!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Post by georgexj »

κ κάτι που θυμήθηκα!!ΕΣΥ δεν επεμενες επειδή έτσι σου λέγανε οι παπαρες οι μαστοροι ότι δεν είναι μπέκ ότι δεν είναι μέτρητης ότι ότι ότι κ μην σου γράφουμε τα ίδια κ τα ίδια;;;εεε όχι πες μου;;

Υ.γ.χωρίζουμε!!! :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:σε γράφω κ εσένα κ την Αμαλια!!παπαρα εεε παπαρα!!!σου είπα εγω να πας να επισκευασεις τρόμπα;;σου είπα εγω να πας να καθαρίσεις μπέκ;;εεε όχι πες μου;;εγω για ένα μετρητή αέρα επεμενα γιατί το δικο μου το Μπόυρδελο έτσι έκανε όταν χάλαγε!!!

Υ.Γ.για μένα η Αμαλια η θέση της είναι στην κουζίνα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ!!!!
ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΑ. Αν ξαναπείς τίποτα για την Αμαλία, θα έρθω στο Ναυπλιο και θα σου βάψω το περίπτερο Ρόζ να σε κράζουν και οι ξεφωνιμένοι....
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

ελα εσυ κ ας το βαψεις!!κ μετα θα τα πιουμε ενα τριημερο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.
ΑΝΤΕ!!! ΚΑΗΜΕΝΕ!!!! ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΤΑΪΣΕΙΣ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ...
ΟΥΣΤ...
και τώρα που το θυμήθηκα, η Αμαλία είπε, "αν είναι αν γυρίσει αυτή στην κουζίνα της, εσύ πρέπει να γυρίσεις στην εποχή που έψαχνες να μάθεις τι είναι μπλοκέ"
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

εσυ καλο θα ειναι να σταματησεις να μιλας στο τηλεφωνο με την αμαλια κ να κοιταξεις τι αλλο θελει το αυτοκινητο σου για να το μαζεψουμε!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

γιατι κατι τετοιες πληροφοριες εχω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ οσο για την τιμη ξερεις εσυ ποιοι θα ψαχνουν να σε βρουνε..................!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. κ επειδη καθε μερα διαβαζει κ η αμαλια αυτο που εχω να πω ειναι να πας να πλεινεις κανα πιατο κ να σταματησεις να ασχολεισαι με τον παπαρα τον αντωνη!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Ντροπή σας ρε γαϊδούρια!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εγώ κατάλαβα ότι το κορίτσι σας έκανε και τους δύο ΞΕΦΤΙΛΑ :lol: :lol: :lol: :lol:
Οπότε........πάρτε το περίπτερο ο ένας και το λεωφορείο ο άλλος και σε άλλη παραλία!!!!!!!! Ο ένας θα πουλάει πατατάκια, παγωτά και αναψυκτικά και ο άλλος θα πηγαινοφέρνει λουόμενους!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Τελικα για να εμφανιστητε πρεπει να γραψουμε καμια μαλακια ετσι??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ναι κ. Μιχαλοπουλε αλλα πριν μερικες μερες μας εγραψες........
''Δεν εχουμε πολυ υλικο απο τη βολτα γιατι ελειπε η Αμαλια''
Χωρις την Αμαλια να σκαρφαλωνει να χωνετε στα χιονια στης λασπες κ να τρεχει γυρω γυρω απο το
''πρωην'' ρημαδι σου :D :D :D :D :D να σε τραβαει δεν θα ειχεις την ιδια ορεξη........

οπως κ αν δεν ειχες την Αμαλια να δινει λυσεις καθε φορα που σκορπαει κ να στο μαζευει!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Καλα ρε λες λες κουβεντες κ παλι στα χερια της εχεις πεσει?????????

Drimoniiiiiiiiiiiii ΒΑΣΕΙΣ

Αντε πανε να τις βαλεις Δον να φυγει κ η γυναικα να παει σπιτι της για Σ/Κ!!!
Δεν θα σε περιμενει μεχρι το βραδυ!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Καλα ρε λες λες κουβεντες κ παλι στα χερια της εχεις πεσει?????????

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΕ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ Η ΑΛΛΗ Κ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΚΟΨΑ!!!Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ!! :lol: :lol: :lol: ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.Κ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

georgexj wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Καλα ρε λες λες κουβεντες κ παλι στα χερια της εχεις πεσει?????????

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΕ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ Η ΑΛΛΗ Κ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΚΟΨΑ!!!Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ!! :lol: :lol: :lol: ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.Κ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Λειτουργει κανονικοτα σε πληροφορω!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ενα δυναμο κολησε πριν 4-5μηνες τοσα χρονια μονο αυτο μπορεις να πεις!!!!
Ειναι ετοιμο να σκορπισει ΔΕΝ διαλυεται!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΔΕΝ ειναι Jeep!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολυεργαειο: K συνεργειο προλαβαινει Κ να μαζευει το Jeep σου Κ πιατα να πλυνει Κ ρουχα Κ να μαγειρεψει Κ να τρεξει κ στο βουνο!!!!ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕ ΤΟ!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”