Καλημερα Καγκουρες,
ελπιζω οτι ολοι φτασατε καλα στον προορισμο σας!!!!!!!
Σας αρεσε? Ε? Για να δω εντυπωσεις????
Λοιπον, εγω απο μερους μου εχω να πω οτι το Καγκουροπνευμα καλα κρατει
Πιστευω οτι ολοι περασαμε πολυ καλα ( γαματα οπως λεει και ο Νικολας που μαζι με τα αλλα παιδια που ηρθε μας εκανε ευχαριστη εκπληξη!!! ). Επισης εχω να πω οτι χωρις την υποστηριξη του 4x4 Club Λαρισας οι διαδρομες ΔΕΝ θα ηταν τοσο καλες... Ολα τα παιδια του κλαμπ ηταν παρον και τις δυο ημερες και με τη συμβολη τους ειχαμε το απαιτουμενο χαβαλε....
Τωρα, βιντεο απο μερους μου θα αργησουν να μπουνε γιατι το υλικο ειναι παρα πολυ και το τρεξιμο που εχω αυτη την εβδομαδα επισης..... θα προσπαθησω οσο πιο συντομα μπορεσω.
Για τους Καγκουρες που ειμασταν παρον τι να πω? Ας ξεκινησω απο τις κυριες οπως και πρεπει... Η Αμαλια ηταν ακουραστη!!!! Εχει περπατησει ολες τις πλαγιες, ανεβηκε ολες τις ανηφορες, πατησε ολες τις λασπες για να προλαβαινει το βιντεο!!!Χωρις την Αμαλια δεν θα ειχαμε καμια ληψη!!!!!!!!!!
Η Μαρια ( συνοδος του Drimon ) το πηγε το Jimny ΚΟΦΤΕΣ!!!!!!!
Η Δημητρα ( συνοδος του Zak ) ηταν μεσα στο Rubicon σε ΟΛΑ τα περασματα !!!!!
Πραγματικες καγκουροκυριες
Ο Δον ειναι αρχοντικος οπως παντα! Ο RockyXXX ειναι μορφη!!!! Την Παρασκευη το βραδυ εκαναν την ταβερνα του χωριου μποζουξιδικο

Μαζι με τον μαγαζατορα, ενα δημοτικο συμβουλο και ενα τσοπανο εφτασαν μετα απο πολλα Chivas και πολυ Διονυσιου κλπ να συζητανε ποιανου η π@@τσα σπαει καρυδια καλυτερα
Ο Σακης μου θυμισε οτι υπαρχουν ακομη Cherokee XJ με πολυ γκαζι!!!! Το γκαζι στο πατωμα και ας μην δουλευαν τα μπλοκε το γ@μηενο θα ανεβει
Ο Zak παιδια...τον θυμαστε αθορυβο με το ασπρο YJ? Λοιπον ετσι ειναι και με το Rubicon... Eσκαγε μυτη απο το πουθενα, εκει που αλλοι ξεσηκωναν το τοπο απο τη φασαρια να περασουν ενα εμποδιο, το περναγε με χιλια και λουφαζε και παλι μεχρι το επομενο

Μαλλον αυτος ειναι το καγκουροφαντασμα
Ολοι μαλλον θα περιμενετε τα σχολια μου για τον Drimon, ε? Λοιπον δεν θα πω τιποτα γιατι πολυ απλα ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ!!!

Θα δειτε στο βιντεο

Οταν μπει
Αυτα απο εμενα, να ειμαστε ολοι καλα και να μπορεσουμε να το ξανακανουμε