antonisxj wrote: και όχι τίποτα άλλο... σε λίγο καιρό θα βάζεις στο google "Λούγκρες, gay, πίπες" και θα εμφανίζει αποτέλεσμα
"Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ"
ε! μα δεν γίνεται άλλο...
!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
-
Elias Nicolaou
Επειδη θα χασεις το λογαριασμο με τις πιπες εχουμε και λεμεantonisxj wrote: αν το κάνω, τι ζουμί να πάρω?
τι ζουμάκι να ζητήσω στα μαγαζιά?
σε τι τιμές πάιζουν αυτά? δεδομένου ότι θέλω μια μικρή ποσότητα.
ευχαριστώ και σταματήστε να φαίρεσται σαν κάγκουρες. φτιάχνουμε και ένα αμάξι εδωμέσα...
ζουμι οτιδηποτε που να λεει gear oil for LSD
τιμες αγνωστο αλλα κυκλοφορουν σε συσκευασιες του λιτρου
προσωπικα οτιδηποτε γραναζι ή εξαρτημα που εμπλεκεται θα προτιμουσα να το βουταω σε λιπαντικο πριν το μονταρω
Τεχνικες πληροφοριες τελος, προς το μπαρον
τοσες πιπες, μπροστοκολλητα, πισωκολλητα, στα τεσσερα, με 4χ4, με..., με..., με ....
ουτε η Xaviera Hollander δεν σας πιανει
καλα εδω, αλλα και στην αλλη μετατροπη του Αργιτη ...μααγκες μου το 99.99% ειναι αλλου ειδους τριβολογικες αναφορες
αλλα εχω γελασει με την ψυχη μου
τα σεβη μου
Ηλιας Νικολαου
Elias Nicolaou wrote: Επειδη θα χασεις το λογαριασμο με τις πιπες εχουμε και λεμε
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!!Elias Nicolaou wrote: τοσες πιπες, μπροστοκολλητα, πισωκολλητα, στα τεσσερα, με 4χ4, με..., με..., με ....
καλα εδω, αλλα και στην αλλη μετατροπη του Αργιτη ...μααγκες μου το 99.99% ειναι αλλου ειδους τριβολογικες αναφορες
τα σεβη μου
Γι αυτό είμαστε εδώ.
-
Elias Nicolaou
καλως σας βρισκω και επισημα πιαDrimon wrote:ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι αυτό είμαστε εδώ.
γιατι σας παρακολουθω αρκετο καιρο αλλα λιγο ψηλα στην κερκιδα
τωρα κατεβηκα πιο χαμηλα οπου ο κινδυνος να σε παρουν τιποτε "σκαγια" ειναι πιο ορατος
Ηλιας Νικολαου
-
Elias Nicolaou
επανερχομαι επι του προαναφερθεντοςElias Nicolaou wrote: ...ζουμι οτιδηποτε που να λεει gear oil for LSD
τιμες αγνωστο αλλα κυκλοφορουν σε συσκευασιες του λιτρου ...
στο δικο μου με πισω LSD οι προδιαγραφες ειναι
API Service GL-5 (SAE 85W-90, INFILREX 33)
και χρειαζεται περιπου 2 λιτ (1.6 για την ακριβεια)
Ηλιας Νικολαου
Elias Nicolaou wrote:Επειδη θα χασεις το λογαριασμο με τις πιπες εχουμε και λεμεantonisxj wrote: αν το κάνω, τι ζουμί να πάρω?
τι ζουμάκι να ζητήσω στα μαγαζιά?
σε τι τιμές πάιζουν αυτά? δεδομένου ότι θέλω μια μικρή ποσότητα.
ευχαριστώ και σταματήστε να φαίρεσται σαν κάγκουρες. φτιάχνουμε και ένα αμάξι εδωμέσα...
ζουμι οτιδηποτε που να λεει gear oil for LSD
τιμες αγνωστο αλλα κυκλοφορουν σε συσκευασιες του λιτρου
προσωπικα οτιδηποτε γραναζι ή εξαρτημα που εμπλεκεται θα προτιμουσα να το βουταω σε λιπαντικο πριν το μονταρω
Τεχνικες πληροφοριες τελος, προς το μπαρον
τοσες πιπες, μπροστοκολλητα, πισωκολλητα, στα τεσσερα, με 4χ4, με..., με..., με ....
τα σεβη μου
Αντουάν.......επειδή εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος..
θα σου πρότεινα την βαλβολίνη που παίρνει το πίσω διαφορικό του Terrano που είναι και αυτό LSD!!!!!
ακόμα να μου τηλ ο παπάρας...και καλά δουλεύει...μας δουλεύει ψιλό γαζί....θα σε περιμένω έξω από τον καταπέλτη του καραβιού την Παρασκευή να σε αποθεώσω....
να και ο σοβαρός....aggas wrote:Αντουάν.......επειδή εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σου πρότεινα την βαλβολίνη που παίρνει το πίσω διαφορικό του Terrano που είναι και αυτό LSD!!!!!
αυτοκίνητο TERANO...με μετακαυστήρα (δε το φέρνεις προς τα εδώ που χάλασε της πολυκατοικίας?)....ΤΙ...ΦΤΙ
Μετακαυστήρα γράφει.......όχι καυστήρα!!!!!!!!!!!comanche wrote:αυτοκίνητο TERANO...με μετακαυστήρα (δε το φέρνεις προς τα εδώ που χάλασε της πολυκατοικίας?)....ΤΙ...ΦΤΙ
Άσε που δεν είναι και οικολογικό......