Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
Ναι αλλά δεν μας είπες ως τι βραβεύτηκες Βασιλιά;;;;

- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!!!
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!!!
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!!!

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!!!
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΥΠΕΛΑ

ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΥΠΕΛΑ
Π.Α.Λ.Ε.Α TEAM
KAGOURES 4X4 TEAM
KAGOURES 4X4 TEAM
- YJ ''The Doctor''
AGGELOSK wrote:Καγκουρες ιδου ΕΝΑ τον εχουμε....
Παραδοση του επαθλου στο ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ......
ΑΞΙΟΙ!!!!
ΑΞΙΟΙ!!!!
ΑΞΙΟΙ!!!!
ΑΞΙΟΙ!!!!
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
εγω ρε παιδιά δεν βραβεύτηκα για τίποτα. μιάς και δεν έτρεξα, εγώ περιφερόμουν όλη μέρα και έτρωγα και έπινα ακατάπαυστα
στο τέλος, ο Αγγελος και ο Δόν (που πλέον έγινε Ντόν-Ντόν), πήραν την τρίτη θέση και ήρθαν να αφιερώσουν το κύπελο στον Βασιλιά τους... πού το παράξενο?
ήπια λοιπόν απο τα κύπελα και των δύο.
Άξιοι λοιπόν ο Αγγελος και ο Δόν. Άξιος και ο doctor που μετά απο τη σούζα-πιρουέτα που έκανε, πήρε άξια το κύπελο του πιό εντυπωσιακού οδηγού και απο τώρα και πλέον μετονομάζετε σε "doctorsouzas"
Εύχομαι σε όλους να έχουν πάντα επιτυχίες και να διασκεδάζουν πάντα με τις 4 ρόδες τους άσχετα απο διακρίσεις και κύπελα. όπως είπε άλλωστε και ο Δόν, αν είναι να μην το διασκεδάσω, καλύτερα να καθόμουν σπίτι μου...
...άντε και εις άλλα με υγεία...
στο τέλος, ο Αγγελος και ο Δόν (που πλέον έγινε Ντόν-Ντόν), πήραν την τρίτη θέση και ήρθαν να αφιερώσουν το κύπελο στον Βασιλιά τους... πού το παράξενο?
Άξιοι λοιπόν ο Αγγελος και ο Δόν. Άξιος και ο doctor που μετά απο τη σούζα-πιρουέτα που έκανε, πήρε άξια το κύπελο του πιό εντυπωσιακού οδηγού και απο τώρα και πλέον μετονομάζετε σε "doctorsouzas"
Εύχομαι σε όλους να έχουν πάντα επιτυχίες και να διασκεδάζουν πάντα με τις 4 ρόδες τους άσχετα απο διακρίσεις και κύπελα. όπως είπε άλλωστε και ο Δόν, αν είναι να μην το διασκεδάσω, καλύτερα να καθόμουν σπίτι μου...
if it doesn't break, fix it until it does
αν και...
τώρα που το ξανασκεύτομαι...
κανονικά θα έπρεπε να πάρω κι'εγώ κύπελο. Τί σκατά Βασιλιάς είμαι?
κανονικά όπου εμφανίζομαι πρέπει να βραβεύομαι κιόλλας.
Για να μην πώ ότι κανονικά θα έπρεπε να μου παραδίδουν και το κλειδί της πόλης

τώρα που το ξανασκεύτομαι...
κανονικά θα έπρεπε να πάρω κι'εγώ κύπελο. Τί σκατά Βασιλιάς είμαι?
κανονικά όπου εμφανίζομαι πρέπει να βραβεύομαι κιόλλας.
Για να μην πώ ότι κανονικά θα έπρεπε να μου παραδίδουν και το κλειδί της πόλης
if it doesn't break, fix it until it does
- YJ ''The Doctor''
Λοιπον Ανωτατε Αρχοντα, Μεγαλειοτατε Βασηλια μας, ελπιζω να με συγχωρεσες που δεν απεδωσα τιμες και εγω... μιας και πηρα την πραγματικη καγκουροθεση στον αγωνα - δηλαδη ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑantonisxj wrote:
Σου αφιερωνω λοιπον ενα χορευτικο μπαλλετου - μονο για εσενα
The Donkey tube chassis
Και γαμώ τα χορευτικά!
Μπράβο σας ρε κάγκουρες! Άξιοι όλοι!!! Από τα βιντεο και τις φωτό μεταφέρετε το κλίμα ... φαντάζομαι τι έγινε εκει
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
YJ ''The Doctor'' wrote:Λοιπον Ανωτατε Αρχοντα, Μεγαλειοτατε Βασηλια μας, ελπιζω να με συγχωρεσες που δεν απεδωσα τιμες και εγω... μιας και πηρα την πραγματικη καγκουροθεση στον αγωνα - δηλαδη ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑantonisxj wrote:
...άντε και εις άλλα με υγεία...![]()
Σου αφιερωνω λοιπον ενα χορευτικο μπαλλετου - μονο για εσενα![]()
![]()
![]()
εγω πιστευω οτι σε πληρωνει η εταιρια που φτιαχνει τα βιαγκρα.δεν εξηγητε αλλιως!!!διαφημιση της κανεις!!!