aggas wrote:
Εγώ κατάλαβα ότι το κορίτσι

ποιο κοριτσι ρεεεεεε αγγελεεεεε!!!μηπως εχεις μπερδευτει???50 χρονων γυναικα ειναι!!!ελεος!!!δηλαδη εμεις τι ειμαστε????
πιπινια????
aggas wrote:
Εγώ κατάλαβα ότι το κορίτσι
50 = 25+25........georgexj wrote:aggas wrote:
Εγώ κατάλαβα ότι το κορίτσι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιο κοριτσι ρεεεεεε αγγελεεεεε!!!μηπως εχεις μπερδευτει???50 χρονων γυναικα ειναι!!!ελεος!!!δηλαδη εμεις τι ειμαστε????
πιπινια????
antonisxj wrote:
Α! να μην ξεχάσω... Μιχαλόπουλε δεν ξέρω σε ποιά παιδική ηλικία το επέκτησες το τραύμα, αλλά η Εύα δεν έφαγε το μήλο, ...άλλο πράγμα έφαγεκαι επίσης το φίδι, δεν ήταν απλό φίδι, ήταν προφανώς το ανακόντα του Αδάμ...
Ξύπνα Μιχαλόπουλε, τελείωσε το Δημοτικό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:Ε! ΜΑ! σας έχει πιάσει πλήρη μαλάκισνη?ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ![]()
![]()
![]()
Ρε Τσουμάνη, κι'εγώ αμα τον πάω τον υποπόταμο στο χωματόδρομο, δεν θα χαλάσει ποτέ.οσο μπορω ακολουθω τα παιδια...τι αλλο να κανω??? Να ελεγες οτι πρεπει να κυκλοφορει για να χαλασει να πω εχεις δικιο 1κυριακη το μηνα το περνω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Αγγελε, την έχεις γνωρίσει την Αμαλία και μιλάς? γιατί μιλάς? Το κορίτσι είναι ΟΑΣΗ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!! όταν αναφέρεστε στην Αμαλία, πρέπει να πλένετε τα χέριασας με ακουαφόρτε...ετσι +10000
Ρε Μιχαλόπουλε, πώς την κόβ,εις τη δουλειά? θες να ξεβρακωθούμε τελείως στο ίντερνετ? Δε σου είπα να μην ξαναπείς τίποτα για την Αμαλία? Πως θες να στο πούμε για να το καταλάβεις? ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑ!!! αντερστέϊν???????+10000
Α! να μην ξεχάσω... Μιχαλόπουλε δεν ξέρω σε ποιά παιδική ηλικία το επέκτησες το τραύμα, αλλά η Εύα δεν έφαγε το μήλο, ...άλλο πράγμα έφαγεκαι επίσης το φίδι, δεν ήταν απλό φίδι, ήταν προφανώς το ανακόντα του Αδάμ...
Ξύπνα Μιχαλόπουλε, τελείωσε το Δημοτικό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι στην Β'!!!!!!! Βρε μαζουτοστοιχιωμένε...........ίσα-ίσα που την παραδέχτηκα την κοπέλλα!!!!antonisxj wrote:Ρε Αγγελε, την έχεις γνωρίσει την Αμαλία και μιλάς? γιατί μιλάς? Το κορίτσι είναι ΟΑΣΗ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!! όταν αναφέρεστε στην Αμαλία, πρέπει να πλένετε τα χέριασας με ακουαφόρτε...
Αaggas wrote: Βρε μαζουτοστοιχιωμένε......
georgexj wrote:κ κάτι που θυμήθηκα!!ΕΣΥ δεν επεμενες επειδή έτσι σου λέγανε οι παπαρες οι μαστοροι ότι δεν είναι μπέκ ότι δεν είναι μέτρητης ότι ότι ότι κ μην σου γράφουμε τα ίδια κ τα ίδια;;;εεε όχι πες μου;;