...και για να μην ξεχνιόμαστε...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΓΗ!!!!!!
ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΡΕ!!!
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
if it doesn't break, fix it until it does
και τι σε νοιάζει εσένα?Drimon wrote:Β. Εύβοια ή κατά Φολόη μεριά;;;;![]()
![]()
![]()
αφού πάλι το κατάστρωμα του καραβιού θα σφουγκαρίζεις και δεν θα μπορέσεις να έρθεις...

Να σου θυμίσω πως στην τελευταία εσύ δεν είχες έρθει!!!!!!antonisxj wrote: αφού πάλι το κατάστρωμα του καραβιού θα σφουγκαρίζεις και δεν θα μπορέσεις να έρθεις...

ανωτέρα βία... τι να κάνω? όλα μέσα στη ζωή. Ακόμα και οι Βασιλιάδες κάποια στιγμή την κλάνουν...Drimon wrote:Να σου θυμίσω πως στην τελευταία εσύ δεν είχες έρθει!!!!!!antonisxj wrote: αφού πάλι το κατάστρωμα του καραβιού θα σφουγκαρίζεις και δεν θα μπορέσεις να έρθεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Οπότε μη κράζεις!!!!antonisxj wrote: ανωτέρα βία... τι να κάνω? όλα μέσα στη ζωή. Ακόμα και οι Βασιλιάδες κάποια στιγμή την κλάνουν...

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η μοίρα.

εσένα μπορώ να σε κράζω όποτε θέλω και για όποιο λόγο θέλω.Drimon wrote:Οπότε μη κράζεις!!!!antonisxj wrote: ανωτέρα βία... τι να κάνω? όλα μέσα στη ζωή. Ακόμα και οι Βασιλιάδες κάποια στιγμή την κλάνουν...![]()
Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η μοίρα.
Χα..............................χα..............................χα.........................χα!!!!!!!!antonisxj wrote: εσένα μπορώ να σε κράζω όποτε θέλω και για όποιο λόγο θέλω.
πιστευω οτι η καλητερη περιοδος ειναι νοεμβρης!!!εχουμε 3 μηνες μπροστα μας για να προετοιμαστουμε!!τωρα το μερος δεν εχω προβλημα κανενα οπου κ να ειναι.κ βορεια ευβοια μεσα ειμαι κ στην αλλη ακρη της ελλαδας παλι μεσα ειμαι!!οποτε πετατε ιδεες!!!

εσύ ρε παπάρα Ντόν-Ντόν, αμάξι θα έχεις?georgexj wrote:πιστευω οτι η καλητερη περιοδος ειναι νοεμβρης!!!εχουμε 3 μηνες μπροστα μας για να προετοιμαστουμε!!τωρα το μερος δεν εχω προβλημα κανενα οπου κ να ειναι.κ βορεια ευβοια μεσα ειμαι κ στην αλλη ακρη της ελλαδας παλι μεσα ειμαι!!οποτε πετατε ιδεες!!!![]()
![]()