georgexj wrote:κ τα δυο μαζι.ευκαιρια ειναι να μου φυγει κ η φαντασιωση μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:ρε καγκουρες ασχετα με ολα αυτα εδω.κανενα βιντεακι απο το πρωιν αυτοκινητο μου με τον καινουργιο ιδιωκτητη δεν σας εχει λειψει να δειτε???
γιατι ολο μου λεει οτι κανει απιστευτα πραγματα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι σίγουρος ότι θες να μπεις στο νεροφάγωμα;; Σου τονίζω ότι θα είναι μούσκεμα!!!georgexj wrote:με το που φτασουμε παρασκευη βραδυ εκει θελω να με πατε κατευθειαν στο νεροφαγωμα που δειχνουν τα βιντεακια.εκει θα περιμενω να μου πει ο ντριμονης ποιος θα μπει πρωτος.αλλα καλο θα ειναι να περασω πρωτος κ μετα αυτος ωστε οταν θα φυτευτει να κανω μια πισω για να τον στουμποσο καλητερα.μην μπει αυτος πρωτος κ μετα μου λεει σου εκλεισα το νεροφαγωμα κ περασες απο πανω κ τα βρηκες ολα ισωμα!!!
Το ήξερα ότι είσαι κρυφοπιπίτσα αλλά δεν περίμενα να το παραδέχεσαι και δημόσια. Φίλε ότι κι αν γίνει εγώ δεν θα τον μαγαρίσω. Δεν θα στον δώσω μωρή λυσσάρα!!!georgexj wrote: Υ.Γ.οταν το περασω μετα θα μου παρεις ομως μια ΠΙΠΑ μπροστα σε ολους αλλα αν το περασεις θα γινει το αντιθετο!!!!συμφωνεις????αυτο θα ειναι το στοιχημα???εισαι μεσα???συμφωνειτε κ οι υπολοιποι καγκουρες???