Δικιά μου ατάκα είναι παπάρα!georgexj wrote:
αυτη ειναι ατακα του τζοβολου μαλακα.σε εχει παρει τηλ κ στο ειπε γιατι το συζηταγαμε προχτες!!!ΓΑΤΑΚΙΙ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!!
Εγώ του το είπα!!!
ΚΟΥΤΕ!!!!!!!
ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ!!!!!!!!
Δικιά μου ατάκα είναι παπάρα!georgexj wrote:
αυτη ειναι ατακα του τζοβολου μαλακα.σε εχει παρει τηλ κ στο ειπε γιατι το συζηταγαμε προχτες!!!ΓΑΤΑΚΙΙ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!!
ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΚΕΤΟΣ ΕΊΝΑΙ!!!!antonisxj wrote:
ο Μιχαλόπουλος δεν είναι PAPARAZZI
EINAI παπαράτσι. (δηλαδή παπαράκι στα Κρητικά)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικα Ευβοια?????? Καταλαβα...βολτιτσα σε ειδυλλιακα τοπια για τους ερωτιαρηδες καγκουρες ( και μαζευτηκατε πολλοι βλεπωantonisxj wrote:ξανά...
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!!!!!!!!!!
Κλείνω ημερομηνία?
16 - 17 - 18 ΜΟΕΜΒΡΙΟΥ?
ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ?
Και για να συνοψίσουμε:
1. Antonisxj - Μαρία (προσωπικός φωτογράφος κ' παραγιός), έτσι γιατί την έχω δεί πολύ άνοιξη![]()
2. Doctor
3. Δον
4. ζακjeep
5. Jovolos - Tonis Sfinos
6. Barou
7. Tσουμανης-Σωτηρια
8. aggelosk
9. Drimon
10. Nicolas - Μάνθος
11. lker + Panterios
12.Φωτης ranger
13.Σακης-Αμαλια
14.Βραζιλιάνος
15.iannis yj
16.rocky xxx
antonisxj wrote:στην παρούσα οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι νομίζω, δεν είναι εποχή για πολλά σπασίματα. είναι εποχή για παιχνίδια. ερωτικά και μή![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακούς Ντριμόνη?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το βασικό γιατρέ μου είναι να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί. Να κάνουμε και τη βόλτα μας. Παιχνίδι θα έχει σίγουρα. Extreme θα βρούμε σίγουρα. Σπασίματα σας υπόσχομαι οτι θα έχω εγώ σίγουρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτό θα στον καρφώσω!!!Για να μάθεις!!Είναι εγγυημένη ταχύρυθμη μέθοδος μάθησης.Drimon wrote:Εγώ σάμπα δεν ξέρω........ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ντριμονάκο πάρε μου μια πίπα γιατί αν στον καρφώσω θα χορεύει ο κώλος σου σάμπα μια βδομάδα.
antonisxj wrote:Ρε Ντριμόνη, επειδή σου είπαμε ότι μπορείς να βάλεις χεράκι στο Δόν, νομίζεις ότι μπορείς να τους πηδήξεις όλους?
κάτσε φρόνιμα γιατί θα έρχονται ένας ένας και θα σου μαθαίνουν χορούς καβάλα στ'άλογο![]()
![]()
![]()
![]()
Ενας θα σου μάθει τους ποντιακούς, ένας κρητικούς, Θράκικους, Βλάχικους κλπ. - κλπ.
στο τέλος θα σου κάνουν τον κώλο τάλιρο και τράβα βρές τάπα να του βάλεις...
"ΟΔΙΚΗ DRIMON - ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ.
τωρα και με σειρηνα που φωναζει ΠΙΙΙΙ - ΠΑΑΑΑ, ΠΙΙΙ - ΠΑΑΑ"
antonisxj wrote:
1. Antonisxj - Μαρία (προσωπικός φωτογράφος κ' παραγιός), έτσι γιατί την έχω δεί πολύ άνοιξη![]()