1. Wild Terrain AOE4X4 5. - 6.11.2011

GANGSTER

Re: 1. Wild Terrain AOE4X4 5. - 6.11.2011

Post by GANGSTER »

ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!
Ο ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΟΣ ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΥΦΤΟΝΙΚΟΛΟΣ ΗΤΑΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΡΗΣΕ ΕΝΑ ΄ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΙΓΟ ΜΟΥ!!!
ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΤΡΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΞΗΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΡΗΤΗ!!!
panos110

Post by panos110 »

Εμεις σας ευχαριστουμε που μας τιμησατε με τη συμμετοχη σας.
Το τοσο ομορφο φυσικο περιβαλλον υπηρχε στην πορτα μας,βαλαμε την ορεξη μας σαν ομαδα,οι Dista,Μηλας,Σταθης,Αλεκος,οργανωσαν την απειρια μας σε διοργανωση τετοιων αγωνων και αυτο που βγηκε χαρηκαμε που σας ικανοποιησε.
Το αποτελεσμα ξερουμε ολοι οι αγωνιζομενοι οτι δεν μετραει στην καταταξη αλλα στη μνημη των θεατων.
Βαγγελη οσοι περνουν διπλα απο το ρεμα της 2ης ειδικης της Κυριακης θα σε θυμουνται να τροχιζεις τα βραχια,καθως και το Θεολογη που το ανεβηκε με πατημα Γατας.
Εννοειται οτι Θα ερθουμε στην Κρητη.
Κοκκινη ασε το κυνηγι και κορδελιασε το βουνο. :lol: Οι μερες περνανε!!!!!!!!!!
geo

Post by geo »

θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να σας ευχαριστησω ολους που μας τιμησατε.να ειστε ολοι καλα και σας ευχαριστουμε.
Vasilisx4

Post by Vasilisx4 »

Μπράβο και από εμένα παιδιά. Όλα ήταν πολύ καλοστημένα. (Ακόμη και τα σκουπίδια μαζέψαν τα παιδιά αμέσως μετά το τέλος κάθε ημέρας)!
Και επειδή... τα γραπτά μένουν, αρχίζουμε με το νικητή:

1) Νο 29, Ραυτόπουλος Βασίλης - Μπάρλος Βασίλης,
http://www.youtube.com/user/donpedrodecashieres#p/u

2)...
mitsos

Post by mitsos »

Eνα πολυ ομορφο αρθρο για τον αγωνα:
http://www.nomad.gr/news/?p=17988
geo

Post by geo »

αντε βασιλη, τα βιντεαααααα :P
manos

Post by manos »

η απονομή στο προαύλιο του Δημαρχείου

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
mitsos

Post by mitsos »

Η ΑΟΕ 4χ4 ξεκίνησε και ακόμα είναι μια παρέα φίλων που τρέχουν σε 4κινητους αγώνες.
Σαν αγωνιζόμενοι λοιπόν, προσπαθήσαμε να στήσουμε αυτό που εμείς θα θέλαμε να ζήσουμε!
Πάντα θέλαμε έναν αγώνα με σωστά ωράρια που να τηρούνται!
Πάντα θέλαμε σωστά και γρήγορα αποτελέσματα!
Πάντα θέλαμε όμορφες διαδρομές και πολύ κόσμο στους αγώνες μας!
Πάντα θέλαμε η οργάνωση να τρέχει για μας πριν από μας και να είναι όλα έτοιμα για να γουστάρουμε εμείς !
Πάντα θέλαμε η απονομή να γίνει την αρχική ώρα που είχε προγραμματιστεί, να μην υπάρχουνε καθυστερήσεις να γίνει ΓΙΑ ΜΑΣ κ ποτέ δεν είπαμε όχι στις ….. σαμπάνιες!!!

Με αυτή τη λογική λοιπόν αναλάβαμε να οργανώσουμε έναν αγώνα που οι περισσότεροι από μας δεν είχε τύχει να παρακολουθήσουμε πότε από κοντά, κάνοντας πρεμιέρα, σε ένα δύσκολο έργο.....
Με τις οποίες ελλείψεις και παραλήψεις νομίζω ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά!!

Θέλω να πιστεύω ότι ήμασταν άξιοι αντικαταστάτες μιας πολύ δυνατής λέσχης (Σκάρτα Εκατό) που μας εμπιστεύτηκαν έναν τέτοιο αγώνα κ τους ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας έδωσαν!
Δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας οργανωτές κ δεν θα πάψουμε να είμαστε πρώτα αγωνιζόμενοι . Το ζήσαμε μαζί σας κ χαρήκαμε που το χαρήκατε εσείς!

