Ασε το παιδι ησυχο....μη το μπλεκεις στα δικα μας!!!!!!!ALEXELIS wrote:Ο ΛΟΓΟΣquinda wrote:Το γεγονος οτι αργησα να απαντησω οφειλεται στο γεγονος της εξωνυχιστικης ερευνας που εκανα ωστε να βρω φωτογραφικο υλικο να σας ικανοποιησω μπας και πειτε καμια καλη κουβεντα για μενα......Η προσπαθεια βεβαια αποδειχτηκε ακαρπη με αποτελεσμα να μην μπορεσω να συλεξω το απαιτουμενο υλικο για τη δημιουργια βιντεο.....Δημοσιεύτηκε: 02 Δεκ 2011 19:59 σελιδα 22
quinda wrote:Εκτος απο σενα γιατι περνουσες παντου αερας....και δεν σ επιαναν οι καμερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονο σταματημενο σε προλαβαινε ο φακος!!!!!!
Καλα αυτον το λογο τον ηξερα....ειχα ομως μια μικρη ελπιδα μηπως και σε ειχε πιασει κανενας δορυφορος παρακολουθησης ανεξηγητων μεταφυσικων δημηουργηματων της ανθρωπινης φαντασιας (εννοω το vitara σου)....αλλα τελικα ουτε απο εκει ειδα φως!!!!
Για να μπορεσεις να το καταφερεις αυτο υπαρχει μονο μια περιπτωσει .quinda wrote:Δεσμευομαι ομως στο επομενο trophy που θα βρεθουμε να τοποθετησω στο πισω μερος του tj μου την καμερα στραμενη προς τα πισω ωστε να μην χασω στιγμη σας.....
Να τρεξεις μαζι μου στην extrim και να εισαι το Α? και βεβαια με τιμα ιδιαιτερα που μου κανεις δημοσια προταση ,καλο θα ηταν ωμος να τρεξεις β? μια που εισαι μαθημενος στην χομπι ,πιστεψε με ειναι λιγο ποιο ζορικα τα πραγματα εδω ,αν το θες ομως πολυ σου υποσχομαι οτι θα στηριξω με απολυτη σοβαροτητα![]()
την προσπαθεια σου και θα σε προστατευσω με ολες μου της δυνάμεις
![]()
![]()
![]()
Ξςρω ξερω....ειναι για ανδρες!!!!!Βρε αγορακι μου για σκεψου να μαι το οχημα β και να πεσω πανω σου επειδη σταματησες αποτομα!!!!!
Θα σου κανω το μεταξονιο 84 ποντους......ξερεις τι εστι wrangler και 2 τονοι!!!!!!!!
Να τα προσεχεις γενικα τα δικα μας οχηματα και να κανεις στην ακρη αν τα βλεπεις στον καθρεπτη σου.....
Κανε λιγους μηνες υπομονη....
Η παρεα τα βραδια θα ναι μεγαλη φετος.....και καλη!!!!!
Τωρα αρχιζω να καταλαβαινωquinda wrote:Αυτο που θα θελα απο εσας μονο ειναι να μας πειτε απο ποιον αγωνα ειναι διοτι στο φετινο Τhessaloniki Trophy δεν ειχε τετοιο περασμα......πουθενα!!!!!!
Ρε που το βρηκες το νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....![]()
![]()
ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΩ ΡΟΑΤ ΜΠΟΥΚ ΕΕΕ .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εεεεεεε.....μπορει να ελειπε καμια σελιδα!!!!σορρυ φιλε....συμβαινουν αυτα!!!!!!
υ.γ
Να πεις σε αυτον τον φιλαρακο σου που σου εδωσε τις φωτογραφιες ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
αααα και θυμησε του οτι δεν εκανε παραπανω απο 200 μετρα τον τιμωρησε ο καλος Θεουλης![]()
![]()
![]()

υ.γ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............