Πρόγραμμα Αγώνων 4Χ4 2012.
Re: Πρόγραμμα Αγώνων 4Χ4 2012.
Mel. Η ερωτηση μου ηταν ΑΝ ειναι προβλημα ( και το οποιο απαντηθηκε ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ)
Και οχι με την "σιγουρια" οτι ειναι και ποιος και πως θα το λυσει. Αυτα ειναι αλλωνων δουλεια που δε με αφορα
Και οχι με την "σιγουρια" οτι ειναι και ποιος και πως θα το λυσει. Αυτα ειναι αλλωνων δουλεια που δε με αφορα
Dista wrote:Ανακοινώθηκε από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ το πρόγραμμα των αγώνων 4Χ4 του 2012.
Δείτε το στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά.Ανακοινώνεται το Πρόγραμμα Αγώνων Αυτοκινήτων 4Χ4 για το 2012 όπως αυτό επεξεργάστηκε και καταρτίστηκε από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ.
Καινοτομία πού διακρίνεται αμέσως, είναι η προκήρυξη Πανελληνίου Επάθλου Super Trial 4X4, σε τρείς αντιπροσωπευτικές περιοχές της χώρας, Ρέθυμνο, Αθήνα και Πάτρα. Ένας θεσμός αγώνων πού αναμένεται να καθιερωθεί και γίνεται με “υπεραυτοκίνητα” 4Χ4 σε χώρους με δυνατότητα μεγάλης προσέλευσης θεατών, (γήπεδα - χώροι λιμανιών κλπ) υπό τύπον μεγάλης γιορτής - υπερθεάματος, προκειμένου να θαυμάζουν και να απολαμβάνουν τις δυνατότητες ανθρώπων και μηχανών πλήθος θεατών. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν και να συναγωνιστούν σε έναν αγώνα τα καλύτερα αυτοκίνητα και οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα.
Στο Πρωτάθλημα 4Χ4 – Κύπελλο & Έπαθλο Αντοχής για το 2012, υπάρχουν 2 πολυήμεροι (5ημεροι) αγώνες, στην Εύβοια και στις Σέρρες, ο 24 Ώρες (2ημερος) καθώς και 2 μονοήμεροι σε Καλάβρυτα και Ναύπλιο, ενώ αναβαθμίζονται σε Κύπελλο οι παραπάνω αγώνες όσον αφορά τα αυτοκίνητα της Ζ2, με περιορισμό όμως των ημερών σε 2 σε Εύβοια και Σέρρες. Όπως και το 2011 θα προσμετρήσουν και για τους 3 θεσμούς και οι πέντε αγώνες.
Στο “Κύπελλο Trial Ride 4X4 OFF ROAD TEAM”, το οποίο παραμένει όπως το 2011, με πέντε αγώνες σε Χαλκίδα, Καλάβρυτα, Κύθηρα, Ναύπλιο και Αττική. Όλοι οι αγώνες θα είναι μονοήμεροι και θα προσμετρήσουν και οι πέντε.
Στο Κύπελλο Περιπέτειας προκηρύσσονται 5 αγώνες, από τους οποίους θα προσμετρήσουν οι 4, με τους “νεοεισερχόμενους”, Wild Terrain Γρεβενών & Trophy Ευβοίας, να συμπληρώνουν τους “παλιούς” πολύ πετυχημένους Trophy Έβρου, Wild Terrain Κω και Wild Terrain Λασιθίου.
Στο Θεσμό των Trial τώρα, το Κύπελλο Trial Κρήτης προκηρύσσεται με 5 στους 5 αγώνες, σε Ρέθυμνο – Χανιά – Ηράκλειο - Ιεράπετρα και Λασίθι, ενώ αναβαθμίζονται σε Κύπελλο οι αγώνες της Δυτικής Ελλάδος σε Ιωάννινα – Κέρκυρα – Κόνιτσα – Πάτρα - Άρτα όπου προσμετρούν και οι 5 αγώνες.
Τέλος με 5 στους 6 και 4 στους 4 αγώνες παραμένουν τα Έπαθλα αυτοκινήτων 4Χ4 σε Κω και Λέσβο αντίστοιχα που περιλαμβάνουν αγώνες Trial και Enduro.
Το αναλυτικό πρόγραμμα.
Το ημερολόγιο των αγώνων.
ε ρε γλεντιαααααααααα.....!!!!!!

