Παρακαλουνται οι αγωνιζομενοι να συμπληρωσουν τη λιστα των εως τωρα 20 ανδρων με αναλογες συμμετοχες.

poli isixia epese re paidia ti egine .........Kritikos wrote:Καλησπέρα σε όλους. Τα καλά θα τα δείτε αύριο βραδύ μόλις γυρίσουμε πίσω από το βουνό, για να βγάλετε το τελικό συμπέρασμα. ΜΠΟΥΜΠΙ ΜΟΥ δεν υπάρχει νομίζω πρόβλημα, που θα έχουμε και λίγο νεράκι, και αν μου κάνει την χάρη και πόλοι λάσπη!!!!!!! τον μουχιαμά να παρεις![]()
Πιστεύω πως από Δευτέρα θα ζωηρέψει η κατάσταση !! !team xtrackmbarlos wrote:poli isixia epese re paidia ti egine .........Kritikos wrote:Καλησπέρα σε όλους. Τα καλά θα τα δείτε αύριο βραδύ μόλις γυρίσουμε πίσω από το βουνό, για να βγάλετε το τελικό συμπέρασμα. ΜΠΟΥΜΠΙ ΜΟΥ δεν υπάρχει νομίζω πρόβλημα, που θα έχουμε και λίγο νεράκι, και αν μου κάνει την χάρη και πόλοι λάσπη!!!!!!! τον μουχιαμά να παρεις![]()
ΜΗΤΣΟ ΕΧΑΣΕΣ!!Kritikos wrote:Καλησπέρα μόλις πριν λίγο επιστρέψαμε από το βουνό όλες η ειδικές είναι έτοιμες.
Άρα έχουμε 1 ειδική [κατατακτήρια] στο καθαρό την παρασκευή μόλις φτάσετε περνάτε τεχνικό ελέγχο και άμεσος θα ξεκινήσει, περίπου υπολογίζω στις 11-πμ![]()
Τώρα Σάββατο έχουμε 3 ειδικές 1 στο καθαρό πάλι, και δυο στο ενδιάμεσο της διαδρομής η είναι μεγαλύτερες από την πρώτη από,Αγιο Νικόλαο προς καθαρό![]()
Και την ΚΥΡΙΑΚΗ η ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗ θα είναι κοντά στην πόλη του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο χωρίο Λακώνια στην περιοχή πεπόνιδες οπού και θα αναδείξει τους νικητές
Σε λίγο θα έχετε και ρεπορτάζ θα ήθελα να ξέρω όμως ποιος ξεκινάει πρώτος![]()
![]()
![]()