Μην λες μεγαλες κουβεντες...kostas654 wrote:Τα μπροστα ημιαξονια δεν φευγουν με την ροδα αν σπασουν!
Ο ΚαγκουροΠροεδρος το καταφερε και αυτο...
Εσπασε το ακραξονιο σε τετοιο σημειο που του εφυγε ο τροχος...

Μην λες μεγαλες κουβεντες...kostas654 wrote:Τα μπροστα ημιαξονια δεν φευγουν με την ροδα αν σπασουν!
kostas654 wrote:loutrokampines wrote:Αυτο σημαινει πως αν ειναι να τοποθετησουμε ημιαξονια για λογους βελτιωσης ειναι ποιο σωστο να ξεκινησουμε με τα εμπροςκαταπονουνται περισσοτερο απο τα πισω
Εξαρταται που θα βαλεις το μπλοκε γιατι συνηθως αυτη η αλλαγη παει με μαζι με μπλοκε,αλλα πρωτα βαζουν ολοι πισω και μετα μπροστα!
Τα μπροστα ημιαξονια δεν φευγουν με την ροδα αν σπασουν!
O προεδρος παιζει σε αλλη κατηγορια μονος του,δεν εκοψε απλα ημιαξονιο αλλα κοντεψε να ξηλωσει ολο τον αξοναSt. Tselios wrote:Μην λες μεγαλες κουβεντες...kostas654 wrote:Τα μπροστα ημιαξονια δεν φευγουν με την ροδα αν σπασουν!
Ο ΚαγκουροΠροεδρος το καταφερε και αυτο...
Εσπασε το ακραξονιο σε τετοιο σημειο που του εφυγε ο τροχος...
Spicer/Dana 44MAKISCHANIA wrote:Εγω παντως με σπασμενο πισω δεξι ημιαξονιο στο m38 εβγαλα τρεις αγωνες μερχι να το παρω χαμπαρι τη εχει και ακουγωνταν ενα (νταν) πισω μερικες φωρες οταν το ζωριζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
St. Tselios wrote:Ερωτηση:Τι μαρκα ειναι τα κορονοπηνια σου???
τι προτήνεις σε ημιαξόνια σταυρούς και κορονωπήνια?St. Tselios wrote:Αρα δεν ειναι Dana...
Γι'αυτο ρε Καγκουρα τα σπας λες και ειναι πλαστικα...