St. Tselios wrote:Δηλαδη Pano εσυ θελεις να γινουμε ρεζιλι πανελληνιως................
εμενα κατι για ''μητρα'' μου εμεινε στο μυαλο, που ειπε ο Πανος, για κανε το λιανα.....ουαου θα περασουμε ΣΟΥΠΕΡ, θα μας φερει και μ......α ο Πανος

St. Tselios wrote:Δηλαδη Pano εσυ θελεις να γινουμε ρεζιλι πανελληνιως................
St. Tselios wrote:Ωραια...ο Προεδρος θα ερθει κατευθειαν απο εκει...XJ ''The Doctor'' wrote:...και parking στο λιμανι με αδεια του λιμεναρχειου...
Ασε που θα εχει και μερος να το πεταξει στο τελος...
Nicola μην ανχώνεσαι.Nicolas wrote:Το ΤetrakinisiMag ακούει?
loutrokampines wrote: εγω dr ειμαι μεσα για δωματιο.ασε που δεν εχω και σκηνη...αν δεν κανω λαθος εχει μπολικα δωματια στο δρομο που εδρευει το λιμανι
Νατος παλι, ρε Πανο δεν με αφηνεις να συνελθω, δεν φτανει που αναφερεις ''μητρα'' και με αποσυντονιζεις, μου λες οτι ειναι και ''υγρη'' δηλαδη...τι να σου πω, ασε με να ησυχασωPanosXJ wrote:... μήτρα....η πηγή που απο τα υγρά ....
+ 1000antonisxj wrote:Nicola μην ανχώνεσαι.Nicolas wrote:Το ΤetrakinisiMag ακούει?
θα τραβήξουμε τις φωτογραφίες μας, τα βιντάκια μας, τα κατορθώματάμας και όποιος ενδιαφέρεται μπορούμε να του στείλουμε τις κόπιες. Η καγκουροσυνάντηση απότι φαίνεται, θα γράψει ιστορία στον χώρο.
άσε τους άλλους να τσακώνονται για λέσχες, αυτοκίνητα, κανονισμούς, αγώνες και τα ρέστα. εμείς πάμε την βόλτα μας, την παρέα μας, την τρέλα μας και την καγκουροσύνημας να περάσουμε καλά.
Ο Βασιλιάς μίλησε!
ΟΥΓΚ!
μου φαίνεται πως θα έρθω φορώντας το τσίγκινο σωβρακάκι μου γιατί ο επίτιμος έχει ανάψει απο τώραXJ ''The Doctor'' wrote:Νατος παλι, ρε Πανο δεν με αφηνεις να συνελθω, δεν φτανει που αναφερεις ''μητρα'' και με αποσυντονιζεις, μου λες οτι ειναι και ''υγρη'' δηλαδη...τι να σου πω, ασε με να ησυχασωPanosXJ wrote:... μήτρα....η πηγή που απο τα υγρά ....