Έτσι. Για να κάνουμε σελίδες στην ενότητα.comanche wrote: γιατί τσιμπάς και πετάγεσαι ρε παπάρα?..κάνε τον ψόφιο κοριό.
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Τι να βάλει ο κουλός ρε Άγγελε; Που το μόνο που μπορεί να κάνει με το περίπτερο είναι τίποτα κυκλάκια (κι αυτά σε περιορισμένο επίπεδο).aggas wrote: Και όταν γυρίσεις με το καλό βάλε και κανα βίδεο να γουσταρίζουμε!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Τι να βάλει ο κουλός ρε Άγγελε; Που το μόνο που μπορεί να κάνει με το περίπτερο είναι τίποτα κυκλάκια (κι αυτά σε περιορισμένο επίπεδο).aggas wrote: Και όταν γυρίσεις με το καλό βάλε και κανα βίδεο να γουσταρίζουμε!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Έτσι. Για να κάνουμε σελίδες στην ενότητα.comanche wrote: γιατί τσιμπάς και πετάγεσαι ρε παπάρα?..κάνε τον ψόφιο κοριό.![]()
![]()
![]()
Nα λέμε και κάτι για να περνά ή ώρα....και μιά και έχω αράξει μπροστά στο τζάκι με το τσίβας στο χέρι και χαλαρώνω...δε ξεκινάς σιγά σιγά να μου διηγείσαι καμμιά περιπέτεια σου από τα παλιά (που έχουν γίνει θρυλικοί μύθοι στα στόματα και στα μυαλά των καγκουρόπουλων) να φτιαχτώ και να κάνω κεφάλι?
- YJ ''The Doctor''
ΚΑΛΑ Χριστουγεννα Καγκουρες!!!!!!
Να φατε, να πιειτε, να βγειτε ΠΟΛΥ!
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!
ΚΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

Χρονια πολα σε ολους και απο εμενα ....με υγεια πανω απ'ολα και υπομονη και επιμονη να περασει η κακη αυτη περιοδος....manos4x4 wrote:ΚΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ
![]()
![]()
ps: mano4x4 ωραια Ελια στο avatar ρε....που την βρηκες ?????
Χρόνια Καλά σε όλους μας.
Αγαπημένοι μου κάγκουρες. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ.
Πριν μερικές ώρες γυρίσαμε απο τα Χιόνια, αύριο έχω προγραμματίσει να δέσω τον πίσω άξονα του υποπόταμου και την Κυριακή να φάω μέχρι σκασμού. να πιώ μέχρι να γίνω τελάρο και να τραγουδήσω μέχρι να κλείσει ο λαιμός μου.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ!!!!!! 
Πριν μερικές ώρες γυρίσαμε απο τα Χιόνια, αύριο έχω προγραμματίσει να δέσω τον πίσω άξονα του υποπόταμου και την Κυριακή να φάω μέχρι σκασμού. να πιώ μέχρι να γίνω τελάρο και να τραγουδήσω μέχρι να κλείσει ο λαιμός μου.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟ...
if it doesn't break, fix it until it does