CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

Nicolas wrote:Γύρισα... $(*&%^*&@(&(!&*^&(#^(%^()^)(*!(*&^_)*(!&@^(& :evil: :evil: :evil: :evil:
υπομονή και επιμονή, μέ ή χωρίς καλάσνικοφ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

οι διακοπες τελειωσανε,ολοι μας ειμαστε στην βαση μας τα κεφαλια πλεον μεσα εδω τι γινεται δεν γραψει κανεις???
ο ενας δικαιολογειται ετοιμαζεται για τον αγωνα
ο αλλος μαζευει τον υποποταμο
οι υπολοιποι που εισαστε??
θα το κλεισουμε το μαγαζι??
τι βλεπετε?
μηπως πρεπει σιγα σιγα να αρχισουμε να λεμε κ για καμια συναντισουλα???λεω εγω τωρα.............

καλημερα σας κ καλη εβδομαδα σε ολους!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

@$%&#*$$%!#&$%!*#&$@^~&#$*@#&!$@*#&%$@#*%@!*&#@*$~&@#$*&@#*~%@#*$&#*~%@#@#&^@$!&@#$*%#*E%&!@*$^~@*#~

Ξέρετε πόσο μου πήρε να επανέλθω από τις διακοπές?
15 λεπτά στο γραφείο...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote:οι διακοπες τελειωσανε,ολοι μας ειμαστε στην βαση μας τα κεφαλια πλεον μεσα εδω τι γινεται δεν γραψει κανεις???
ο ενας δικαιολογειται ετοιμαζεται για τον αγωνα
ο αλλος μαζευει τον υποποταμο
οι υπολοιποι που εισαστε??
θα το κλεισουμε το μαγαζι??
τι βλεπετε?
μηπως πρεπει σιγα σιγα να αρχισουμε να λεμε κ για καμια συναντισουλα???λεω εγω τωρα.............

καλημερα σας κ καλη εβδομαδα σε ολους!!
Καλημερα Καγκουρεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Διακοπες???? Εκτος απο τον Δον και τον γερο-Agga πηγε κανεις αλλος???( καλα ο Βασηλιας εκει που μενει παντα σε διακοπες ειναι :lol: :lol: )

Λεω να παω στον αγωνα στα Γρεβενα να διασκεδασω.... :lol:
Λοιπον, εμεινα απο συμπλεκτη :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελος....ΤΑ ΕΚΑΨΑ ΟΛΑ! Και οταν λεω ΟΛΑ εννοω ΟΛΑ. Παιδευεται ο Crazy να δουμε τι θα κανουμε....κατι θα κανουμε :mrgreen:
Επισης....ΔΕΝ εχω τιμονι :lol: :lol: :lol: :lol: Ναι εβαλα διπλη μπουκαλα και τιμονι τελος. Οι μακακες απο την PSC μου εστειλαν ελατωματικη αντλια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Περιμενω την καινουργια και ΔΕΝ ξερω εαν θα την εχω μεχρι τον αγωνα :mrgreen: Εαν δεν την εχω, δεν πειραζει...χωρις τιμονι.... Α, επισης χαλασε το φλοτερ και ενω εχω γεματο ρεζερβουαρ ...μενω συνεχως απο βενζινη :lol: :lol: Το φτιαχνουμε - ξαναχαλαει...Κανενα φλοτερ κανεις? ΤΖΑΜΠΑ εννοειται!!!!
Κατα τα αλλα το wrangleraki μου ειναι σχεδον ετοιμο... βγαζω πορτες, βγαζω τελαρο παρ-μπριζ ( εκει στα Γρεβενα εχει κλειστα κομματια..) και ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ μολις γυρισω....το σκεφτομαι :mrgreen: Σχετικα με προπονηση για τον αγωνα καλα πηγαμε... Εγω εφαγα τοσα σουβλακια και παιδακια τις προηγουμενες ημερες ωστε να μην πειναω το διημερο του αγωνα και να ειμαι προσηλωμενος στον στοχο μου... ο οποιος ειναι ΕΝΑΣ και μοναδικος!!! Να τερματισω επιτελους σε ΕΝΑ αγωνα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ο Τιτανικος ειχε μια εβδομαδα αδεια και ακολουθησε πιστα το προγραμμα ενδυναμωσης-αντοχης που μας εδωσε ο πρπονητης της γυνακειας ομαδας πινγκ-πονκ της Λαρισας.... Βεβαια προσθεσαμε και λιγη Amstel στο ενδιαμεσο για να μην ειναι μονοτονο.... Κατα τα αλλα καναμε μια προπονηση μαζι με τον Crazy σε ενα ρεμα και οταν θελησαμε να τον....κοντραρουμε μας εκανε σεξ χωρις αγαπουλες - αρα βρισκομαστε σε πολυ καλο επιπεδο :mrgreen:

Ο υποποταμος δεν μαζευεται δεν του το ειπες? Ειναι ασυμαζευτος....
Εσυ βαλε ντοκουμεντα με τις εξελιξης του τσιγκου....
Πειτε και τιποτα αλλο οι υπολοιποι...

Α, κερκιδα θα ερθετε να μου κανετε στα Γρεβενα???? Ε??? Θα ερθετε????
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
extractor

Post by extractor »

κυριοι καλη προσαρμογη απο τις διακοπες σε ολους οσους καταφεραν να πανε. ;)
καποιοι αλλοι δεν.... :?
zakjeep

Post by zakjeep »

καλημερα! :D αντε να ζωντανεψουμε λιγο!!γιατρε καλη επιτυχια στα γρεβενα.πηγα κ εγω 10μερουλες στην κρητη αλλα μακρια απο τους καγκουρες(ΣΗΤΙΑ) :)
georgexj

Post by georgexj »

zakjeep wrote:καλημερα! :D αντε να ζωντανεψουμε λιγο!!γιατρε καλη επιτυχια στα γρεβενα.πηγα κ εγω 10μερουλες στην κρητη αλλα μακρια απο τους καγκουρες(ΣΗΤΙΑ) :)
κουφαλιτσα εσυ............!!!παντα πας οταν δεν ειμαι εγω εκει.τα σημειωνω αυτα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

γιατρε απ οτι βλεπω εισαι σε καλο δρομο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
προλαβαινεις απ οτι βλεπω!! :lol: :lol: :lol:
αλλα αμα δεν ησουν καγκουρας δεν θα ειχες κ ολα αυτα!!δεν πειραζει καλες ετοιμασιες αν κ ειμαι σιγουρος οτι θα τα προλαβεις ολα κ καλη επιτυχια στον αγωνα.πιστευω να προλαβω αν καταφερω να αλλαξω κατι δουλειες να ρθω εστω την τελευταια μερα.......... ;) ;) ;) ;)
georgexj

Post by georgexj »

αααα βαλε κ καμια φωτο απο τα συντριμια σου!!!τι team εισαι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Γειασου γιατρε τρελιαρη :D :D :D :D φατο το παλιο ραγκλερ θα σου παρει ο μπαμπασ και η μαμα αλο :lol: :lol: :lol: :lol:

Μην το καταντησεισ και εσυ σαν κατι του κολονακιου και την γλυφαδας . ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”