Η περσινή διαδρομή της extreme ήταν εύκολη

Φέτος αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες

Ο 4x4sc από ότι μου είπε θέλει να δει φωτογραφίες

Όπως και να έχει το πράγμα , οι φωτογραφίες ανεβάζουν πάντα την όρεξη….

pc4x4n wrote:Indianos, δεν κατάλαβες ….![]()
Η περσινή διαδρομή της extreme ήταν εύκοληκαι δεν συμμετείχαμε σε αυτήν…
![]()
Φέτος αν κρίνουμε από τις φωτογραφίεςέχει ενδιαφέρον…
![]()
Ο 4x4sc από ότι μου είπε θέλει να δει φωτογραφίεςκαι από την hobby για να διαλέξει κατηγορία ανάλογα …( με τα εργαλεία και τις επιδώσεις του….
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως και να έχει το πράγμα , οι φωτογραφίες ανεβάζουν πάντα την όρεξη….![]()
![]()
![]()
![]()
JOSE wrote:...δυστυχώς παλικάρια οι πιθανότητες να συμμετέχουμε φέτος στο Ε.Α.Τ.είναι περίπου τόσες όσες και ο προσφιλεστατος παχουμέλος εκ κομοτηνής να τερματίσει τον αγώνα οδηγώντας και εκτός ραμπας αυτοκινήτου σωστικού συνεργείου η σαν να λέμε η χοντρόΜΕΡΚΕΛΑ η φιλενάδα του να βγει πρώτη σε διαγωνισμό καλλιστείων η ο γιωργάκης ο κολλητός του να ξανασώσει την ελλάδα η ο γνωστός νεανίας εκ θεσ/νικης με το χοροπηδηχτό βάδισμα το ημιτρελίζον βλέμμα και το χαρωπό καντηλογαμητήρι αντί για καλημέρα κρεμασμένο στα χειλάκια του να ξαναβγαλει μαλλιά!οπότε δύσκολα βλέπω φέτος να μας...περιθαλπτεται στην στοργική αγκαλίτσα σας.!αν υπάρξει κάποια θεαματική αλλαγή στα δεδομένα των καιρών θα είσαστε οι πρώτοι που θα το μάθετε...όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους στον αγώνα διοργανωτές και αγωνιζόμενους χωρίς ζημίες και γκρίνιες για αδικίες.
evrosadventuretrophy wrote:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούμε όσους αγωνιζόμενους θέλουν να συμμετάσχουν στην κατηγορία hobby να δηλώσουν το όνομα τους στην λίστα ως και τις 17-4 .
Θα θέλαμε ιδανικά να συμπληρώσουμε τουλάχιστον 10 συμμετοχές , σε διαφορετική περίπτωση φέτος δεν θα υπάρξει κατηγορία hobby .
INDIANOS wrote:evrosadventuretrophy wrote:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούμε όσους αγωνιζόμενους θέλουν να συμμετάσχουν στην κατηγορία hobby να δηλώσουν το όνομα τους στην λίστα ως και τις 17-4 .
Θα θέλαμε ιδανικά να συμπληρώσουμε τουλάχιστον 10 συμμετοχές , σε διαφορετική περίπτωση φέτος δεν θα υπάρξει κατηγορία hobby .
Ο Χειλασ και εγω Τρέχουμε κ xtreme αφήστε μας να μπούμε τελευταίοι ένα χρόνο περιμένουμε!!!!!