ή λέτε να το πλατιάσουμε μπας ψηθεί ο ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
να έρθει στην καγκουροσυνάντηση?

Καγκουροπροεδράρα μου, θέλει να βάλει άξονες range σε vitara λέει...

Τον προτείνω για μέλος. Έστω δόκιμο μέχρι να δούμε την καγκουριά...

Nicolas θα είσαι και τις τρείς μέρες;Nicolas wrote:Για να με βρείτε ρωτήστε οποιονδήποτε της οργάνωσης.
Κάπου εκεί θα είμαι να σκουπίζω(καθότι υπηρέτης
)
άκου λέει!!!Nicolas wrote:Κάγκουρες, να μεταφέρουμε τα τελευταία στα τεχνικά θέματα
ή λέτε να το πλατιάσουμε μπας ψηθεί ο ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
να έρθει στην καγκουροσυνάντηση?![]()
Καγκουροπροεδράρα μου, θέλει να βάλει άξονες range σε vitara λέει...
Τον προτείνω για μέλος. Έστω δόκιμο μέχρι να δούμε την καγκουριά...![]()
Ξεχασα...θελω και εναν μαυρο να μου κανει αερα...γιατι αν κανει ζεστη δεν εχω aircondition...antonisxj wrote:γιατί κοροϊδεύεις ρε τρόμπα?St. Tselios wrote:Κοιτα...αν βαλετε και δωρεαν τα καυσιμα,δωρεαν τα διοδια,δωρεαν τα τσιγαρα,δωρεαν τους καφεδες...antonisxj wrote: με δωρεάν διαμονή και πιθανόν δωρεάν εισιτήριο στο καράβι.
...και τελος δωρεαν μια 2μετρη Ρωσιδα (μου κανει και Γαλλιδα)...χμμμμμ το σκεφτομαι...
εμείς κάνουμε μια προσπάθεια να μαζέψουμε κόσμο στον χώρο της τετρακίνησης που δεν μπορε'ι ή δεν θέλει να έχει συμμετοχή σε αγώνες κλπ. κακό είναι?
υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σ'αυτόν τον κόσμο που έχουν ένα τζιπάκι και δεν ξέρουν πως να το χαρούν γιατί απλώς δεν έχουν την κατάληλη παρέα για να πάνε βόλτες στο βουνό. η φιλαοσοφία του jeep safari είναι ακριβώς αυτή. να μαζευτούμε, να τα πούμε, να γνωριστούμε, να κάνουμε τις βόλτες μας, να παίξουμε, να φάμε και να πιούμε. καλή ώρα όπως την καγκουροσυνάντηση αλλά στο πολύ πιό light
aggas wrote:Nicolas θα είσαι και τις τρείς μέρες;Nicolas wrote:Για να με βρείτε ρωτήστε οποιονδήποτε της οργάνωσης.
Κάπου εκεί θα είμαι να σκουπίζω(καθότι υπηρέτης
)
τι σημαίνει "θα χαβαλεδιάζω"?Nicolas wrote:Την Παρασκευή όχι ολόκληρη (δεν με παίρνει να ζητήσω και πάλι άδεια)
αλλά το ΣΚ εκεί θα χαβαλεδιάζω.
antonisxj wrote:χα![]()
ο κλασικός, ο μαλάκας, ο κάγκουρας![]()