παρε μου μια πιπα,παρε μου μια πιπα,παρε μου μια πιπα,παρε μου μια πιπα ,παρε μου μια πιπα!!!Drimon wrote:Και για την ιστορία, η κατάσταση του αυτοκράτορα επιδεινώθηκε σε νεροφάγωμα, αλλά έβγαλε το εμπόδιο (ένα από τα δυσκολότερα τις εκδρομής) κι ας έχοντας μόνο τρεις ρόδες ενεργές.![]()
Όχι σαν κάτι άλλα που σπάνε στο ίσιωμα και είναι μαθημένα να φεύγουν με ΟΔΙΚΗ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
ROCKY XXX wrote:Drimon wrote:Και για την ιστορία, η κατάσταση του αυτοκράτορα επιδεινώθηκε σε νεροφάγωμα, αλλά έβγαλε το εμπόδιο (ένα από τα δυσκολότερα τις εκδρομής) κι ας έχοντας μόνο τρεις ρόδες ενεργές.![]()
Όχι σαν κάτι άλλα που σπάνε στο ίσιωμα και είναι μαθημένα να φεύγουν με ΟΔΙΚΗ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ντριμον εγω μαζι σου ειμαι αλλα ξερεισ ποσα καυσημα εχει γλυτωσει ο μιχαλοπουλος απο την οδικες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ντριμόνη...Drimon wrote:Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ"
όλα αυτά που λές, είναι σαν κι'αυτά που κάνεις του Μιχαλόπουλου. ...δηλαδή ΠΙΠΕΣ!!!!!!
φιλαράκι... έσπασες?
ε! τέλος!
κι'εγώ δεν έχω φορτώσει ποτέ τον υποπόταμο σε οδική
κι'εγώ πάντα γυρνάω με τον υποπόταμο πίσω
κι'εγώ έχω ταξιδέψει επιστροφή με το ένα ημιαξόνιο στο μπαγκάζι
...
αλλά...
ΠΑΛΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝ!!!!
όταν σπάς, το θέμα δεν ειναι ΠΩΣ γυρνας πίσω. Το θέμα είναι ότι ΕΣΠΑΣΕΣ!!!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
ROCKY XXX wrote:Drimon wrote:Και για την ιστορία, η κατάσταση του αυτοκράτορα επιδεινώθηκε σε νεροφάγωμα, αλλά έβγαλε το εμπόδιο (ένα από τα δυσκολότερα τις εκδρομής) κι ας έχοντας μόνο τρεις ρόδες ενεργές.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ντριμον εγω μαζι σου ειμαι αλλα ξερεισ ποσα καυσημα εχει γλυτωσει ο μιχαλοπουλος απο την οδικες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ε μην το λές ... παιζει και αυτο το ρόλο του Βασιλιά μου ... ειδικά αν εισαι μεσα σε καμιά τάφροantonisxj wrote:όταν σπάς, το θέμα δεν ειναι ΠΩΣ γυρνας πίσω. Το θέμα είναι ότι ΕΣΠΑΣΕΣ!!!!!!

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Ρε Λευτεράκι,lker wrote:Ε μην το λές ... παιζει και αυτο το ρόλο του Βασιλιά μου ... ειδικά αν εισαι μεσα σε καμιά τάφρο![]()
![]()
![]()
κι'εγώ όσες φορές έσπασα ημιαξόνιο, ήταν επειδή το ζόρισα.
όσες φορές έσπασα κορωνωπήνιο ήταν πάλι γιατί το ζόρισα
όταν έσπασα ακραξόνιο ήταν γιατί δεν το είχα σφίξει
όταν...
όταν...
όταν...
πάντα υπάρχει λόγος. τίποτα δεν σπάει μέσα στο γκαράζ.
το πρόβλημα μπορεί να υπήρχε εκεί και να μην το είχες καταλάβει.
ή το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε τη στιγμή που το ζόριζες.
οκ.
και?
το θέμα είναι οτι έσπασες.
ΤΕΛΟΣ!!!!

Λευτερη πρέπει να καταλαβεις οτι ηρθε η ώρα οι μετρ των σπασιμάτων να βγάλουν το αχτι τους!!!!
ειναι αλήθεια οτι ψαχνοτανε και ο ντριμονακος οπότε το ήξερε κιόλας οτι θα ακούσει πολλά!!!
Τουλάχιστον αντεξε αρκετά και απο οτι εχω πληροφορηθει ξεφτιλισε αρκετους!!!!!

ειναι αλήθεια οτι ψαχνοτανε και ο ντριμονακος οπότε το ήξερε κιόλας οτι θα ακούσει πολλά!!!
Τουλάχιστον αντεξε αρκετά και απο οτι εχω πληροφορηθει ξεφτιλισε αρκετους!!!!!

σε διαβεβαιώ ότι δεν έχω καμία τέτοια όρεξη.johny4x4 wrote:Λευτερη πρέπει να καταλαβεις οτι ηρθε η ώρα οι μετρ των σπασιμάτων να βγάλουν το αχτι τους!!!!
και να είσαι σίγουρος ότι όταν κάποιος σπάει, πάντα πηγαίνω να του συμπαρασταθώ στον πόνο του.

πάντα πηγαίνω να τον βοηθήσω να μαζέψουμε τη ζημιά.
στην περίπτωση του Ντριμόνη βέβαια, αν ήμουν παρόν, όχι μόνο δεν θα τον βοηθούσα, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να διόρθωνε το οτιδήποτε όσο ήμουν κοντά.

Γιατί;;;antonisxj wrote:...στην περίπτωση του Ντριμόνη βέβαια, αν ήμουν παρόν, όχι μόνο δεν θα τον βοηθούσα, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να διόρθωνε το οτιδήποτε όσο ήμουν κοντά.
Ποια η βασιλική μέριμνα για τους υπηκόους του;;;

Εσύ Μιχαλόπουλε μην γελάς. Χαχανούλη!!!