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να ‘βγει’ αυτός ο αγώνας:
Τους χορηγους μας: αξεσουάρ 4χ4 Λέκκας Γιάννης, pet shop Αμαζόνιος, Βιδομεταλ, 4χ4 extreme, Βarolas 4χ4, BP Κιαπέκος, Καντάς, Βαρβούζος Cars, Φραντζης, την ΚΤΜ Μιμίκος, Ταβέρνα ‘Πανόραμα’, Ψησταριά ‘τα Κατούνια’, και τέλος το συνεργείο του Ματράκα που ξενύχτισε για σας!
Την αστυνομία της Χαλκίδας για την άμεση ανταπόκριση, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες Ψαχνών και τον κ.Ραπτακη, τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και την αντιδήμαρχο κ.Κατσικά που μας έκανε κ την απονομή, τον γιατρό μας (φίλο και τετρακίνητο) Αντώνη Κουτεντάκη, την ΛΑΡΚΟ για την διάθεση του ασθενοφόρου και τον κ Τσώκο πρόεδρο του συνεταιρισμού στα μέρη του οποίου έγινε ο αγώνας.

Την αδερφική Λέσχη Ευρίπου 4χ4 και το Ferozaclub που βοήθησαν με πολλά άτομα και αυτοκίνητα rescue στον αγώνα!

Τον Δημήτρη Σταθάκο, τον Παναγιώτη Μήλα και φυσικά τον Στάθη Μανιάτη που ήταν τα βασικά στελέχη του αγώνα μας καθώς και τον Αλέκο Αποστολίδη που ήταν κοντά μας και τις δύο μέρες!

Όλο τον κόσμο που ήρθε, τους θεατές κ πάνω από όλα τους αγωνιζομένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Μανώλη Νταή, και τον Μιχάλη Γιμουσιακάκη, γιατί οι παρατηρήσεις τους μας βοηθάνε να γίνουμε εμείς καλύτεροι!!

Συγχαρητήρια στους νικητές Ραφτόπουλο, Μακρινό, Δελλή καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες

Τέλος θέλω να πω οτι για να βγει ενας αγωνας ετσι κ για να γινει κ η απιστευτη μετακομιση ενος ολοκληρου setup (=ασθενοφορο, γραμματεια, γεννητρια, 6 αυτοκινητα οργανωσης, 14 αγωνιστικα, 8rescue, 25ατομα οργανωση, 1 πυροσβεστικο κ ΟΛΟ τον κοσμο) σε 700 μετρα αποσταση κ να δωθει εκκινηση του αυτοκινητου στην επομενη ειδικη μεσα σε μια ωρα χωρις να χαθει η ροη του αγωνα κ χωρις να σπασει ο κοσμος και για να ειναι το βουνο μας καθαρο μιση ωρα μετα το τελος του αγωνα, χρειαζεται απο πισω ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ κ ειμαστε τυχεροι που την εχουμε!!

Μερικες φορες το αγχος μας ξεπερνουσε τα ορια κ ζηταμε συγνωμη αν καποιες στιγμες τα ξεπερασαμε κ εμεις......
Tην επομενη φορα ελπιζουμε ολα να ειναι καλυτερα!!!

Να ειστε ολοι καλα κ σας ευχαριστουμε πολυ!!

Εκ μερους του ΔΣ της ΑΟΕ4Χ4

Υ.Γ. Ενας καλος φιλος μου ειχε πει οταν αρχισα να ασχολουμαι με τους αγωνες: "Μην κρινεις τοσο απολυτα αν δεν βρεθεις σε αυτη τη θεση"
Τωρα λοιπον που βρεθηκα κ περασα κ απο αυτη τη θεση ενα εχω να πω: Δεν επεσα κατω απο τα δικα μου στανταρ κ ας ηταν μια δυσκολη πρεμιερα! Χαρηκα που ηταν εκει κ το ειδε με τα ματια του...
Δημητρα.
toro

Post by toro »

[quote="GENERAL LEE"]Από εμενα , τον συνοδηγο μου τον Διαμαντη και το το υπολοιπο team (Ξανθο αγορι και τον Γελαδαρη απο το Michigan :lol: ) .................................................................................................................................................................................................(Τς-τς-τς-τς...επιπεδο!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....
Παιδια,....ΑΨΟΓΟΙ!!!!!!! Μανο, Πανο, Στεφανε, ΜΗΤΣΟ....συγχαρητηρια!!!!!!! Αλλα ηταν......ΛΙΓΟ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΕΣ......ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Και που ξερατε??? Μπορει να ξεκολαγα απο το.......13!!!!!) Mitso....ΕΣΥ φταις!!!!!! :lol: :lol: ..Ξερεις ΕΣΥ!!!!! (Το γουρι!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.... Ευχαριστουμε ΠΟΛΥ!!!!!! 8-) 8-) :D :D :D
mitsos

Post by mitsos »

toro wrote: Mitso....ΕΣΥ φταις!!!!!! :lol: :lol: ..Ξερεις ΕΣΥ!!!!! (Το γουρι!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.... 8-) 8-) :D :D :D
Θα στο φερω προσωπικα την επομενη φορα που θα συναντηθουμε!!! 8-)
Οχι τπτ, αλλα αν ξανακολλησεις στο ... 13, να μην εχεις δικαιολογια!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”