Ηρέμααααktm25089 wrote:Με τα αεροπλανα θα ελεγα οτι εχω και εγω καλη σχεση.4 χρονια στην αερολεσχη σαν πτυχιουχος μηχανικος αεροσκαφων.Επισκευασα πολλα cessna οπως και τα αγαπημενα μου ψεκαστικα BELL 47.Βεβαια το κρατησα για εμενα και δεν βγηκα να το λεω στο φορουμ για να ψαρωσω κοσμο.Μαλλον εσυ ποτε δεν θα ακουμπησεις τετοιον κινητηρα ε??
Ο χαρακτηρας μου ειναι καλος σε αυτους που δεν με πειραζουν.Βαρεθηκα τοσο καιρο εδω στο φορουμ οπως και στον συλλογο να εχει το υφακι του "πολυξερα" και του κατοχου του τελειου τζιπ.Σου ειχα πει και παλαιοτερα οτι τα Μ38Α1 (ναι και εγω τετοιο εχω) ειναι το πιο απλο τζιπ να φτιαξεις αυτην την στιγμη.ΛΕΦΤΑ να εχεις.Μπαινεις σε ενα site και το κανεις καινουργιο.Eπισης δεν εφτιαξες και πολλα μονος σου.Πολλες φορες το ειδα στην μαντρα γνωστου εμπορου.Τι εγινε ξεπερνουσε τις πολυτεχνειακες σου γνωσεις???
Και παλι δεν θα σου εδινα σημασια.Αλλα πραγματικα τοσο καιρο εδω μεσα εχεις γεμισει με πολλα offtopic post π.χ ( viewtopic.php?f=23&t=4571 και viewtopic.php?f=23&t=4424 ) και μας εχεις πριξει με το ποσο καλυτερα τα κανεις εσυ απο εμας και ποσο περισσοτερα ξερεις κτλ-κτλ.
Δεν ειδα να κανεις κανενα σχολιο θετικο στην αποθηκη του Ορεστη?Γιατι?Ηταν μεγαλυτερη και καλυτερη?ειχε και 2 τελειες καναδεζες μεσα?????Για την δικη μου δεν θα αναφερθω.θελεις να μας κανεις και μια παρουσιαση της καναδεζας σου που την βαζεις στην υπογραφη σου?
Αλλα τι να πω αλλο????Πραγματικα ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμε με εναν ανθρωπο που ειναι 35 χρονων και ειναι ακομα προσκοπος.