kyr wrote:
Ο Δαλάι Λάμα των κανονισμών -PLAYBOY- που με τόσο ζήλο (και έξι πόστ σε όλο το φόρουμ που όλα γράφτηκαν στο συγκεκριμένο θέμα

) σας επιτίθεται , δεν είναι ούτε αγωνιζόμενος , ούτε οργανωτής , ούτε άνθρωπος των αγώνων.
Ο γκουρού των αγώνων 4χ4 -PLAYBOY- απλά είναι ... φιλαράκια με τον κ. Μισκή και μέλος των nomad.gr .
A, εκεί γράφει με άλλο ψευδώνυμο : " Q "
Ελα ρε Χρηστάρα, είσαι λίγο υπερβολικός. Ούτε γκουρού των αγώνων είμαι (αλήθεια ποιος είναι??), ούτε Δαλάι Λάμα των κανονισμών έγινα, επειδή απλά έριξα μια ματιά.
Επίσης και το όνομά μου έγραψα, και όπως ξέρετε όλοι στη Θεσσαλονίκη, ποτέ δεν έκρυψα τη φιλική μου σχέση με τον Μισκή , τον Μουρατίδη, τον Ιωσήφ και πολλά ακόμη παιδιά αγωνιζόμενους και μη στις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, με τους οποίους μοιραζόμαστε την αγάπη μας για το 4Χ4 και τους αγώνες, όπως και εσύ άλλωστε.
Και επειδή μιλήσαμε και στο τηλέφωνο, δεν θα επεκταθώ άλλο. Έτσι και αλλιώς και εσύ συμφώνησες, ότι η οργάνωση έκανε λάθος, στο συγκεκριμένο θέμα.
Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται ο καθένας τα λάθη του.
Σοφός λέγεται αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του....
Έξυπνος λέγεται αυτός που μαθαίνει από τα λάθη των άλλων.....
Αυτός που δεν αναγνωρίζει τα λάθη του, που δεν επανορθώνει, δεν βελτιώνεται και φυσικά κινδυνεύει να τα επαναλάβει, πως λέγεται???????
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away".
George Carlin