2ο Wild Terrain Λασιθίου (9-10-11/12/2011).

GENERAL LEE

Re: 2ο Wild Terrain Λασιθίου (9-10-11/12/2011).

Post by GENERAL LEE »

Kritikos wrote:Μανώλη αυτός ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ ονόματι ΜΠΟΥΡΤΑΣ δεν έχει βγαλει άχνα τη λες να κάνει τη να σκαρώνει ο δικό σου, πολύ κρίση φιλε μου:?: :?: :?: 8-)

Τα σιγανα ποταμακια να φοβασε , λενε στο χωριο μου ....

Μανωλη , καλου κακου θα παρω μαζι μου και ενα κουτι λουκουμια :twisted: 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:
Kritikos

Post by Kritikos »

Ναι, να ναι μόνο σειριανά τα άλα δεν μας αρέσουν, να μας γλυκάνεις λίγο ;)
ο χασάπης έχει από πέρυσι λέει καμιά 120σαρια σουβλάκια ευκαιρία είναι να μην πάνε χαμένα :o :o ΑΡΗ!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
panos110

Post by panos110 »

samisnow wrote:
Kritikos wrote::lol: ΑΡΗ τη πρόβλημα έχεις κάτσε να δεις και τότε τα λέμε φιλαράκι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Που σε το καζάνι είναι έτοιμο περιμένει να του βάλουμε φωτιά!!!!!!!!! ε-ρε θα γένη μαύρης π-------ας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!:
2 και σήμερα για την μεγάλη συνάντηση. Καλή επιτυχεία σε όλα τα πληρώματα.
Απαγορεύονται αυστηρά οι τρύπες σε πόρτες και καπο αυτοκινήτων Πανο ακούς όπως επίσης και οι οινοποσιες μέχρι τελικής πτώσεως. Οι οδηγοί θα κοιμουνται απο τις 10 και μόνο οι συνοδηγοι θα μπορούν να συνεχίσουν την καλοπέραση.
Επίσης ο μπουρτας απαγορεύεται να πλησιάζει τον αγώνα περισσότερο απο 25 μέτρα διότι είναι πιραχτηρι. Καλο αγώνα να χουμε.
Aκουω φιλε Μανωλη!!!
Αυτες τις 4 θα τις βουλωσω με σακουλα γιατι με τρομαξε ο Σταυρος με τη meteo... :lol: :lol: :lol:
Kritikos

Post by Kritikos »

Οι τιμές μετά την έκπτωση (40%) για το καράβι για όσους, αγωνιζόμενους και θεατές, έρθουν από μακρυά για τον αγώνα.

Αυτοκίνητο 51 ευρώ.
Δίκλινη καμπίνα 49 ευρώ/άτομο.
Τρίκλινη καμπίνα 40 ευρώ/άτομο.
Τετράκλινη καμπίνα 36 ευρώ/άτομο.

Οι τιμές είναι ανά διαδρομή και πρέπει να κλειστούν από εμάς εδώ για να ισχύσουν. Γι' αυτό όσοι ενδιαφέρονται πρέπει μέχρι αύριο το μεσημέρι να επικοινωνήσουν μαζί μας !!!!
katsulas

Post by katsulas »

Kritikos wrote:Οι τιμές μετά την έκπτωση (40%) για το καράβι για όσους, αγωνιζόμενους και θεατές, έρθουν από μακρυά για τον αγώνα.

Αυτοκίνητο 51 ευρώ.
Δίκλινη καμπίνα 49 ευρώ/άτομο.
Τρίκλινη καμπίνα 40 ευρώ/άτομο.
Τετράκλινη καμπίνα 36 ευρώ/άτομο.

Οι τιμές είναι ανά διαδρομή και πρέπει να κλειστούν από εμάς εδώ για να ισχύσουν. Γι' αυτό όσοι ενδιαφέρονται πρέπει μέχρι αύριο το μεσημέρι να επικοινωνήσουν μαζί μας !!!!
Οι τιμές είναι πολύ καλές. Ευχαριστούμε όλους εσάς παιδιά εκεί στη Κρήτη.
Το οτι θα περάσουμε καλά είναι δεδομένο.
Image
GANGSTER

Post by GANGSTER »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!!ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΠΛΕΩΝ ΜΑΤΡΑΚΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! :P :P !!!
ΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗ ΛΙΓΝΙΤΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!ΕΣΕΙΣ ΚΑΙΤΕ ΜΑΖΟΥΤ ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!
Ο ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΑ ΡΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ!!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ GEO ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΖΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ!!!
ΕΣΥ ΓΑΤΟΥΛΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΡΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝΕ!!!! :lol: :lol: :lol:
ΘΕΙΟ ΓΕΩΡΓΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΤΑΣ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ!!!
Ο ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΞΕΡΩ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΛΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΙ???
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ..... 8-)
samisnow

Post by samisnow »

Kritikos wrote:Μανώλη αυτός ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ ονόματι ΜΠΟΥΡΤΑΣ δεν έχει βγαλει άχνα τη λες να κάνει τη να σκαρώνει ο δικό σου, πολύ κρίση φιλε μου:?: :?: :?: 8-)
πες του να ετοιμασει χορδες στο μαντολινο του τονε θελω διπλα μου....ελα κοντα μου συντεκνε μπουρτα!!!!
με το καλο να σμιξουμε ολοι και να καλοπερασουμε!!!! :lol: :lol: :lol:
γατουλι ετοιμασου για σοου!!
τσουρλακη τρεμε γιατι ο αρης εχει κακες διαθεσεις...ο οδηγαρας μου..
αντε παμεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
ALEX.PATRA

Post by ALEX.PATRA »

ΦΙΛΕ GANGSTER ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: 1 ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΕΛΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ: :arrow: :arrow:
(Corsa, rallye μα και saxo,
τα'χω όλα περασμένα
γιατι 'μοιαζα απο μικρός
του ayrton του senna )
ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙ?? :roll: :roll: :roll:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Αστον να τραγουδαει ...
στο γυρισμο θα αλλαξει ρεπερτοριο :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
panos110

Post by panos110 »

Τσουρλακη οπως το πες!!!
Δυο κουπες με ο Διαμαντη και θα θυμηθειτε τα περσινα!!! :lol:
Οσο για τον Geo θα μου λειψει και μενα μιας και πρωτη φορα παω στο λιμανι σολο χωρις τη μαιμου του μεσα στον καθρεφτη μου και χωρις ν ακουω το 5.14 να βουιζει στην εθνικη .
General κερναω Μπουγα στην επιστροφη και θα στο κανω παραγγελια!!! :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”