stous agones peripeteias anaferese se kapoio shmeio gia petyxhmenous agones kai th 8essaloniki den thn blepo grammenh. oute epitides na ginotan re paidi mou ka8e fora. toso poly sas phrakse poy egine poly dynatos agonas kai kapoioi balane to xeraki toys na mh mas do8ei agonas gia to 2012?????????????
Παιδιά ...μην τα ισοπεδώνουμε όλα !
Κανείς δεν είπε ότι η Θεσσαλονίκη κάνει κακό αγώνα ,αντιθέτως εγώ προσωπικά έχω γράψει ότι φέτος έτρεξα τον καλύτερο αγώνα ever .
Οι ποιο πολλοί ίσως θεωρούν ότι λόγο των συμβάντων και της απόφασης ακύρωσης του αγώνα , δεν δόθηκε φέτος στην Θεσσαλονίκη η άδεια .... είστε σίγουροι ότι είναι έτσι ???
Τεσπα , η γνώμη μου είναι ότι εφόσον υπήρχε ζήτηση για 3 trophy θα έπρεπε να γίνουν και τα 3 και για να το πάω και λίγο παραπέρα η ιδέα του να έχει το έπαθλο περιπέτειας μόνο trophy και να διαχωριστούν τα wild terrain σε άλλο έπαθλο ανεξάρτητο θα με έβρισκε ποιο σύμφωνο ...
Η λογική ποναει κεφάλι κόψει κεφάλι δεν θα εξυγιάνει τον χώρο .Εκπαιδεύστε άτομα και κριτές που θα βοηθούν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων χωρίς πρόσθετα έξοδα για τους οργανωτές και βρείτε δικλίδες ασφαλείας για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι ...
Κανείς δεν είπε ότι η Θεσσαλονίκη κάνει κακό αγώνα ,αντιθέτως εγώ προσωπικά έχω γράψει ότι φέτος έτρεξα τον καλύτερο αγώνα ever .
Οι ποιο πολλοί ίσως θεωρούν ότι λόγο των συμβάντων και της απόφασης ακύρωσης του αγώνα , δεν δόθηκε φέτος στην Θεσσαλονίκη η άδεια .... είστε σίγουροι ότι είναι έτσι ???
Τεσπα , η γνώμη μου είναι ότι εφόσον υπήρχε ζήτηση για 3 trophy θα έπρεπε να γίνουν και τα 3 και για να το πάω και λίγο παραπέρα η ιδέα του να έχει το έπαθλο περιπέτειας μόνο trophy και να διαχωριστούν τα wild terrain σε άλλο έπαθλο ανεξάρτητο θα με έβρισκε ποιο σύμφωνο ...
Η λογική ποναει κεφάλι κόψει κεφάλι δεν θα εξυγιάνει τον χώρο .Εκπαιδεύστε άτομα και κριτές που θα βοηθούν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων χωρίς πρόσθετα έξοδα για τους οργανωτές και βρείτε δικλίδες ασφαλείας για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι ...
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !
Αυτος ειναι ο ελληνας , στο καφενειο πρωτος αλλα οταν ειναι να σηκωσει τα μανικια και να δουλεψει εχει αλλα πραγματα να κανει ....ποιο σοβαρα ....
Νομιζω οτι εδωσα την λαβη και περίμενα έστω να βγει καποιος και να πει την γνωμη του και να την στηριξει , να δωσει το στιγμα του , να πει ενα <<ρε σεις ειμαι κι εγω εδω >> .
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και τελικα οπως αποδεικνηεται αυτο μας αξίζει ....
Ειλικρινα λυπαμε ...
Αυτος ειναι ο ελληνας , στο καφενειο πρωτος αλλα οταν ειναι να σηκωσει τα μανικια και να δουλεψει εχει αλλα πραγματα να κανει ....ποιο σοβαρα ....

