Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

γιατί το λέτε αυτό?
εγώ πέρασα μιά χαρά εκείνη τη μέρα.
μέχρι που κοπάνησα την εξάτμιση σε μια πέτρα και την έκοψα στα δύο. :mrgreen:
η αλήθεια είναι ότι η κλίση στο συγκεκριμένο μέρος ήταν αρκετά μεγάλη, τα λάστιχα τέντα φουσκωμένα και το έδαφος υγρό τόσο όσο χρειαζόταν για να με σταματήσει μερικά μέτρα πρίν τιν κορυφή του βουνού.
στο τέρμα του βουνού υπάρχει ένας παλιός κούμος και έχουν αφήσει εκεί παλιά αλέτρια και άλλα παλιά σύνεργα οργώματος, προσπαθούσαμε να ανέβουμε για να τα κατεβάσουμε στο χωριό. έχούν μήνει εκεί χρόνια τώρα γιατί δεν έχουν τρόπο να τα κατεβάσουν. (μάλον μόνο με γαϊδούρια) :? μήπως γιαυτό μου είπαν να ανέβω εγώ? (γαϊδούρι? :? )
if it doesn't break, fix it until it does
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:γιατί το λέτε αυτό?
εγώ πέρασα μιά χαρά εκείνη τη μέρα.
. (μάλον μόνο με γαϊδούρια) :? μήπως γιαυτό μου είπαν να ανέβω εγώ? (γαϊδούρι? :? )

Εγω σε πειραζω! Αυτο εχει σημασια και πολυ καλα εκανες!!!!!
Οσο για το γαιδουρι, δεν ξερω σκεψου το, γιατι εστειλαν εσενα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Καλα η περιγραφη σου ειναι καταπληκτικη...κανεις για αρθρογραφος σε τετρακινητο περιοδικο...
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:Καλα η περιγραφη σου ειναι καταπληκτικη...κανεις για αρθρογραφος σε τετρακινητο περιοδικο...
βρέ ουρακοτάνγκο.
γράφω γρήγορα και σχεδόν πάντα ανορθόγραφα. δεν κάθομαι να κοιτάζω πόσο καλά΄γράφω, αλλά να βγαίνει το απαιτούμενο νόημα. τώρα που γράφω πρέπει να κάνω κκαι δουλειά ταυτόχρονα. δύο σε ένα που λένε. μα τι είμαι ρε γαμ'ώτο? Σαμπουάν και μαλακτικό μαζί?
XJ ''The Doctor''

antonisxj wrote:
βρέ ουρακοτάνγκο.
γράφω γρήγορα και σχεδόν πάντα ανορθόγραφα. δεν κάθομαι να κοιτάζω πόσο καλά΄γράφω, αλλά να βγαίνει το απαιτούμενο νόημα.
...καλα αυτο συζητιεται......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:
St. Tselios wrote:Καλα η περιγραφη σου ειναι καταπληκτικη...κανεις για αρθρογραφος σε τετρακινητο περιοδικο...
βρέ ουρακοτάνγκο.
γράφω γρήγορα και σχεδόν πάντα ανορθόγραφα. δεν κάθομαι να κοιτάζω πόσο καλά΄γράφω, αλλά να βγαίνει το απαιτούμενο νόημα. τώρα που γράφω πρέπει να κάνω κκαι δουλειά ταυτόχρονα. δύο σε ένα που λένε. μα τι είμαι ρε γαμ'ώτο? Σαμπουάν και μαλακτικό μαζί?
Θα μας τρελανεις ρε τρελοΚρητικαρε...
Ποιος σου μιλησε για ορθρογραφια...
Αρθρογραφος εγραψα...
Δηλαδη να δουλευεις σε ενα περιοδικο του χωρου και να εχεις ενα δικο σου χωρο οπου θα εκθετεις ενα θεμα - αρθρο...
Και αυτο το εγραψα γιατι η περιγραφη σου ηταν αψογη για το βιντεο...
Καλα λεει ο Doc........"Αλα ντάλων" εισαι...
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

ε! χέσεμε!
τι να κάνω κι'εγώ ο καημένος ο κάγκουρας?
με έχεις μπερδέψει!
εσύ ποτέ δεν λές καλή κουβέντα για'μένα.
τί να κάνω? μπερδεύτικα. :mrgreen:
συγχώραμε φτωχέ μου γελωτοποιέ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα λάβω υπόψιν τα φτωχάσου λόγια και θα αποφασίσω το μέλον μου.
το σκέφτικα! τελικά θα αρχίσω δικόμου περιοδικό. Το "KAGKOURAS MAGAZINE 4X4" :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

και θα γράφω μόνοσ μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ ''The Doctor''

Προεδρε μου, με το συμπαθειο, αλλα τοσο επιθετικος που ειναι ο trendy Tselios απεναντι σου, γνωμη μου ως επιτιμος ειναι οτι δεν πρεπει να το αφησεις να περασει ετσι :mrgreen:

Υ.Γ. Εαν δεν μπορεσεις με το μαζουτοκαυστο να του ''απαντησεις'' καταλληλα και οπως του ''αρμοζει''. σου δανειζω το δικο μου που ειναι πραγματικο cherokee αμα θελεις :mrgreen:
XJ ''The Doctor''

antonisxj wrote:και θα γράφω μόνοσ μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κοιτα μην εισαι και ο μοναδικος....εννοω να το διαβαζεις και μονος σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”