antonisxj wrote:ευχαριστείες και μαλακίες δεν δέχομαι.
κάνω τα πάντα για το ταπεινόμου βασίλειο και τους τιποτένιους υπηκόους μου
anyway για να μην σκάσετε, ένα map sensor και ενα μπεκάκι του έστειλα του Χριστιανού, μην το κάνουμε και θέμα...
ΑΑΑ!!!! να μην ξεχάσω,
Βραζιλιάνικο τρελό αγόρι, αυτά τα πράγματα κοστίζουν.
έτσι όπως τα υπολογίζω πρέπει να κάνουν περίπου....
χμ...
χμμ...
εμμμ...
περίπου... 2 τελάρα μπύρες και 4-5 κιλά χοιρινό?????
καλά δεν τα υπολογίζω?...
Βραζιλιανε, συμβουλη :
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕΙΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποσο τρωει αυτο το παιδι..... ( παιδι = σχημα λογου )
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj wrote:ευχαριστείες και μαλακίες δεν δέχομαι.
κάνω τα πάντα για το ταπεινόμου βασίλειο και τους τιποτένιους υπηκόους μου
anyway για να μην σκάσετε, ένα map sensor και ενα μπεκάκι του έστειλα του Χριστιανού, μην το κάνουμε και θέμα...
ΑΑΑ!!!! να μην ξεχάσω,
Βραζιλιάνικο τρελό αγόρι, αυτά τα πράγματα κοστίζουν.
έτσι όπως τα υπολογίζω πρέπει να κάνουν περίπου....
χμ...
χμμ...
εμμμ...
περίπου... 2 τελάρα μπύρες και 4-5 κιλά χοιρινό?????
καλά δεν τα υπολογίζω?...
Αν τα τελάρα είναι κανονικά τελάρα και όχι... "τελάρο =ευρωπαλέτα" και τα 4-5 κιλά είναι πραγματικά κιλά και όχι... "κιλό=μεγατόνος" τότε όλα καλά και με μεγάλη μου χαρά!!!!Αν ισχύουν τα αντίθετα,μου έρχεται πιο φτηνά να "την κάνω" ατάκτως και αιφνιδίως προς Βραζιλία μεριά στα βάθη του Αμαζονίου!!!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΜΠΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DON ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ !!!ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ????
AGGELOSK wrote:
ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΜΠΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DON ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ !!!ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ????
Δεν ειναι η βαζελινη για την εγγυηση? Απ οτι βλεπω το σακουλακι γραφει επανω '' Αγαπητε πελατη, εαν δεν σου δουλεψουν τα μπεκ - χρησιμοποιησε τη βαζελινη και βαλτα στον κ... σου''
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor'' wrote:
Δεν ειναι η βαζελινη για την εγγυηση? Απ οτι βλεπω το σακουλακι γραφει επανω '' Αγαπητε πελατη, εαν δεν σου δουλεψουν τα μπεκ - χρησιμοποιησε τη βαζελινη και βαλτα στον κ... σου''