Καλα τα ειπαμε.... θα ΚΑΝΟΥΜΕ κατι???

stavrosd

Re: Καλα τα ειπαμε.... θα ΚΑΝΟΥΜΕ κατι???

Post by stavrosd »

S.Doukeris wrote: Μούτρα θάχες, γιατί θα σε είχε ξεπαραδιάσει ο Λάμπης.
Μούτρα δεν κάνω εύκολα μην ανησυχείς :P
S.Doukeris wrote:Εγώ θα σου πω για τους άλλους οργανωτές; Ο καθένας όπως μπορεί και όπως νομίζει. Έχουμε δει σπουδαία πράγματα αλλά έχουμε δει και γελοιότητες. Γενικώς αν περιμένεις να ακούσεις από εμένα σχόλια του στύλ "σας ζηλεύω που δεν μπορώ να τρέξω" ή "σας ζηλεύω που θα τρέξετε στον φοβερό αυτό αγώνα" ή "γίναμε παγκόσμιοι" ή "ελάτε με το σλιπάκι και όποιος χτυπήσει εγώ πληρώνω", θα περιμένεις πολύ.
Η αλήθεια είναι τι θα με εξέπληττε αν το έκανες αφού δεν είναι το στύλ σου αλλά σε κάποιο βαθμό θα έπρεπε να το κάνεις!
S.Doukeris wrote:Επειδή και εγώ σε εκτιμώ θα σου φέρω στο παραλληλοδρόμιο ένα μπουκάλι ξύδι.
Το περιμένω το μπουκάλι στην απονομή ;) αλλά φέρε απο το καλό...ξέρεις εσυ...
S.Doukeris wrote:Το σταματώ εδώ γιατί όπως μου θύμισε και ένας φίλος μας, με εσένα πρέπει να προσέχω.
Άντε μη τα πάρω και φέρω κανα-δυο containers φιάλες στο σπίτι σου :lol: :lol: :lol:
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

S.Doukeris wrote:Ναι, δίκιο έχεις.
Εντάξει για το πότε υπήρχε το πρόγραμμα, αλλά για το πού;
Να μην ξέρεις τι set up αναρτήσεων θα έχεις;
Να μην ξέρεις πως να ρυθμίσεις τον κινητήρα;
Να μην ξέρεις με τι λάστιχα θα τρέξεις;
Να μην ξέρεις που θα στήσεις το φορτηγό του σέρβις;
Να μην ξέρεις που θα στείλεις το fun club;
Να μην ξέρεις αν θα πάρεις «χοντρά» ή πιο καλοκαιρινά ρούχα;
Να μην ξέρεις τις καλές ταβέρνες της περιοχής; (καλά, αυτές πες θα στις έλεγα εγώ ή ο Μανιάτης).
Να μην ξέρεις που θα κοιμηθείς, μιας και στους αγώνες μας γεμίζουν τα ξενοδοχεία;
Να μην μπορείς να ενημερώσεις τους χορηγούς που λέει και ο Φωκίων;
Να έχεις τον χορηγό απέναντι και να κουνάει το πάκο στο χέρι και να σου λέει «πες μας που τρέχεις» και εσύ να μην ξέρεις τι να του πεις;
Γενικώς είναι πολύ σκληρή η ζωή του αγωνιζόμενου όταν έχει να κάνει με τέτοιους οργανωτές.
S.Doukeris wrote:Εγώ θα σου πω για τους άλλους οργανωτές; Ο καθένας όπως μπορεί και όπως νομίζει. Έχουμε δει σπουδαία πράγματα αλλά έχουμε δει και γελοιότητες. Γενικώς αν περιμένεις να ακούσεις από εμένα σχόλια του στύλ "σας ζηλεύω που δεν μπορώ να τρέξω" ή "σας ζηλεύω που θα τρέξετε στον φοβερό αυτό αγώνα" ή "γίναμε παγκόσμιοι" ή "ελάτε με το σλιπάκι και όποιος χτυπήσει εγώ πληρώνω", θα περιμένεις πολύ.
Ειλικρινά δεν αξίζoυν σχολιασμό. Κρίμα... Πολύ κρίμα. Απλά λυπάμαι για την κατάντια μας.
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

stavrosd wrote:
S.Doukeris wrote: Μούτρα θάχες, γιατί θα σε είχε ξεπαραδιάσει ο Λάμπης.
Μούτρα δεν κάνω εύκολα μην ανησυχείς :P
Η αλήθεια είναι τι θα με εξέπληττε αν το έκανες αφού δεν είναι το στύλ σου αλλά σε κάποιο βαθμό θα έπρεπε να το κάνεις!
S.Doukeris wrote:Επειδή και εγώ σε εκτιμώ θα σου φέρω στο παραλληλοδρόμιο ένα μπουκάλι ξύδι.
Το περιμένω το μπουκάλι στην απονομή ;) αλλά φέρε απο το καλό...ξέρεις εσυ...
S.Doukeris wrote:Το σταματώ εδώ γιατί όπως μου θύμισε και ένας φίλος μας, με εσένα πρέπει να προσέχω.
Άντε μη τα πάρω και φέρω κανα-δυο containers φιάλες στο σπίτι σου :lol: :lol: :lol:
Καλημέρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ μας αγωνιζόμενε!
stavrosd

Post by stavrosd »

Τώρα το πας καλύτερα!
8-) 8-) 8-) 8-)
Δημητριάδης Σταύρος
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

GENERAL LEE wrote:
S.Doukeris wrote:
Το σταματώ εδώ γιατί όπως μου θύμισε και ένας φίλος μας, με εσένα πρέπει να προσέχω.
Άμα γουστάρεις μην το σταματάς ...
Ο αγωνιζόμενος που έχει για χορηγό <<γκαζάκια>> έχει πάντα δίκιο !!! :lol: :lol: :lol:
Image

Στρατηγέ μου μαζέψου γιατί αν έρθει κανένα "τιμολόγιο" δεν έχουμε λεφτά να το πληρώσουμε :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Φωκίων

Post by Φωκίων »

GENERAL LEE wrote: Ο αγωνιζόμενος που έχει για χορηγό <<γκαζάκια>> έχει πάντα δίκιο !!! :lol: :lol: :lol:
[/quote]

Η καλυτερη ατακα
Στρατηγε εγραψες για μια ακομη φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by Φωκίων on Thu Sep 17, 2009 16:19, edited 1 time in total.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ρε ξεκολλάτε, θα έρθει διπλό το "τιμολόγιο" και θα αρχίσω τους εράνους... :mrgreen:
Μη σου πω οτι θα βάλω και συνδρομή :lol: :lol: :lol: :lol:

τες πα για να είμαστε σίγουροι, ρωτήστε τον πνευματικό ιδιοκτήτη της φωτό
αν έχει πρόβλημα να αναρτηθεί εδώ. (Αν και πιστεύω οτι δεν θα έχει πρόβλημα αφού αναφέρεται έστω και εμμέσως η πηγή αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Καλου κακου εκανα μια διορθωση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”