!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αντε ΓΙΩΡΓΗ!!!!! Παλι για
....φαναρτζη ΜΑΣ βλεπω!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
panos110

Post by panos110 »

toro wrote:
geo wrote:κατι μου λεει οτι θα εχουμε ακυρωσεις συμετοχων με τις φωτο που βαζεις :oops: :oops: :oops:
................Λοιπον!!!!!!! Εγω το αποφασισα....ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!! ..Θα τρεχω στις φωτο που δεν εχει....αυτοκινητα, και το κιτρινο.........ΧΡΕΠΙ, θα βγαζει τα......ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..(Γαμω τα δυσκολα μου...γαμω!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αντε ΓΙΩΡΓΗ!!!!! Παλι για
....φαναρτζη ΜΑΣ βλεπω!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Δε θα χρειαστεις φαναρτζη Μανωλη! Με μια αλοιφη θα εισαι καινουριος τη Δευτερα!
Ειλικρινα απο τον Απριλιο που περναω τις διαδρομες με τα ποδια, το ποδηλατο η το land ,επειδη σας ξερω ,φοβαμαι μηπως μου πειτε πως ηταν πολυ ευκολο...οποτε ψαχνω για κατι πιο ιδιαιτερο. :lol: :lol: :lol:
Περα την πλακα ομως ,τροφυ ειναι βεβαια ,αλλα δεν εχουμε σκοπο τ αμαξια σας να γινουν σαν το δικο μου.
Μην ανησυχειτε!!!
katsulas

Post by katsulas »

Kritikos wrote:Εγω λεω για την παραλια ειναι κοντα? να εχουμε και το νου μας μη μας πατι.σουν αυτοι . :roll: :roll: για σου[ κατσουλα ]χαιρωμε που θα σε εχω αντιπαλο!!!!!!!!!!
Γιώργη , καιρός μου ήταν να μπω και εγώ και επίσημα σιγά σιγά στο αγωνιστικό κομμάτι. Καλά να περάσουμε όλοι 8-)

Of the record- Υπάρχει και σελίδα στο Facebook που μπορείτε και από εκεί να ενημερώνεστε

http://www.facebook.com/EviaTrophy

Έλα να βλέπω τα "Like" σας...!!!!
Image
Kritikos

Post by Kritikos »

Ρε Μανωλη τη εγινε αυτος, η πορτοκα-λοσαυρα ωραιο δηδημο για τα γρεβενα. Η σκυλα με τη χαριδη. Μιχαλη καλη σου δηναμη, Στη εβια με πιω θα τρεξεις λουλου? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μηπως πεθανες ρε πα-πα-πα πα !!! τηλεφωνο δεν εχεις σου το κοψανε ... :?
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

:lol: :lol: :lol:

Ο Διαμαντής είναι σε κούρα μέχρι το trophy 8-) ! Γρεβενα δεν ανεβένει γιατί τον πειράζουν τα έλατα ! :lol: :lol:

Πάνο καλά το πας ! :D
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”