πρωτο μου τροφυ,πρωτο μου εβρος τροφυ και ελπιζω οχι τελευταιο.Διαδρομες απειρου καλους,πρασινο,πρασινο,πρασινο,μονοπατια,σοκακια,νερα,μεσεδες,ζαρκαδια,ο συνοδηγος μου ελεγε τον δρομο και γω χαζευα τα τοπια με ανοιχτο το στομα.
Γενικα σαν ομαδα με τα παιδια απο τα γιαννιτσα τον γιαννη τσαλκατζη και τον μιχαλη κοντιδη τα πηγαμε καλα,συνεργαστηκαμε αψογα βρησκαμε λυσεις γρηγορα σε ολες τις κρισιμες στιγμες και θα τα πηγαιναμε πολυ καλυτερα αν το αναθεματισμενο μπαγγυ εβγαζε εστω και μια μερα χωρις ζημια.
Να ευχαριστησω και τον χρηστο τσαγκα(χλοοκοπτικο) ο οποιος οτι του ζητησαμε μας το εφερνε με το husaberg και μας βοηθουσε στην τοποθετηση η εδινε καποια λυση,το οτι μας βρηκε τροχο κοπης και ινβερτερ ηλεκτροκοληση με το σκεπτικο μηπως χρειαστει και γεννητρια τη παρασκευη στη μια το βραδυ τα λεει ολα.
Για την οργανωση ενα μεγαλο μπραβο για τον αγωνα που εδωσε!!!
tips
στην ειδικη του σαββατου βραδυ χαθηκε η μπαλα, το πρωι της κυριακης βρηκα στη σκηνη μου ενα μπιτονι ρακι και ενα ντεφι
επισης εχασα την φωτογραφικη μηχανη μου,μια ψηφιακη samsung,αν τη βρηκε καποιος ας την κρατησει και ας μου στειλει τη καρτα με τις φωτο(με τα εξοδα εννοειτε δικα μου)μιας και εχει μεσα προσωπικες οικογεννειακες στιγμες!!
να χει ο θεος γερους τους δημητρηδες να βγαζουν διαδρομες !!!
X.E.S.E. CLUB