2ο Wild Terrain Λασιθίου (9-10-11/12/2011).
Re: 2ο Wild Terrain Λασιθίου (9-10-11/12/2011).
Συγνωμη που αργησα να γραψω αλλα ξεμεινα απο βενζινη στον Ισθμο...χαχαχα Λοιπον καταρχην να πω πρωτα ενα μεγαλο μπραβο για την οργανωση ,ηταν τελεια. Δευτερον ενε μεγαλο ευχαριστω για την απροσμενη φιλοξενια ,ηταν κατι το πρωτογνωρο για μενα σαν πρωταρης στην ομορφη Κρητη. Αφου ξεχασα 1ον το κουτι και 2ον με πιασαν οι καλοσυνες μου...χαχαχαχ συγχαρητηρια για τους νικητες ,ηταν ανταξιοι των τιτλων τους και στο θεαμα που δοθηκε σε οσους παρακολουθησαν τις προσπαθειες μας.
Αναλυτικα...1. Βαγγελη ,ευχαριστω για ολα , το αξιζες αν κι εχασες το στοιχημα στην τελευταια ειδικη και θα με πληρωνεις για επταημερο στην Κρητη.........2 Μπουρντα , εισαι και γαμω τα τιμονια ....3. Πανο για αλλη μια φορα αποδειξες τις ικανοτητες σου , Μπραβο φιλε μου , ....4 GENERAL , εισαι τυχερος γιατι ειχες πιασει τον βενζινα ..χαχαχα, ΜΠΡΑβο φιλε μου ΑΞΙΟΣ , 5. Μαυρακη , εισαι και γαμω τα παιδια ,ακομα θυμαμαι τα γελια σου ,τωρα σαν συνοδηγος θελεις μεγαλη προσπαθεια ακομα ...χαχαχα, 6. Στεφανιδη , Μπραβο παιδια το παλαιψατε 7. Στουμπιδη, πρεπει να ακουσεις τον Πανο κατα τη γνωμη μου και να το χαμηλωσεις λιγο, & τέλος Πουλακη εισαι ωραιος τυπος ..εισαι για να γουσταρεσαι...χαχαχααχα
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συνοδηγους και ειμαι σιγουρος οτι την επομενη φορα θα περασουμε ακομα καλυτερα.........
Αναλυτικα...1. Βαγγελη ,ευχαριστω για ολα , το αξιζες αν κι εχασες το στοιχημα στην τελευταια ειδικη και θα με πληρωνεις για επταημερο στην Κρητη.........2 Μπουρντα , εισαι και γαμω τα τιμονια ....3. Πανο για αλλη μια φορα αποδειξες τις ικανοτητες σου , Μπραβο φιλε μου , ....4 GENERAL , εισαι τυχερος γιατι ειχες πιασει τον βενζινα ..χαχαχα, ΜΠΡΑβο φιλε μου ΑΞΙΟΣ , 5. Μαυρακη , εισαι και γαμω τα παιδια ,ακομα θυμαμαι τα γελια σου ,τωρα σαν συνοδηγος θελεις μεγαλη προσπαθεια ακομα ...χαχαχα, 6. Στεφανιδη , Μπραβο παιδια το παλαιψατε 7. Στουμπιδη, πρεπει να ακουσεις τον Πανο κατα τη γνωμη μου και να το χαμηλωσεις λιγο, & τέλος Πουλακη εισαι ωραιος τυπος ..εισαι για να γουσταρεσαι...χαχαχααχα
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συνοδηγους και ειμαι σιγουρος οτι την επομενη φορα θα περασουμε ακομα καλυτερα.........
VALAWRAS
Γινεται wild terrain χωρις Διαμαντη?????????????????????????
Ο ανθρωπος ειναι μορφη!!!
Πρωταγωνιστης σε ολα !!! Αλλα δεν ξαναπινω μαζι του.
Ο ανθρωπος ειναι μορφη!!!
Πρωταγωνιστης σε ολα !!! Αλλα δεν ξαναπινω μαζι του.

General αν σου κανω επισκεψη περιμενω να δω την πορτα με το τσαλακωμενι 01 στο σαλονι σου.GENERAL LEE wrote:Κοκκίνη , χρωστάς μια πόρτα !!!![]()
![]()
![]()

DPDC Videos
Το DVD του αγώνα είναι έτοιμο...
Για να το προμηθευτείτε, επικοινωνείστε με π.μ. σε μένα ή με e-mail στα dpdcvideos@gmail.com, vasilisx4@yahoo.gr ή τηλεφωνικώς στο 6974330386
Το DVD του αγώνα είναι έτοιμο...
Για να το προμηθευτείτε, επικοινωνείστε με π.μ. σε μένα ή με e-mail στα dpdcvideos@gmail.com, vasilisx4@yahoo.gr ή τηλεφωνικώς στο 6974330386

DPDC - Best Greek Off Road Channel
http://www.youtube.com/user/donpedrodecashieres
dpdcvideos@gmail.com
http://www.youtube.com/user/donpedrodecashieres
dpdcvideos@gmail.com
Ναι καλά, εσείς
θα κάνετε της μαλ@κιες και εγώ θα πληρώνω τα σπασμένα.αλά στείλε μου τη παλιά και εγώ θα σου δώσω πορτακαλόσαβρα κάτι ν της

Kritikos wrote:Ναι καλά, εσείςθα κάνετε της μαλ@κιες και εγώ θα πληρώνω τα σπασμένα.αλά στείλε μου τη παλιά και εγώ θα σου δώσω πορτακαλόσαβρα κάτι ν της
![]()
![]()
![]()

Την συσκευάζω και σου την στέλνω ! Παρακαλώ να κρεμαστεί στο σαλόνι της λέσχης ως λάφηρο !!!!
Πρόσεξε μην μου την γρατζουνίσεις !

Στο μαγαζι του συνοδηγου μου σημερα μαζευτηκαμε και θυμηθηκαμε πετρα πετρα το wild terrain της Κρητης μεσα απο το dvd ου Βασιλη Χ 4.
Γελασαμε πολυ με το τι τραβανε αυτοκινητα και συνοδηγοι.Θαυμασαμε πληρωματα που δεν ειδαμε live λογω σειρας εκκινησης.
Το ηξερα αλλα το διαπιστωσα και στο βιντεο οτι ο Τσουρλακης οδηγει σε ρυθμους μποτιλιαρισματος εκνευριστικα αργα και χαλαρα και αν καποιος τον απειλουσε θα κατεβαζε το χρονο αλλα 5 λεπτα...
Χαιρετισματα απο Χαλκιδα!!!
Γελασαμε πολυ με το τι τραβανε αυτοκινητα και συνοδηγοι.Θαυμασαμε πληρωματα που δεν ειδαμε live λογω σειρας εκκινησης.
Το ηξερα αλλα το διαπιστωσα και στο βιντεο οτι ο Τσουρλακης οδηγει σε ρυθμους μποτιλιαρισματος εκνευριστικα αργα και χαλαρα και αν καποιος τον απειλουσε θα κατεβαζε το χρονο αλλα 5 λεπτα...
Χαιρετισματα απο Χαλκιδα!!!