Νομιζω οτι εδωσα την λαβη και περίμενα έστω να βγει καποιος και να πει την γνωμη του και να την στηριξει , να δωσει το στιγμα του , να πει ενα <<ρε σεις ειμαι κι εγω εδω >> .
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και τελικα οπως αποδεικνηεται αυτο μας αξίζει ....
Ειλικρινα λυπαμε ...
Εκτός κι αν μιλάς για τον "τομεα σου" μονο ( που δεν εχω αποψη ) εισαι καπως λαθος Αρη μου..
Και βγηκε κοσμος και πηγε στις επιτροπές και συμβουλευτικά και με ΠΟΛΛΕΣ προτασεις...
και βγηκε κοσμος που θελει να βοηθησει ΧΩΡΙΣ να κοιταει το "τσεπακι" του που ελεγε κι ο Κατσιμαλής ( και ΤΟΤΕ δεν καταλαβαινα καλα καλα τι εννοουσε κρινοντας εξ ιδιων τα αλλωτρια.. φετος το αντεληφθην...και του δινω δικιο σ' αυτο)
που δεν "περναει" μετα απο την "κουζινα" να παρει το κατιτις του...
που δεν το παιζει Πηθεια με χρησμους για να ειναι καλημενος οπως και να προκυψει αλλα εχει το τσαμπουκα να πει και "συγνωμη λαθος εκανα μαλακια"
που αφιερωνει απο τον λιγο προσωπικό του χρονο να βοηθησει να ΜΠΟΥΝ αγωνιζομενοι στο αθλημα κι οχι να.... φυγουν τρεχοντας
και??? τι εγινε???
Τι ειχες τι ειχα παντα....
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι οι ανθρωποι "πεταχτηκαν στην ακρη"....
Και βγηκε κοσμος και πηγε στις επιτροπές και συμβουλευτικά και με ΠΟΛΛΕΣ προτασεις...
και βγηκε κοσμος που θελει να βοηθησει ΧΩΡΙΣ να κοιταει το "τσεπακι" του που ελεγε κι ο Κατσιμαλής ( και ΤΟΤΕ δεν καταλαβαινα καλα καλα τι εννοουσε κρινοντας εξ ιδιων τα αλλωτρια.. φετος το αντεληφθην...και του δινω δικιο σ' αυτο)
που δεν "περναει" μετα απο την "κουζινα" να παρει το κατιτις του...
που δεν το παιζει Πηθεια με χρησμους για να ειναι καλημενος οπως και να προκυψει αλλα εχει το τσαμπουκα να πει και "συγνωμη λαθος εκανα μαλακια"
που αφιερωνει απο τον λιγο προσωπικό του χρονο να βοηθησει να ΜΠΟΥΝ αγωνιζομενοι στο αθλημα κι οχι να.... φυγουν τρεχοντας
και??? τι εγινε???
Τι ειχες τι ειχα παντα....
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι οι ανθρωποι "πεταχτηκαν στην ακρη"....
Μια ερωτηση παρακαλω...το πλακα κανετε δεν μπορει που γραφεις ειναι απο εκπληξη που στη Θεσσαλονικη δεν θα γινει αγωνας ή κατι αλλο...????sirros wrote:Ελα πλάκα κάνετε δεν μπορεί??
Αρη και Φωκιων,Χαρης εδω!!!
Περισυ στη μεση της χρονιας πηρα μια αποφαση να μην ξαναπαω στο γηπεδο επειδη σιχαθηκα,αγανακτησα,απο ολα που ειδα τοσα πολλα χρονια...απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου!!!
Πηρα λοιπον πιο ζεστα την υποθεση 4χ4 και γενικα τους αγωνες....
Απο τη συντομη ενασχοληση μου καταληγω στο συμπερασμα οτι και εδω μια απ τα ιδια ειναι....
Αδικιες, παραπονα,ενστασεις,συγκρουσεις,μπινελικια κτλ που προσωπικα εμενα με στεναχωρουν....
Γνωμη μου οτι το να μην δοθει αγωνας στη Θεσσαλονικη ηταν μεγαλο αδειασμα......
Ισως καποιοι να τα βλεπουν απο αλλη οπτικη γωνια και να χουν αλλη αποψη ...
Καλη καρδια πανω απο ολα...
Χρονια σας πολλα και καλη χρονια....!!!
Κατ’ αρχας καλη χρονια και από εμενα !
Κατά δευτερον θα μαθεις να εκτιμας το ποδοσφαιρο όταν θα μαθεις ότι η ομαδα σου ΔΕΝ κερδιζει παντα ! (Σου μιλαει ενας Πανιώνιος)
Κατά τριτον ως αφορα το 4Χ4 στην Ελλαδα θα πρεπει να μαθουμε να ζηταμε για να παιρνουμε και να μιλαμε για να ακουγομαστε .
Σαφης κανονες δεν υπαρχουν και διαρκως πειραματιζομαστε , τα αυτοκινητα αλλαζουν οι αγωνιζομενοι γινονται ολο και ποιο λιγοι μα αντιθετος οι αγωνες γινονται ολο και περισσοτεροι .
Derby Ανω και Κατω Κρανουλας εχουν καταντησει οι αγωνες μας μα κανεις δεν το βλεπει …
Μετα ζηταμε και χωρηγους τρομαρα μας …

Κατά δευτερον θα μαθεις να εκτιμας το ποδοσφαιρο όταν θα μαθεις ότι η ομαδα σου ΔΕΝ κερδιζει παντα ! (Σου μιλαει ενας Πανιώνιος)

Κατά τριτον ως αφορα το 4Χ4 στην Ελλαδα θα πρεπει να μαθουμε να ζηταμε για να παιρνουμε και να μιλαμε για να ακουγομαστε .
Σαφης κανονες δεν υπαρχουν και διαρκως πειραματιζομαστε , τα αυτοκινητα αλλαζουν οι αγωνιζομενοι γινονται ολο και ποιο λιγοι μα αντιθετος οι αγωνες γινονται ολο και περισσοτεροι .

Derby Ανω και Κατω Κρανουλας εχουν καταντησει οι αγωνες μας μα κανεις δεν το βλεπει …

Μετα ζηταμε και χωρηγους τρομαρα μας …

ARI EIPES OTI GIA NA PAROYME PREPEI NA ZYTHSOYME. KAI H 8ESSALONIKI ZHTHSE AGONA ALLA NA MH SOY PO TI PHRE!!!!!!!!!!! MHPOS MPOREI NA MOY EKSIGHSEI KAPOIOS TO GIATI?