Ο καιρός πλησιάζει και καλό θα είναι να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που θα γίνουν φέτος στον αγώνα μας .
Ως αφορά την κατηγορία EXTREME
1-Δεν υπάρχει πλεον κατατακτήρια ειδική διαδρομή .Στην θέση της θα γίνει μια απλή νυχτερινή διαδρομή που ορίζετε ως κατατακτήρια και μετρά κανονικά στον συνολικό χρόνο του άγωνα .
2-Θέλοντας να διορθώσουμε τα περσινά λάθη μας , φέτος σκεφτήκαμε να δίνουμε δυο ταυτόχρονες εκκινήσεις την ίδια ημέρα , μια για τα μονά και μια για τα ζηγά νούμερα της κατάταξης . Έτσι οι εκκινήσεις θα γίνουν ποιο γρήγορα και θα αποτρέψουμε το φενόμενο του <<Λαγού>> αφου για παράδειγμα ο πρώτος της Α εκκίνησης ΔΕΝ ξέρει τον ρυθμό του άμεσου ανταγωνιστή του δηλαδή του δέυτερου που ως ζηγός ξεκινά από την εκκίνηση Β !
3- Οι απλές διαδρομές θα έχουν ιδανικό χρονο , τον χρόνο που εμείς θα ορίσουμε . Ο χρονος όμως που σε βγάζει εκτος θα είναι φέτος πολύ μεγάλος , τέτοιος που καλό θα είναι να οργανώσετε τα αυτοκίνητα σας για νυχτερινές διαδρομές !
Ως αφορά την Hobby
Κύριοι τα ψέματα τελείωσαν , ο αγώνας φέτος θα γίνει λίγο ποιο … αντρικός , αντάξιος του ονόματος του αγώνα μας !!!
Πληροφορίες σε λίγες ημέρες .
Το ποιο κατω σχεδιάκι θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο που θα γίνονται φέτος οι εκκινήσεις της Extreme .