!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

Τι σχεδιο!!!!Τι ντιζαιν!!!!Μα τον Τουτατις!!!!!Τι εμπνευση!!!!Ουτε ο Καλατραβα δεν μπορει να φτασει σε τετοιο επιπεδο σχεδιαστικου οιστρου!!!!
ΕΥΓΕ ΒΑΣΗΛΕΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

Ολοι μαζι τρια ΖΗΤΩ για το Υπερτατο βασηλια μας!!!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:Κοίτα Γιώργο τα πράγματα έχουν ως εξής....
μάλλον τον γ@μ@αει ο Παπαδόπουλος και του κάνει τζάμπα διαφίμηση
και μάλλον πρέπει να γ@μιέστε και μεταξύ σας γιατι πολύ υποστηρίζει ο ένας τον άλλο και μου φαίνεται περιεργο....
δεν μπορεί ο καημένος ο ντριμόνης να κράζει εσενα και να τα ακούει και απο σενα και απο τον βασιλιά....είναι λιγουλάκι ύποπτο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

για να σου φυγει η απορεια εσενα κ του φιλου σου του χαζο ιαπωνα θα σου βαλω ενα τραγουδακι!!!κ πιστεψε οτι θες!!

http://www.youtube.com/watch?v=0zridJTc1Ms
aggas

Post by aggas »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Τι σχεδιο!!!!Τι ντιζαιν!!!!Μα τον Τουτατις!!!!!Τι εμπνευση!!!!Ουτε ο Καλατραβα δεν μπορει να φτασει σε τετοιο επιπεδο σχεδιαστικου οιστρου!!!!
ΕΥΓΕ ΒΑΣΗΛΕΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

Ολοι μαζι τρια ΖΗΤΩ για το Υπερτατο βασηλια μας!!!!!!
Εγώ θα πώ τρία ζήτω στον Παπαδόπουλο, γιατί πρέπει να κατανάλωσε πολλές σοκοφρέτες μέχρι να τα σχεδιάσει...................
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

...καγκουρίδηδες καλησπέρα.
τα νέα του υποπόταμου σήμερα.

...περιμμένω ακόμα να ετοιμαστούν οι βάσεις της ανάρτησης για να τελειώσω τα κολήματα στον άξονα.
και αφού ακόμα περιμμένω αυτά, σήμερα το απόγευμα που δεν είχα όρεξη να κάτσω στο γραφείο, έκατσα να κάνω καμιά δουλίτσα στο γκαράζ.

έφτιαξα λοιπόν αυτό το υπέέέέέέέέέέροχο ντουλαπάκι εκμεταλευόμενος το υπάρχων βαθούλωμα στα πλαϊνά του μπαγκαζιού του υποπόταμου. μένει να ντυθεί με το ανάλογο μοκετάκι και να μπεί μια κόμπιτσα για να μένει το καπάκι κλειστό.

Image

Image

Image

Image

και χωράει μέσα όλα τα απαραίτητα...
ένα σκασμό κορωνωπήνια... :mrgreen:
Image

τρυπάνια και αερόκλειδα... :mrgreen:
Image

παρόλα αυτά, εγώ το ντουλαπάκι το θέλω για να βάζω μερικά ρούχα, ιατρικά είδη και τα απαραίτητα κωλόχαρτα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

επίσης εγκατέστησα και τις βάσεις για το δοχείο του αέρα.

εδώ λοιπόν θέλω και καμιά ιδέα για την εγκατάσταση του κομπρεσέρ πάνω στις βάσεις του του δοχείου.
θέλω μια βάση για να μπορώ να βάζω και να βγάζω το κομπρεσέρ όποτε θέλω χωρίς να χρειάζεται να βιδώνω και να ξεβιδώνω βίδες.
καμιά καλή ιδέα? να κουμπώνει και να ξεκουμπώνει η βάση εύκολα.

Image

Image

Image
antonisxj

Post by antonisxj »

και κάτι ηλεκτρολογικό.
κανένα καλό κούμπωμα αρσενικό - θυλικό να κουμπώνω τα καλώδια του κομπρεσέρ με τα μόνιμα που έχω εγκαταστήσει? πρέπει να αντέχει το φορτίο του ρεύματος που περνάει.

και... ευχαριστώ. :mrgreen:
manos4x4

Post by manos4x4 »

antonisxj wrote:επίσης εγκατέστησα και τις βάσεις για το δοχείο του αέρα.

Image

φιλαράκο εγώ δέν ζηγώνω το καγκουρόχημα σου πλησίων των 100 μέτρων με αυτή τη βόμβα που κουβαλάς :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
John Derre

Post by John Derre »

Σχετικά για τα φις ρεύματος σου προτείνω ένα φις πλατφόρμας 12V αλλά θα χρησιμοποιήσεις τρεις επαφές για το θετικό και τρεις για το αρνητικό για να αντέχει το φορτίο του ρεύματος.Θέλω και εγώ ένα κομπρεσέρ 12V και θέλω να μου πεις πόσο κάνει?
antonisxj

Post by antonisxj »

καταρχάς Μάνο, δεν κουβαλάω βόμβα.
κουβαλάω τορπίλα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
η οποία όμως θα είναι μονίμως άδεια.
θα γεμίζει μόνο όταν χρειάζομαι αέρα. έτσι είχα και το προηγούμενο δοχείο. και δεν έχω το άγχος ότι κουβαλάω ένα θερμοσίφωνο με το γενικό σηκωμένο :mrgreen: :mrgreen:

φίλε τρακτεράνθρωπε :mrgreen: δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που μου προτείνεις και θα με βοηθούσε αν έδινες λίγες παραπάνω πληροφορίες ή ακόμα και αν πόσταρες ένα λίνκ να μπώ να ιδώ.
όσο για το κομπρεσέρ, το έχει ο Δακούτρος στον Πειραιά. σε ασυναγώνιστη τιμή (ακόμα και απο αυτές του εξωτερικού)
το συγκεκριμμένο είναι το μεγάλο των 160lt/min της T-max και το είχα πάρει 90€. ξέρω όμως ότι έχουν βγεί σε χαμηλή τιμή τα διπλοπίστονα που είναι ακόμα πιό γρήγορα χωρίς να καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα. το συγκεκριμμένο κομπρεσέρ, μόλις αρχίσει να δουλεύει... η μπαταρία την ακούω στερεοφωνικά... :mrgreen:
antonisxj

Post by antonisxj »

και το ντουλαπάκι τελειωμένο

Image

Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”