Ηταν η ζαντα της στανταρ (δηλ. της απλης)εκδοσης των CJ6 αλλα και CJ7.dimitris_7 wrote:το ιδιο καρε εχει ναι ..αλλα αυτες ειναι προσωρινες ..θα βαλω αλλες γιατι αυτες δεν ειναι οι original του .αυτες τις εβαζαν κυριως σε αμαξια του δημοσιου.
Ετσι τα πωλουσε τοτε (1976-1986) και η ελληνικη αντιπροσωπεια οχι μονο στο δημοσιο,αλλα και και στους ιδιωτες.Η ζαντα αν και πολιτικη εχει το ακαταμαχητο original στρατιωτικο look.
Στις ΗΠΑ τις λενε steelies και skinny military tyres και υπαρχουν ακομη στο εμποριο για τις απαιτητικες(ως προς την πιστοτητα) ανακατασκευες: http://store.midwestjeepwillys.com/640800.html
Περιττο να προσθεσω οτι ειναι my favourites!
Εκεινη την εποχη(1979) η απλη εκδοση κοστιζε ως ΦΙΧ(επαγγελματικο η αγροτικο) 365.000 δρχ,ενω η εκδοση Renegade (Renegade package)450.000 δρχ.Για την εκδοση Laredo εδινες κατι παραπανω.
Η εκδοση Renegade υπηρξε η πιο δημοφιλης και ετσι εδωσε το ονομα της στο αυτοκινητο ωστε να μπορει αυτο να ξεχωρησει απο τα σπαρτιατικα Μ38Α1 του Στρατου που οργωναν τοτε καθημερινα τους ελληνικους δρομους. Εχει τις γνωστες λευκες ακτινωτες ζαντες,τις οποιες υποθετω οτι θελεις να βαλεις στο Jeep σου.
Μητς
ΥΓ. Για να εχουμε ενα μετρο συγκρισεως,ο ανταγωνιστης Nissan Patrol ετιματο απο τον Θεοχαρακη 330.000 δρχ, ενω ο μεσος μισθος στο δημοσιο ηταν 15.000 δρχ.
Λυση για Μ38 και Μ38Α1 δεν υπηρχε τοτε γιατι οπως θα θυμουνται οι παλαιοτεροι δεν βγαζανε νουμερα,πικρα...
