samisnow wrote:Αρη.....μετα τις τελεφταιεσ φωτογραφιες εχω να σου πω οτι δεν θα σε πειραζε να κατεβαινεις και και συ που και που εεε?ετσι για λιγο βοηθεια!!![]()
![]()
![]()
Οχι ρε pousti μου .. το χαλασε το εμποδιοKritikos wrote:samisnow wrote:Αρη.....μετα τις τελεφταιεσ φωτογραφιες εχω να σου πω οτι δεν θα σε πειραζε να κατεβαινεις και και συ που και που εεε?ετσι για λιγο βοηθεια!!![]()
![]()
![]()
Παρένθεση στη τελευταία φωτογραφία το εμποδιάκη το κατέβασα λίγο για λόγους κρίσης όποτε μην σας τρομάζει αν και δεν φαίνεται καλά. Ο καιρός είναι το![]()
![]()
![]()
πρόβλημα ΠΑΝΟ να είσαι σίγουρος ότι φέτος θα ξεφύγεις, αλά να προσέχεις αυτόν τον τρυπά τον νου-σου!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
εννοειται οτι δεν κατεβαινω για κανενα λογο αμα βρεχει....μουαχαχαχαχα...GENERAL LEE wrote:Οχι ρε pousti μου .. το χαλασε το εμποδιοKritikos wrote:samisnow wrote:Αρη.....μετα τις τελεφταιεσ φωτογραφιες εχω να σου πω οτι δεν θα σε πειραζε να κατεβαινεις και και συ που και που εεε?ετσι για λιγο βοηθεια!!![]()
![]()
![]()
Παρένθεση στη τελευταία φωτογραφία το εμποδιάκη το κατέβασα λίγο για λόγους κρίσης όποτε μην σας τρομάζει αν και δεν φαίνεται καλά. Ο καιρός είναι το![]()
![]()
![]()
πρόβλημα ΠΑΝΟ να είσαι σίγουρος ότι φέτος θα ξεφύγεις, αλά να προσέχεις αυτόν τον τρυπά τον νου-σου!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 και σήμερα για την μεγάλη συνάντηση. Καλή επιτυχεία σε όλα τα πληρώματα.Kritikos wrote:ΑΡΗ τη πρόβλημα έχεις κάτσε να δεις και τότε τα λέμε φιλαράκι
![]()
![]()
.
Που σε το καζάνι είναι έτοιμο περιμένει να του βάλουμε φωτιά!!!!!!!!! ε-ρε θα γένη μαύρης π-------ας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()