Ξεκαθαρίζω απο την αρχή ότι δέν είμαι απο τους διεκδικητές του Πρωταθλήματος, οπώτε την γνώμη μου παρακαλώ μήν την λάβετε σοβαρά υπ'όψην γιατί δέν θα ήθελα αυτή να επιρεάσει το αποτέλεσμα για τους διεδικητές.
Είμαι όμως απο αυτούς που θεωρούν όπως είπε ο Φωκίωνας "... πως μετά απο αυτόν τον αγώνα το χάος..." . Μοναδική ίσως ακτίνα φωτός μέσα στο χάος είναι ο αγώνας της Εκάλης ο οποίος δυστυχώς όμως είναι λίγες μόλις μέρες πρίν απο τον 24ωρο (αλήθεια πώς το καταφέρατε αυτό?). Πρώτα θα μελετήσουμε (όπου "-με" = ΚRD) την δουλειά που θα έχει κάνει η Εκάλη πρίν τον αγώνα για να δούμε πόσο "σοβαρά" τον έχει πάρει η ίδια πρώτα, και μετά θα αποφασήσουμε άν θα ρισκάρουμε τα αυτοκίνητα λίγες μόλις μέρες πρίν τον 24ώρο! Στο θέμα μας όμως:
Παρόλα αυτά, πιστέυω πώς θα κάνατε καλά να εξερέσετε τον αγώνα απο το Πρωτάθλημα! Έτσι θα έρθουν μόνο όσοι
πραγματικά θέλουν να έρθουν, και όχι όσοι είναι αναγκασμένοι! Αυτοί που πραγματικά θέλουν, αποδεδηγμένα πλέον, είμαστε πολλοί!
Αυτοί που θα αναγκασθούν, απλά δέν θα το ευχαριστηθούν και θα επιφορτισθούν με άγχος! Οί κανονισμοί επίσης είναι ένα θέμα που δυστυχώς δέν έχει βρεί λύση χρόνια τώρα, και χρόνια τώρα ο αγώνας έχει κανονισμούς και μάλιστα τους καλήτερους! Δέν πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι κανονισμοί και σίγουρα όχι προς το χειρότερο, εννοώντας πως τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να είναι επιθυμητά (άν όχι απαραίτητα), και όχι να τιμωρούν!
Υ.Γ. Δημητριάδη, άσε τα "σάπια"

, αντέχεις εσύ, δέν έχεις ανάγκη!

Να είσαι εκεί... 12 sharp!
Y.Γ.2 Μέσα για την ράμπα! Γουστάρωωωω.... Τύφλα να έχει το WRC ρε παιδάκι μου!

Δώσε χρώμα στον αγώνα.... Δώωωωσσσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!