24 Ώρες 4Χ4 2009

Post Reply
Isidoros Dedes

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by Isidoros Dedes »

Τώρα που κάηκαν τα πάντα, ο κοπανατζής θα φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ..........
και θέτω το ερώτημα,
μήπως θα έπρεπε το "σλόγκαν" του αγώνα να είχε αναφορά, στα καμμένα μας δάση ?
TODOR HRISTOV

Post by TODOR HRISTOV »

Και άλλοι δύο Βούλγαρους συμμετέχοντες ;)

TANYO TANEV/ANGEL VALKOV

Image

STANISLAV GEORGIEV/VALENTIN VALKOV

Image
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Λίγο οι φωτιές, λίγο οι διακοπές αμέσως μετά, με κράτησαν 2 εβδομάδες μακριά από Η/Υ, οπότε τώρα ενημερώνομαι!

Τα αυτοκίνητα από Βουλγαρία είναι φανταστικά και θα δώσουν άλλο χρώμα σε έναν ήδη όμορφο αγώνα που από φέτος θα έχει και αυτοκίνητα Rally! Πιστεύω πως φέτος θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά σε επίπεδο αλλά και διασκέδαση!

Από όλα τα αυτοκίνητα των φίλων Βούλγαρων μου έκανε εντύπωση αυτό του YAVOR ATANASOV που είναι το παρακάτω…

Image

….Αλήθεια, ο φίλος YAVOR το γνωρίζει το «φαινόμενο Αθανασίου» που πλήττει την χώρα μας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη κάθε χρόνο? Αν δεν το γνωρίσει, ας του το πει κάποιος, να προλάβει να βάλει πόρτες και παράθυρα τουλάχιστον ο άνθρωπος!!!

Γιάννης Αθανασίου wrote:Ακόμη και αν σε περάσουν Πέτρο; :D :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Γιάννη μου άσχετα με τι γράφεις για να με πειράξεις, ξέρεις πολύ καλά πως ποτέ δεν έτρεξα για την θέση, στόχος μάς είναι πάντα η διασκέδαση με ότι συνεπάγεται αυτό! Το μόνο που πραγματικά ¨κυνηγάω¨ και θέλω, είναι ο τερματισμός!!! Το άγχος μου είναι μήπως δεν αντέξει το ¨καημένο¨ το Jimny το πολύωρο sex και με αφήσει με την κ@υλα! Πραγματικά θα έχω το ίδιο χαμόγελο και από την τελευταία θέση αρκεί να έχω φτάσει στον τερματισμό και να έχω οδηγήσει στους ρυθμούς μου για 24 ώρες! Delirium…

Οπότε, μακάρι να ομορφαίνουν τον αγώνα μας τέτοιες συμμετοχές και ας είμαι από τους τελευταίους. Κρίμα μόνο που δεν θα είμαστε στην ίδια κατηγορία… Ο καινούργιος κινητήρας για το Jimny δεν βρέθηκε έγκαιρα, φέρνοντας πίσω και όλες τις υπόλοιπες προγραμματισμένες βελτιώσεις (cage, καθίσματα, πυρόσβεση κτλ.) αφού δεν ήθελα να φορτώσω επιπλέον κιλά στα 82 αλογάκια του μοτέρ. Έτσι θα είμαι πάλι στην Open, με το ίδιο “ μαμά” Jimny με πέρυσι με την διαφορά μόνο ενός roll bar.

Y.Γ. Tελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη θα κάνω ¨προπόνηση¨ στον 24ώρο ασφάλτινο του ΣΙΣΑ από το δεξί αυτή την φορά…
Last edited by Pet4x4 on Sat Sep 12, 2009 09:49, edited 1 time in total.
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

;)
ιγνατιος ορφανος

Post by ιγνατιος ορφανος »

Διαβάζω τόσο καιρό όλα αυτά τα ωραία πράγματα , ανυπομονούσα πότε θα έρθει εκείνη η ώρα επιτέλους να τρέξω έναν αγώνα που μου αρέσει πολύ και ταιριάζει στο pajero μου. Διστιχός μετά το ατύχημα που είχα και παρόλο που η κατάστασή μου βελτιώνετε δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να οδηγήσω μέχρι τότε να ζήσω λίγο έστω και απέξω αυτό που θα γίνει , να βοηθήσω την ομάδα μας KRD στην οποία να θημήσω είμαι και ΠΡΟΕΔΡΟΣ .
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Η συμμετοχή σου είναι από τις "σίγουρες"!

Θα σου έχουμε νούμερα, θα πάρεις εκκίνηση και μετά κάνε ότι θες!

Σιγά μη μας ξέφευγες έτσι απλά...
friar

Post by friar »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Η συμμετοχή σου είναι από τις "σίγουρες"!

Θα σου έχουμε νούμερα, θα πάρεις εκκίνηση και μετά κάνε ότι θες!

Σιγά μη μας ξέφευγες έτσι απλά...
Τέτοια του λές και μαζεύει τις κούπες :lol: :lol:
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
apnea

Post by apnea »

ιγνατιος ορφανος wrote:Διαβάζω τόσο καιρό όλα αυτά τα ωραία πράγματα , ανυπομονούσα πότε θα έρθει εκείνη η ώρα επιτέλους να τρέξω έναν αγώνα που μου αρέσει πολύ και ταιριάζει στο pajero μου. Διστιχός μετά το ατύχημα που είχα και παρόλο που η κατάστασή μου βελτιώνετε δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να οδηγήσω μέχρι τότε να ζήσω λίγο έστω και απέξω αυτό που θα γίνει , να βοηθήσω την ομάδα μας KRD στην οποία να θημήσω είμαι και ΠΡΟΕΔΡΟΣ .

Ιγνάτιε, μην ανησυχείς! (ξέρεις εσύ :Red Bull!! :lol: ) Πέρα από την πλάκα, όλοι ευχόμαστε να αναρρώσεις γρήγορα και να έρθεις κοντά μας και , γιατί όχι, να χαρείς τον αγώνα μέσα από το bucket σου! Να ξέρεις ότι εδώ όλοι σε αγαπάμε και σε περιμένουμε!
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

Μετά την κατα τόπου, πρόσφατη, επιθεώρηση της διαδρομής στην νήσο Εύβοια, σκεφτόμαστε σοβαρα (σικ) να ζητήσουμε σαν στάνταρ εξοπλισμό του πληρώματος τα... μπρατσάκια!

Ε, ρε γέλιο που έχει να πέσει...

ΥΓ. Για τους πάνω από 100 κιλά θα είναι υποχρεωτική η σαμπρέλα από 35x12,5x17,5!
friar

Post by friar »

Χμμμ
Απλά ομολογκέ η Custom
Attachments
Απλά
Απλά
mpratsakia1.png (60.95 KiB) Viewed 6219 times
Ομολογκέ
Ομολογκέ
Inflatable_Life_jacket.jpg (26.94 KiB) Viewed 6219 times
Custom.!!!!
Custom.!!!!
flotation-devices.jpg (12.25 KiB) Viewed 6219 times
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”